Въпроси относно първи потребителски кредит

• 1 374
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз да дам една по-добра идея 😄 Вместо да разучаваш банките една седмица, после да обиколиш 3-4 от тях и да загубиш няколко работни дни в търсене на донор на 1000та лева, и да премислиш една камара схеми за надцакване на обстоятелствата, просто се хвани за 3 седмици на работа допълнително. Към основната. Ако ходиш по три нощи в седмицата да разтоварваш стока в Лидъл, или помощник в събота и неделя към строителна бригада, за един - два месеца ще ги изработиш тия пари. Млад човек си.

# 31
Работата  и спестяването ги обиждат такива хора. Авторът си мисли, че парите падат от небето и просто магически не ги връщаш.

# 32
Аз да използвам темата. В момента коя банка предлага най-добри условия за потребителски кредити в размер на 10 000 лв?

# 33
Аз да използвам темата. В момента коя банка предлага най-добри условия за потребителски кредити в размер на 10 000 лв?

Първо провери какво ще ти предложат в банката, на която вече си клиент, че условията за клиенти понякога се различават от стандартно обявените, и после сравнявай с други банки.

Ние не го знаем откъде е авторът, въобще има ли Лидл и други големи работодатели в населеното му място, които са предлагат подобна работа. В много градове няма.
1077 лева е МРЗ, работи на минимална заплата, така че аз по-скоро бих заложила, че трудовият пазар там или не е много разнообразен, или той е много неопитен и трудно би докарал някоя хилядарка месечно с допълнителна работа.

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 11:50 от кукумицинка

Общи условия

Активация на акаунт