На море в Бургас

• 1 384
  • 33
  •   1
Отговори
Здравейте, за първа година смятам са почвам в Бургас,  моля за препоръка на хотел или апартамент за нощувка, ще бъда с дъщеря ми и майка ми.
Не познавам Бургас, не съм била там, ще сме с влак, ако може за хотели или нощувки да са в близост до ЖП гарата, и да попитам още нещо в близост има ли плаж?
Благодаря предварително!

# 1
Хотел Булаир е хубав, семеен хотел в близост до плажа и до гарата и до центъра .Има закуска и ресторанта е приличен. Много чист и персонала е любезен.

# 2
Хотел Булаир е хубав, семеен хотел в близост до плажа и до гарата и до центъра .Има закуска и ресторанта е приличен. Много чист и персонала е любезен.
Ако впечатленията ти са от близките дни е ок. Моите са за лош хотел не го препоръчвам.

# 3
Е, много зависи и какъв е бюджета все пак, защото близо до гарата е и хотел България. А съвсем близо до плажа сa хотел Promenade и Приморец.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 17:44 от DreamingOfSummer

# 4
Да, зависи от бюджета.

# 5
Е, много зависи и какъв е бюджета все пак, защото близо до гарата е и хотел България. А съвсем близо до плажа сa хотел Promenade и Приморец.
Да, да не уточних, ами възможно по-бюджетно да е

# 6
Честно казано, аз не бих си причинила почивка в Бургас. И го пиша от позицията на живуща тук.

# 7
Защо? В Бургас освен море има и култура, забележителности и нощен живот. Изобщо не е лошо, зависи какво търсиш.

# 8
Честно казано, аз не бих си причинила почивка в Бургас. И го пиша от позицията на живуща тук.
И на мен не  ми беше опция Бургас, но ще пътувам с вала, който ще направи две прикачваня преиди това, после от Бургас да търся друг транспорт, натоварена с багаж за трима, няма да ми е удобно, затова предпочетох направя да останем там

# 9
  • Бургас
Влез в Гугъл мапс и виж хотелите около гарата и плажа. После влез в букинг и им виж лените там можеш да видиш и за апартаменти. Така най-добре ще можеш да прецениш кое шети допадне като място и цена.

# 10
Пътуване с автобус не ти ли е опция? Има директни рейсове до много морски градове и курорти.

# 11
Пътуване с автобус не ти ли е опция? Има директни рейсове до много морски градове и курорти.
Аз съм от Видин,  тук няма директни връзки а автобус

# 12
За човек, който няма да се занимава да си търси място за паркиране си е идеално да отседнеш в центъра на Бургас. И аз в качеството си на живееща тук го пиша. Всичко ти е наблизо, ако ти се прииска да идеш някъде извън центъра, градският транспорт е много добре уреден.

# 13
Колко голямо е детето и как сте с бюджета? Колко дни ще бъдете там?

Предлагам ти просто като идеи, ти си решаваш:
- Потърси апартаменти под наем в Бургас, не гледай само хотели.
- Ако мислите да седите по цял ден на плажа и да се храните навън, всъщност не ти трябва кой знае колко луксозен хотел. Достатъчно е да чист и да има легла и баня, ако ще се прибирате само за спане. Пък че бил по-скромен.., много важно.
- Ако пътувате от Видин до София с влак, продължението може да е с автобус. Автогарата в София е точно до гарата.
- Друг вариант е като слезете на гарата в Бургас, да хванете автобус за другаде – също има автогара точно до гарата.
Проучи ги нещата и виж кой вариант те устройва най-добре.
Приятна почивка! Simple Smile

ПП Варна и регионът не са ли ти по-близо и по--удобни?

# 14
Благодаря, права си, ще погледна и апартаменти.
 Варна ми е пак така с пътувате, нямам удобни връзки.
Отново благодаря за съветите:)

Общи условия

Активация на акаунт