На море в Бургас

• 1 383
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
По добре мръдни малко от Бургас за да избягаш от шума и мръсотията. Наоколо са Поморие, Равда, Несебър, Слънчев бряг, Обзор, Свети Влас в северна посока, а в южна са Созопол, Приморско, Китен.

# 16
Дамата пита за Бургас, вие я пратихте от Варна до Китен.

# 17
С влак 10 часа с прекачване и още Бог знае колко докато дойде транспортната връзка до Поморие, Несебър и т.н. Без кола е трудно. Бургас е чудесен вариант за човек без кола.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 20:07 от metal.vixen

# 18
Е, аз затова ѝ предложих прекачването да е на автобус. С днешните влакове не е много сигурно, нито по-бързо.

# 19
С автобуси също не е много сигурно, катастрофи стават всеки ден. особено сега, когато всички хукват към морето. Аз пътувам с влак Бургас - София поне 2 пъти годишно, нищо му няма на пътиването с влак, стига да се падне нов такъв.

# 20
Здравейте, за първа година смятам са почвам в Бургас,  моля за препоръка на хотел или апартамент за нощувка, ще бъда с дъщеря ми и майка ми.
Не познавам Бургас, не съм била там, ще сме с влак, ако може за хотели или нощувки да са в близост до ЖП гарата, и да попитам още нещо в близост има ли плаж?
Благодаря предварително!
Здравейте, ние вече втора година плажуваме там и съм изключително доволна, цените са в пъти по ниски в сравнение с курортите там. Първата година отседнахме в хотел България който се намира в центъра и плажа е на около 550м а тази година решихме да сме в апартамент под наем и беше жестоко, наистина топ локация на 200м от морската градина и плажа. Апартаментите бяха безупречно чисти и луксозни а хазайката изключително мила жена. Заповядайте линк https://www.luxuryapartments.bg/ и много добре сте решили да пътувате с влак защото проблема с паркирането е голям.

# 21
Честно казано, аз не бих си причинила почивка в Бургас. И го пиша от позицията на живуща тук.
И аз не бих си причинила почивка във Велинград и аз го пиша от позицията на живуща тук, ама е претъпкано с почиващи не може да се диша вече тук, не знам какво му харесват на този град, но Бургас много го харесвам най вероятно защото не живея там 😄😄😄😄

# 22
Защо? В Бургас освен море има и култура, забележителности и нощен живот. Изобщо не е лошо, зависи какво търсиш.

Защото на почивка искам спокойствие, и възможно най-малко шум.
Авторката, не ти знам бюджета, но погледни хотел Свети Илия. Не е лукс, но е близо до плажа.
Ако ще ползвате такси, изтеглете си приложението Yellow!

# 23
  • София/Севлиево
Хотел Парк -не очаквайте кой знае какво,но е бюджетен,на страхотно място(почти на плажа,до мястото където се правят пясъчните фигури)и е чист и спокоен.
Ние всяка година ходим поне веднъж за 10 дни в Бургас,влюбена съм в този град.Но в последните години наемаме апартамент през Букинг, защото ни трябват три спални-една за мен и малкия, една за мъжът ми и една за за тийна (в най-лошия случай може да се наложи с мъжът ми да спим в една стая на едно легло),а във въпросният хотел апартамента е само с една спалня и в хола има разтегателен фотьойл, което с пораснал тийн не ни устройства.
Ходили сме също в Булаир и Свети Илия - и от двата имам хубаво впечатление,но беше отдавна.

# 24
  • София
Неделя се върнахме от почивка в Бургас, от 5, 6 г. все там ходим. Много, много сме доволни. Като дете съм прекарвала изключително много време през лятото във Варна, но така и не можах да я харесам така, както Бургас.
Ние бяхме в апартамент за 8 нощувки- 1280 лв за 2-ма възрастни и две деца, но не искам да го казвам, защото си имаме забележки и вероятно не бихме го ползвали отново. Но поне беше на центъра и близо до морската.
Ходихме на Северния плаж, 9.90 лв са два шезлонга, чадър, масичка и шалтета. Има, по мое мнение и достатъчно голяма свободна зона, поне там където бяхме ние.
Колата ползвахме само до Зоопарка, всички други забавления ни бяха в Морската- Пясъчни фигури, лунапарк, шоу с Папагали, аз бях и на представление в Летния театър.
През седмицата беше много спокойно, уикендът вече става лудница.
Ползвахме и градски, за да стигнем до Арена Бургас да гледаме волейбола.
Преди години ми се наложи в неделя да ползвам медицински услуги- също нямаме забележки.
Много, много харесвам града и с удоволствие се връщаме пак и пак там.

# 25
Хей, хора! Много ме радвате!
Аз просто гледам с други очи на града, защото все пак живея в него.

Алекс_88, ако си харесаш нещо, пусни го тук, поне като ориентир да ти кажем дали бива или не бива локацията. Че наскоро имах случай да упътвам едни младежи до някакъв апартамент, който бяха наели. После от любопитство го потърсих да го видя, и бях меко казано потресена какви кочини дават под наем.

# 26
Препоръчвам каменец в Несебър. Закуска обяд и вечеря и басейн. Плажа е наблизо за което се плаща за чадър и шезлонг. Може само и чадър. Досто доволен съм. Има автобус от автора Бургас до Несебър.

# 27
Препоръчвам каменец в Несебър. Закуска обяд и вечеря и басейн. Плажа е наблизо за което се плаща за чадър и шезлонг. Може само и чадър. Досто доволен съм. Има автобус от автора Бургас до Несебър.
Какви са цените на Каменец за въпросната оферта и какво включва?

# 28
Какви са цените на Каменец за въпросната оферта и какво включва?
[/quote]
Извън темата е и затова информацията за цените на хотел Каменец в Несебър, който работи на база ол инклузив, както и описанието на самата ОИ концепция я слагам в скрит текст.  

# 29
Здравейте, за първа година смятам са почвам в Бургас,  моля за препоръка на хотел или апартамент за нощувка, ще бъда с дъщеря ми и майка ми.
Не познавам Бургас, не съм била там, ще сме с влак, ако може за хотели или нощувки да са в близост до ЖП гарата, и да попитам още нещо в близост има ли плаж?
Благодаря предварително!
Здравейте, ние вече втора година плажуваме там и съм изключително доволна, цените са в пъти по ниски в сравнение с курортите там. Първата година отседнахме в хотел България който се намира в центъра и плажа е на около 550м а тази година решихме да сме в апартамент под наем и беше жестоко, наистина топ локация на 200м от морската градина и плажа. Апартаментите бяха безупречно чисти и луксозни а хазайката изключително мила жена. Заповядайте линк https://www.luxuryapartments.bg/ и много добре сте решили да пътувате с влак защото проблема с паркирането е голям.

Споделете, къде ходихте на плаж,как е водата, дълбоко ли е!И ние се ориентираме към Бургас,по същите причини с транспорта,но чета че водата все била мътна, мръсна.Става ли за плаж😊
sea.sea също може да сподели мнение за плажуването.

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 11:32 от gabi06

Общи условия

Активация на акаунт