ВРАЖДА - гръцки сериал по bTV

• 9 229
  • 128
  •   4
Отговори
# 15
Ами пускай Shazam и така ще ти излизат. Основната песен към сериала е тази:

# 16
Благодаря!

# 17
Разбира ли се до 25 еп. кой е убиецът на Стефанис?
Манолис гледа много уплашено. Той присъстваше на убийството и сега е умрял от страх, сънува кошмари. Това притеснение всеки го вижда.

Тази Аспа (с която Стефанис имаше връзка).. доста по-млада от мъжа си Костас. Първо мислех, че си й е баща. Пък той й бил съпруг.

Хаха, накефи ме отчето с шарените чорапи. На погребение отслужва и вятърът му отвя расото нагоре, та му се видяха шарените чорапи, хахаха

# 18
  • гр.София
Зрителите разбират кой е убиеца, но за останалите още е мистерия. Полицейския началник е много зает на "нежния фронт" и няма време за разследване Joy Знае и Манолис, но на никой не е казал.

# 19
Да, наваксвам вече и аз със сериите.
И още се чудя как Астерис заряза красавица като Стела, за да се захване с... Аргиро.

# 20
  • гр.София
Ами любовта е сляпа Grinning Със Стела се заплитат нещата, но повече няма да казвам.

# 21
Здравейте! Много се радвам, че има вече тема. Около мен няма никой, който да го гледа и да го обсъждаме. И в интернет не намирам почти никаква информация за актьори и т.н.
На мен ми е интересен, макар и малко наивно заснето на моменти. Подразни ме, че главните герои се видяха и направо се обясниха колко са влюбени, нямаше тръпка, шеги, флирт, ами направо стана драматично.
А, и много ми се прииска да отида на Крит, страхотни гледки и залези

# 22
Даа, супер е там, но е много жега и има земетресения. Аз бях по време на пандемията в ХанЯ, на о-в Крит, мисля, че беше 2022, много е красиво там.  Вижте лоукостовете, имат полети до Ханя, до Хераклион... (а Ретимнон, където е заснет сериалът) е по средата. И той си има голям фар, като Ханя, център, стари улички, заведения, крайбрежна ивица с хотели....

Този диджей (забравих му името) всички момичета, с които прави любов ли ги заснема? Попаднах на сцена, в която една от тях му се моли да изтрие записите, изпитва ужас, че някой ще види записа и животът й ще е съсипан.

# 23
  • гр.София
За други момичета не дадоха, но тази се оказа много лабилна и при нея му минаваше номера. Наистина е много неприятен тип, но ще си намери майстора.

# 24
Много ми харесва сериала и песните в него също! Дали може да се намерят самостоятелно целите песни?
Eто няколко песни от сериала, на Никос Терзис и Янис Коцирас. Първата се казва "Вражда" и е е основната музикална тема.

# 25
  • гр.София
Вражда май ще свършва скоро. По БТВ рекламират нов филм от 13.30 от края на Юли.

# 26
Вражда май ще свършва скоро. По БТВ рекламират нов филм от 13.30 от края на Юли.

От понеделник "Вражда " го местят в 14.30 ч. до 16 ч.
Новият филм ще е от 13.30 ч.

# 27
Ох, добре. Че направо изтръпнах. Дано са купили всички серии. Ако го спрат, не мога да гледам останалите в оригинал, защото не знам гръцки.

А хареса ли ви първата песен от четирите клипа? Пускат я в почти всеки епизод.

# 28
От тази седмица сериалът ще е в 14.20 ч. по програма.

И малко снимки на Василикѝ и Матиос

Слагайте снимки и на други персонажи Wink Може да разнообразим темата Simple Smile

# 29
Аз мисля, че Аргиро трябваше да не отрича още когато Стела я спипа пред офиса на майка си. Какъв беше смисъла да се отлага? Сега ще стане по-зле.
Виждам, че вкарват нови герои, че то иначе как ще пълнят към 400 епизода, ако са толкова наистина

Общи условия

Активация на акаунт