ВРАЖДА - гръцки сериал по bTV

• 9 735
  • 130
  •   5
Отговори
# 30

Любовната тема на Никифорос и Джени (от петъчния епизод)

Какво ли ще е бъдещето на тези двамата?

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 02:00 от diziler

# 31
  • гр.София
Тази седмица съм на планина и нямам време да следя сериала. Ще наваксвам следващата седмица.

# 32
Манолис от 10 серии гледа уплашено, все едно всеки момент ще се изпусне в гащите от страх. И му личи много. Направо съм в потрес как остави "анонимното" писмо, че Матиос е убиецът в чакалнята в участъка, без дори да помисли, че навсякъде има камери. Още като Никифорос му каза "напиши анонимно писмо" не се ли сети, че навсякъде има камери и все някоя ще го снима като оставя писмото. Не е от най-умните.
Не съм гледал още днешната серия, но предполагам, че скоро ще пуснат записи от камерите в полицията и ще видят, че той е издал Матиос, а това ще стигне и до самия Матиос. Така че на Манолис жална му майка Grinning

# 33
Ама то писмото нали замина в небитието... или аз не разбрах. Иначе, да, доста глупаво да носиш сам писмо, което можеш да пуснеш по пощата или да дадеш 5 евро на някое хлапе да остави в полицията.
То аз хващам и други недомислици и пропуски, но не задълбавам. Като заснемане ми прилича на първите наши сериали

# 34
Калимера от Матиос и Никифорос... с едно кафе елинико̀ Coffee

Ама то писмото нали замина в небитието... или аз не разбрах.
Ама и аз не разбрах какво стана. Изпуснал съм този момент явно, гледал съм тук във форума, хахаха.

# 35
Манолис го остави на един стол в чакалнята, където после двама полицаи повалиха един арестант и писмото падна на земята. В ръката на арестувания имаше бутилка вода, която се изля върху писмото на пода и после чистачката разкара водата и разкашканата хартия.

В рекламата върви, че се появява някакъв доктор и той с тайни.

Предстои да се вдигне темпото в работата ми и ще започна да изоставам със сериите.

Благодаря за снимките!

# 36
КАЛИМЕРА от Манолис и Джени Wink

Манолис го остави на един стол в чакалнята, където после двама полицаи повалиха един арестант и писмото падна на земята. В ръката на арестувания имаше бутилка вода, която се изля върху писмото на пода и после чистачката разкара водата и разкашканата хартия.
Това чак сега го видях, върнах си епизода, след като прочетох коментара ти. Аз ту гледам лаптопа, ту към телевизора и ... видях, че Манолис остави писмото, видях, че се боричкаха с някакъв арестант и пак съм си гледал в лаптопа, може би и в този форум, тези кадри абсолютно ги бях пропуснал. То в рамките на половин минута са дали доста неща, и то съществени. Егаси късмета. Писмото пада, водата се разлива, чистачката го замита...
Но ми се струва, че след време някой ще гледа камерите от чакалнята в полицейското управление, уж за друго... и ще се натъкне на кадрите как Манолис оставя писмото и сигурно ще го привикат да обяснява какъв плик е оставил, какво е имало вътре и т.н.  Така си мисля де, може и да не стане така. Не съм гледал серии напред.
Но вече Матиос знае, че Манолис е видял убиеца. Никифорос му каза. Става интересно Grinning

# 37
КАЛИСПЕРА от Астерис, Аргиро и мама Калиопи

Някой знае ли дали Джени заминава за Канада наистина? Май къса с Никифорос и тръгва с Манолис? Поне снимките подсказват това.

# 38
  • гр.София
Аз наваксах със сериите от миналата седмица. Интересно ми е този нов персонаж (доктора) на кой ще се окаже че е  Rolling Eyes Дали на онова момиче, което се е самоубило преди години?

# 39
Да, и аз се чудя кой е той.
Иначе направих бг страница в уикипедия за сериала, че имаше само гръцки и английски вариант

# 40
И аз бих заложила на тази жена, която се е самоубила, че тя е майката.
Покрай бременността на Стела, Калиопи спомена че веднъж е опитала да постъпи, както е редно, но е станало по-зле, като според мен говореше за тази жена Антула. Това означава, че трябва да е била бременна. Обаче коя е тя точно - щом е леля на Астерис, на кого е сестра - на мъжа на Калиопи ли?

# 41
Възможно е да е забременяла от бащата на Аргиро и затова да е убит от бащата на Астерис , ако му е сестра.

# 42
КАЛИСПЕРА.... от Стела и Никифорос 🇬🇷

Антула е сестра на убития баща на Астерис и Матиос, така ли?
А новодошлият доктор на кого е роднина? Нещо загубвам нишката пак...

p.s. в следващия епизод май ще има гуши-муши, цуни-гуни (Василикѝ и Матиос)

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 01:04 от diziler

# 43
Оле, Манолис май ще го играе Сирано с това съобщение до Джени, интересно.

Не мога да реша какво мисля за Матиос. Симпатичен ми е, толкова не исках да е убиеца. Много ми е интересно защо сега се реши на това. Толкова възможности са имали да постъпят различно и сега след толкова години убийство. Но не може да се отрече, че между него и Василики има химия каквато леко липсва при Астерис и Аргиро.

# 44
  • гр.София
Доктора ще се окаже братовчед на Матиос и Астерис (син на сестрата на баща им Антула). По-интересното е дали е брат на Аргиро Thinking

Общи условия

Активация на акаунт