Отговори
# 120
Лелеле, като ви чета 9,13 желания... Ние подадохме 4 и то защото я натиснахме. Ако зависеше от девойката щеше да е само едно. Laughing
Ако има 480-490-500 точки и едно желание е достатъчно.
За 480 може би не е Wink))
Аз написах 43 желания Flushed
Viola d'Amore и стигна ли времето? Защото ние сме се ограничили до 33.Smiley
Да, идеално ми стигна, даже остана. Подгответе се предварително - най-бързо става като се въвежда 4-цифрения код, аз си бях разпечатала списъка на кодовете, училищета и паралелките и само сверявах дали излиза същото в системата. Успех!
Благодаря! Успех и на Вас! Да бъдат приети децата поне на второ желание. Simple Smile

# 121
Ние ще пишем три желания. Но утре. Послушахме Dincho и днес е ден за размисъл. Утре ми се разписва и подаваме

# 122
А по въпроса за оптималното време за подаване на желанията си мисля, че колкото по-рано, толкова по-добре. Направих го сутринта и само 2 часа по-рано стана групова повреда някъде в квартала и интернетът ми спря. Миналата година отстраняваха такава повреда цели 5 дни. Сега се справиха направо светкавично. Обаче човек никога не знае. Та имате ли интернет, подавайте, защото това не е природна даденост.

# 123
  • ту тук, ту там
Извадих кодовете от справочника и стана много бързо въвеждането на желанията. И да, сверявах дали зарежда правилната паралелка с този код.

Когато дадох да принтира списъка с желания, ми зареди заявление за кандидатстване, което е попълнено половинчато, а списъкът с желания е просто част от това заявление. Така ли трябва да е?
Оценки и номер на свидетелство няма така или иначе въведени, но го няма и адресът например. Предполагам, че това е нужно да се попълва само при кандидатстване на място в училище-гнездо, но все пак реших да питам тук - при вас така ли е и това нормално ли е да е така? 😅

# 124
Да, същото е - само име, ЕГН и вх.номер, после тел., който въведох в декларацията, оценките от НВОто и желанията.

# 125
Явно 10 дни не стигат на някои хора да се намислят и да решат какво искат. И така въвеждането се отлага за най-рано утре.

# 126
  • ту тук, ту там
Да, същото е - само име, ЕГН и вх.номер, после тел., който въведох в декларацията, оценките от НВОто и желанията.

Точно, мерси! 😊

# 127
Дали мога да се надявам на приемане по 1 желание на 1 класиране с 12.5 точки в повече от миналогодишния мин. бал? Иска ми се и на мен да приключим на 14 и да се свършва ...
Миналата година бяхме много лошо изненадани от това, че мин. бал се беше вдигнал 24 т. за нашата паралелка и ударихме на камък. Никой не го очакваше. Да се надяваме, че тази година няма да има такова драстично покачване.

Уау, извинявай, но коя е тази паралелка? Направо ме изплаши Simple Smile

# 128
Когато проверявах разликите в баловете между 2023 и 2024 година - имаше много паралелки с над 30-40 точки разлика. Надявам се, че тази година няма да се стигне до такъв момент.

# 129
  • София
Всъщност дъщеря ми много добре знае какво иска (ако един от коментарите е към мен, може и да реагирам първосигнално, извинете). Ама е жега и чат пат се водим по препоръките да имаме 1001 желания от 1001 възможности - все пак всеки иска детето му да се озове в най-доброто за него (според какъвто критерий си избере) и се опитва. А "прозорецът за кандидатстване" е 08.07-10.07 и датата и часът на подаване на заявлението нямат значение за класирането, стига да са в тоя интервал.

# 130
Има ли шанс първо класиране да излезе по-рано от 14-ти, както беше с резултатите от изпитите?

# 131
  • Пловдив
Лелеле, като ви чета 9,13 желания... Ние подадохме 4 и то защото я натиснахме. Ако зависеше от девойката щеше да е само едно. Laughing
Ако има 480-490-500 точки и едно желание е достатъчно.

Ами 468 са точките, но като гледам балът от миналата година за тази паралека е  мин. 414.75 - макс. 473.75. Надявам се че няма да има драстични разлики тази година.Flushed

# 132
Не ми се вярва. Все пак машина ги върти, не е човек да го изюркаш като му виснеш на главата
Има ли шанс първо класиране да излезе по-рано от 14-ти, както беше с резултатите от изпитите?

# 133
  • София
Според мен ще си оставят 11.07 за валидация на въведените данни и тест на системата за класирането, после в събота и неделя няма да работят и чак в понеделник ще предоставят резултатите (т.е. на 14 юли).

# 134
Да питам в аванс - някой знае ли с какво работно време се очаква да са училищата за записване и съответно - подаване на заявления за участие за 2-ро класиране? За Пловдив ми е питането. Най-вече ме вълнува заявяването за 2-ри тур, че направо започва да ме тресе леко мисълта, че може да се наложи отпуск да взимам (да не чуе дявола!)
Дано да е добра организацията на място, че…

Общи условия

Активация на акаунт