Отговори
# 90
Дали мога да се надявам на приемане по 1 желание на 1 класиране с 12.5 точки в повече от миналогодишния мин. бал? Иска ми се и на мен да приключим на 14 и да се свършва ...
Миналата година бяхме много лошо изненадани от това, че мин. бал се беше вдигнал 24 т. за нашата паралелка и ударихме на камък. Никой не го очакваше. Да се надяваме, че тази година няма да има такова драстично покачване.

# 91
Тринайсет "фатални" желания подредихме 😆 Дано да приключи на първо класиране, че голямо чакане - по-лесна беше бремеността и раждането ѝ от цялата седмокласна епопея 🤣
Оценките се заредиха след като подадохме - сама си натисна бутона Запис - късметът да си е нейн.

# 92
Дали мога да се надявам на приемане по 1 желание на 1 класиране с 12.5 точки в повече от миналогодишния мин. бал? Иска ми се и на мен да приключим на 14 и да се свършва ...
Според мен е напълно възможно.

# 93
Подредих и аз. Оценки от дипломата няма заредени, гледам в разпечатката на заявлението нито номер на диплома, нито адрес. Ако разчитат нашето училище да ги качи, я се случи 5 минути преди крайния срок, я се наложи цялата страна да ни чака за да започнат класирането Laughing

# 94
Иха, за кое училище е имало такъв ръст?

# 95
Миналата година озеленяване в СГСАГ се качи около 20 точки

# 96
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не съм следила СГСАГ в годините, но сега погледнах баловете там и ми се струват много високи.

# 97
Да. Simple Smile Стискам ви палци, а и да не е на първо, на второ ще стане Simple Smile

# 98
Иха, за кое училище е имало такъв ръст?
Най-голямата драма миналата година беше, че баловете се вдигнаха много почти навсякъде. Бях си направила труда да погледна покачването от предходните години и нямаше такъв ръст като миналата. Драматично беше.

# 99
  • София
И беше съвсем очаквано още като излезе статистиката.

# 100
  • Пловдив
Лелеле, като ви чета 9,13 желания... Ние подадохме 4 и то защото я натиснахме. Ако зависеше от девойката щеше да е само едно. Laughing

# 101
Подредих и аз. Оценки от дипломата няма заредени, гледам в разпечатката на заявлението нито номер на диплома, нито адрес. Ако разчитат нашето училище да ги качи, я се случи 5 минути преди крайния срок, я се наложи цялата страна да ни чака за да започнат класирането Laughing
И при нас така, заредиха оценките малко след като подадох заявление. Няма цитирано свидетелство за завършено средно образование, нито данни  за адрес на детето.

# 102
И беше съвсем очаквано още като излезе статистиката.

Да не изтрещаваме повече отколкото вече сме Simple Smile

# 103
Миналата година озеленяване в СГСАГ се качи около 20 точки

Мале, мале, ние сме вдигнали мерника към тази паралелка

# 104
Лелеле, като ви чета 9,13 желания... Ние подадохме 4 и то защото я натиснахме. Ако зависеше от девойката щеше да е само едно. Laughing
Ако има 480-490-500 точки и едно желание е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт