Отговори
# 1 290
Опънаха нервите на родителите на мах. Май ще спазят срока 14/07. Някой да има вътрешно инфо това да се случи по-рано?

# 1 291
Хора, приемете, че резултатите ще излезнат на 14 юли и толкова. Ако излезнат по-рано, излезнат... На 14 все ще ги видим. Дай Боже да зарадват всички ни.

# 1 292
Можеше за това време да се чакат резултати от 2-ро класиране поне, да не кажа 3-то и до края на юли да са минали всички и всички да са се записали.
Аз лично съм много изнервена вече. Мразя чакането и мразя нещо да не зависи от мен.
Дано след 3 години с малкия нещата да са по-уредени.
Днес пак съм проверила поне 10 пъти.
Добре, че сте вие, та да знам, че сме много лудналите тези дни Simple Smile

Напълно Ви разбирам и съгласна с Вас. И аз след три години ще имам второ такова преживяване и отсега не зная как ще го преживея. Мразя чакането, а и не мога да разбера защо е това чакане - нали "наляха" баловете, какво им пречи да пуснат класирането??? И какъв беше смисълът от ранното качване на резултатите??? Никакъв!
И аз проверявам постоянно ...

# 1 293
  • София
Не се изнервяйте, ей! Остана още малко, после никой няма да пише в темата.
Ами! Ще се върнем родителите на набор 2011 😄

# 1 294
Fifi, вие не пуснахте ли все пак желания за 1-во класиране?

Не, не съм. Бяхме взели решение за училище, което искаме. Моето разбиране е, че няма смисъл да подавам документи за класиране, когато знам, че няма да запиша детето си там. И да заема място, което би могло да отиде на друго дете, което искрено се надява на това училище.
Проектозаконът ме изненада. Ще намерим решение. Важното е да сме живи и здрави!

# 1 295
  • София
Fifi, вие не пуснахте ли все пак желания за 1-во класиране?

Не, не съм. Бяхме взели решение за училище, което искаме. Моето разбиране е, че няма смисъл да подавам документи за класиране, когато знам, че няма да запиша детето си там. И да заема място, което би могло да отиде на друго дете, което искрено се надява на това училище.
Проектозаконът ме изненада. Ще намерим решение. Важното е да сме живи и здрави!

Промените в закона не са влезли в сила. Ако сте кандидатствали в частното училище за освобождаване от такса, би трябвало да бъдат обявени на страницата на училището в началото на този септември спечелилите тази привилегия деца и те  да бъдат освободени от такса за следващите 5 години гимназиален етап, нали така? Промените в закона надали ще влязат в сила преди края на септември.
Вие откъде знаете, че ще ви одобрят? Ако имате само устна договорка с училището, винаги може впоследствие да класират други деца, а не вашето, за безплатното обучение. Имате ли го като документ от училището или още не?
Най-добре си питайте в училището. По принцип първо се вижда колко деца са записани за съответната учебна година и тогава се обявява броят на освободените от такса.

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 18:50 от Magenta2022

# 1 296
Да не си наченал другата половина от шишето...м...Grinning

Класиране йок. Копчето няма кой да натисне...

# 1 297
Значи, преди шест години беше същата работа. Уж чакахме по-рано, щото бързо ставало и само едно копче трябвало да се натисне. Ами не, и не. Изчакахме си го на деня и то, по обяд. Аз предната нощ сънувах как моята е приета по 12 то желание в СГСАГ и ще участва в допълнителната им програма за зидаро-мазачи, като учителката им по този предмет ще им бъде тази по информационни от старото училище. Беше ме напекло слънцето предния ден, явно. Добре, че имаше един милостив комар да ме събуди. Станах посред нощ, сипах си едно и пак не спах спокойно, но поне не помня какво сънувах

# 1 298
Значи, преди шест години беше същата работа. Уж чакахме по-рано, щото бързо ставало и само едно копче трябвало да се натисне. Ами не, и не. Изчакахме си го на деня и то, по обяд. Аз предната нощ сънувах как моята е приета по 12 то желание в СГСАГ и ще участва в допълнителната им програма за зидаро-мазачи, като учителката им по този предмет ще им бъде тази по информационни от старото училище. Беше ме напекло слънцето предния ден, явно. Добре, че имаше един милостив комар да ме събуди. Станах посред нощ, сипах си едно и пак не спах спокойно, но поне не помня какво сънувах
Блазе ти..
Аз просто не мога да спя..с дни ходя като маносана.

# 1 299
Ако някой от МОН чете темата, ще има предвид за догодина сроковете да не се прекъсват от уикенд, че ще се алкохолизират всички майки на седмокласници. GrinWine Glass

# 1 300
Да не си наченал другата половина от шишето...м...Grinning

Класиране йок. Копчето няма кой да натисне...

А, не. Всеки ден концентрат е лоша работа. Другата половина стои за по-добри времена 😂 сега съм на вино. Какво да ви правя, не обичам Бело, червено пия и това е

Добре, че детето НИКОГА не излиза на тази тераса и не вижда какви ги върши баща му...пред него никога и не пуша. Е, той знае, че с майка му пушим, но се стремим да не ни вижда и отсега сме му набили канчето колко са лоши и алкохола, и цигарите и сме му казали никога, ама никога да не опитва. Дано ни е чул...той че ни е чул, чул ни е, но какво ще стане, само Господ знае. И двамата хиляда пъти сме му обяснявали, че да се пие и да се пуши е ужасно. Радвам се, че не ме вижда...той никога не излиза на тази тераса, въобще сме му казали, че на терасите е ужасно, защото като малък се катереше навсякъде и умирахме от ужас да не падне и затова сложихме решетка на 8-ми етаж. Та поне се надявам, че никога не ме е виждал да пия. И то заради вашата тема и затова, че го мисля догодина как ще бъде, че затова...

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 21:04 от Татко Мецан

# 1 301
  • София
Хубав сън! 40 лв./кв.м. в прованса за шпакловка и латекс, душа! 8000 за една баня - само за работа. Какво СМГ, какви 5 лв. Отгоре на всичкото са недекларирани! Само ръце и мерак да имаш!

# 1 302
  • София
Eee, Мецане, чаши за вино нямаш ли? Излагаш се с тази пейзанска чаша. Joy Обида за виното е това.

Така се пие вино:
Скрит текст:

# 1 303
Хубав сън! 40 лв./кв.м. в прованса за шпакловка и латекс, душа! 8000 за една баня - само за работа. Какво СМГ, какви 5 лв. Отгоре на всичкото са недекларирани! Само ръце и мерак да имаш!
И не само това, но си главен герой във всички сборници по математика

# 1 304
И не само това, но си главен герой във всички сборници по математика
ахахаха..да колко плочки наредихме с 4- класничките. То не бяха пътеки, то не бяха басейни..

Общи условия

Активация на акаунт