Отговори
# 135
Проверяваш си в сайта на конкретното училище. Различно ще е, няма универсален отговор.

# 136
Благодаря за новата тема! Справих се с подаването. Започва чакането. Като ще се пускат заявления за две области не  правете грешката като мен преди да запазите първата област, да изберете втората Simple Smile  Всичко изчезва и започваш от начало. Преди въвеждане на редовете е по-добре да се прикачат медицинските

# 137
  • София
Все се налага някой свободен ден през седмицата в този период.
Аз миналата кампания не бях на работа, та имах време за доста обикаляне, което се наложи.

# 138
  • Куциндрел
Писах при подаването телефон и мейл в едно поле едно след друго, защото няма къде тел и къде мейл, а пише телефон и/или имейл.
Писала съм му почти всички паралелки, за които му стига бала и са удобни от нас. Би трябвало поне по 2ро желание да влезе в училището, което иска, защото събира там бал поне с 20 по-висок от минималния миналата година 1во класиране

# 139
Не ми се вярва. Все пак машина ги върти, не е човек да го изюркаш като му виснеш на главата
Има ли шанс първо класиране да излезе по-рано от 14-ти, както беше с резултатите от изпитите?
Е, то е компютър, сегашните са бая бързички Wink))))))))))))
Ама после сигурно трябва да се проверява да не се е оплескало нещо Wink))))))

# 140
За заявеване за второ класиране се ходи в едно училище, не е никак бавно. Една група записват, друга приемат заявлениета за второ класиране.

# 141
То всичко ще е ясно, след като се затвори системата, т.е. още на 11/07. Нищо не пречи да пуснат класирането, може  би са си оставили време, ако има технически проблеми някакви.

# 142
Има ли шанс първо класиране да излезе по-рано от 14-ти, както беше с резултатите от изпитите?

Вие колко преди 14-ти искате да излезе?

# 143
  • София
Не виждам смисъл да се бърза. Като спре нета, има мобилни телефони, има близки хора. Да не говорим, че има и училища гнезда. Едно време видяхме на опашки в такива. Тогава бях отишла последния ден, че да не чакам. И сега чакам последния момент.

# 144
Аз миналата кампания не бях на работа, та имах време за доста обикаляне, което се наложи.

Неприятното при мен е, че се очертават почти със сигурност 2 такива дни. Как не можаха да разработят системата в тази насока!?!

# 145
И аз в кюпа тук, да се вълнуваме взаимно - подадох 28 желания тази сутрин, обсъдени подробно със сина. Реално се надявам всичко след 6-7 позиция да е излишно.

# 146

Неприятното при мен е, че се очертават почти със сигурност 2 такива дни. Как не можаха да разработят системата в тази насока!?!
Точно за да има ангажираност за участието нататък в класирането. Ако аз живея в София, но "тестово" съм подала заявление във Варна (да проиграя как се реди), няма да ида до Варна и да пусла лично заявката и ще освободя мястото за второ класиране. Иначе може да има и "да видим докъде ще ми стигне бала", които може да си играят със системата до безкрай.

Сега не се изтегля документ за "отписване" и после записване... За участие във второ класиране ви трябват 10-15 мин в училището, за записване - пак толкова... без обикаляне до предишното училище и обратно.

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 15:01 от peneva_a

# 147
Според мен ще излезнат по-рано класиранията  - тази година от МОН/РУО София работят и  петък вечер и събота и неделя, както видяхме   ... все пак министерска щерка има, трябва се знае точно къде е прието детето Simple SmileSimple Smile

Един тъп въпрос - ако искам да коригирам поредността на желанията напр. , избирам пак бутона : въвеждане на желания , и какво следва  :
-- изтриват ми се всичките 20+ желания и всичко наново се избира
-- или ми дава текущия, вече съществуващ  списък и него го редактирам

# 148
Да, като сварят супата в казана, тоест системата, ще ги изюркат по-бързо да ни сипят по купичките.
Голям късмет имаме с вип кандидатката, не е лъжа

# 149
Успех на всички с класирането!
Като гледам моя младеж какъв е ентусиазиран, май ще редим на 10-ти вечерта на пожар. Бала няма да му стигне за желаните училища, освен ако не стане чудо, и реденето става още по- тегаво ..

Общи условия

Активация на акаунт