И да, бихте могли да бъдете полезна с впечатленията си от нея, тъй като наистина много хора питат, а невинаги аз и още 1-2-ма, които епизодично отговарят, сме на линия. Но вместо това предпочетохте фръцкане и натрупване на емоционални постове без никакво информативно съдържание

Ооо, много Ви благодаря, marinadp! Да, няма да ми хареса! Ох, просто намерих в Кавала апартамент, който отговаряше на почти всичките ми желания и не ми се иска много да пътуваме за плаж, но при всички случаи, пътуването го предпочитам пред какафонията и тоя ненужен харч (при положение, че бюджетът ми е основно перо в планирането). Прочетох поста Ви за кучетата и да, и аз обичам животни, но такива, които не ме притесняват. Много полезен пост, благодаря Ви отново! Ще разгледам всички места, които Параход е посочила. Видях този White beach от минал пост, но ми се стори, че и той е в графата на купонджийските, а явно не е.
Искрено се надявам, че началото на септември ще е по-спокойно, но с тея жеги, сигурно много хора са се ориентирали тогава да почиват. Нека има хора, само да не си пречим
))Музиката е много силна, цените са високи, че и салфетки се хвърлят като в нашите чалготеки.
150 евро беше миналата година първа линия. И по 10 евро намаляват назад сетовете (2ра линия 140, трета линия 130, само последния ред беше 10 евро).Повече не сме ходили.
На Неа Ираклица също е претъпкано. Не знам кой ти е препоръчал, но мисля че няма да ти допадне.
И трите локации - Неа Перамос, Амолофи, Неа Ираклица са претъпкани.
На Неа Перамос писах, че има много бездомни кучета. Нямам против животните, защото самата аз имам вкъщи, но в случая тези са нападателни и скачат по шезлонгите.
Ако ме питате нито едно от трите.