На море в Гърция 2025 - II

• 41 060
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Или си купете на място, тъкмо ще са ви за спомен от почивката.

# 121
  • Стара Загора
Изтри ми се поста. Исках да споделя, че днес отидохме до Толо, не ни хареса и слязохме до пристанището за Порос . Разходихме се из островчето, пихме кафе и се върнахме . Не сме били повече от 2-3 часа понеже пътищата нагоре бяха затворени, заради опасност от пожари и нямаше много къде да обикаляме. Но ни хареса островчето , зелено и симпатично е. . Видяхме от далеч Спецес и Хидра, но няма да ходим до там. Действително пътя е бавен отнема около 1,5-2 часа , но пък има прекрасни гледки. Напфлио също много ни харесва. Повече отколкото очаквахме.

# 122
  • Down south
Daylily ако е за плаж, всякакви туники и рокли, особено дълги(в момента са актуални тези с плетени мотиви), бели ризи в комбо с бански и така модерните пижамени сетове. Но, честно казано това все пак е плаж, каквато и шарена рокля(дълга или къса да сложите) важното е да ви носи настроение и да се чувствате добре.
Можете да почерпите идеи от pinterest.
Скрит текст:
Скрит текст:

Благодаря!
За мен има значение, какво казвате вие.
Реално модата тук е малко по-различна

# 123
  • София
Наистина ли някой ходи с такова нещо на плаж? Joy  Явно съм много изостанала... Joy

# 124
  • Sofia
За плажа, а и за вечер заложете на свободни, светли дрехи от естествени материи - памук, вискоза, коприна. Има страхотни леки рокли с принтове на лимони, средиземноморски мотиви, или изцяло в бяло. Не забравяйте и шапките и забравете за всякакви полиестерни боклуци, колкото и ефектно да изглеждат.

# 125
Наистина ли някой ходи с такова нещо на плаж? Joy  Явно съм много изостанала... Joy
На мен точно това  много ми хареса, но не ходя така на плаж. На някоя екзотична дестинация, с коктейл в ръка до инфинити басейн, по мога да си се представя с такъв тоалет Grinning

# 126
По темата с  тоалет за плаж, пейзаж, коктейл .... този тоалет е доста хитов из темата за about you  и на добра цена, с код може да падне ощеhttps://www.aboutyou.bg/p/vivance/lyatna-roklya-17639249

В  H&M къси панталони и жилетка за плаж са актуални, но повечето неща се разграбиха, от месец текат промоции
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1272295002.html

Принтове лимони, синя шарка с морска закачка  рокли, ризи, панталони имат също

Извинявам се за отклонението

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 00:25 от Щефи

# 127
Аз си ходя на плаж много спортно и кажуал. Даже рядко ползвам сламена чанта, по-често раничка. Винаги имам шапка и аква обувки.
Обаче си признавам, че всяка година си купувам нова рокля в гръцко синьо и си правя фотосесия. Някаква традиция ми е станало и се забавлявам много от това. Виноват Blush

# 128
  • Down south
Благодаря за насоките!
За мен са много важни. Едната от девойките е трето поколение гъркиня, гръцко име и фамилия и никой от семейството и не е стъпвал в Гърция.
За нея e голямо приключение, останалите сме пълнеж, а  аз съм в ролята на chaperone/шофьор Kissing Heart и уж разбираща ( основно български) повече от тях.
Надявам се да имаме хубава ваканция.

Съвета от по-горе за водни обувки ме свари неподготвена.
Сърдечно благодаря! Ще се погрижа всики да имаме такива обувки.

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 06:35 от Daylily

# 129
  • София
Daylily и да забравите нещо, всичко има там налично и на поносими цени. Ние забравихме обувките на мъжа ми и джапанките на децата… и се сдобиха с нови.

# 130
Здравейте....Чета ви с голяма наслада и направо рисувате един нов свят😊
Имам си една молба....Децата много искат да идат в Гърция на море,но ниеэс баща им като едни пещерняци,мислим,че няма да се оправим.....а и къде да идем като не сме излизали никога от БГ?
Та...къде бихте препоръчали даэе близко да е спокойно,някоя квартира,пък да има къде да хапваме,и плажа да ни е близко?

# 131
Здравейте....Чета ви с голяма наслада и направо рисувате един нов свят😊
Имам си една молба....Децата много искат да идат в Гърция на море,но ниеэс баща им като едни пещерняци,мислим,че няма да се оправим.....а и къде да идем като не сме излизали никога от БГ?
Та...къде бихте препоръчали даэе близко да е спокойно,някоя квартира,пък да има къде да хапваме,и плажа да ни е близко?
Керамоти е много близо, чува се много българска реч, в ресторантите менютата са на български и за първо посещение ми се струва добър избор. Много хора се оплакват от комари, ние сме ходили няколко пъти там за кратка почивка и не сме имали чак такъв проблем с тях.

# 132
  • Стара Загора
Точно Керамоти щях да пиша и видях коментара преди мен. Ако не говорите английски и чисто това ви притеснява, в Керамоти почти навсякъде говорят български, близко е , спокойно с голям пясъчен плаж , отсреща е Тасос . Ходили сме преди 10г, това ни беше първото излизане в Гърция и бях приятно изненадана, че и по заведенията говорят български. Само не знам с комарите проблема решен ли е, че тогава бяха много агресивни,

# 133
  • София
Някой може ли да сподели впечатления от Сивота и Парга? Кое от двете да изберем за настаняване в края на юли? Планираме да сме там за няколко дни като начало на ваканцията ни, преди да се прехвърлим на Корфу.

# 134
Някой може ли да сподели впечатления от Сивота и Парга? Кое от двете да изберем за настаняване в края на юли? ...
Където си харесате настаняване Simple Smile. Лудницата в Парга ще е в пъти по-голяма, но пък тя е по-чаровна. Паркирането, ако не е осигурено, ще е проблем и на двете места, мноооого по-голям в Парга. Лично аз бих избрала Сивота, защото е една идея по-спокойно и има голям избор от хубави плажове в близост.

Общи условия

Активация на акаунт