Отговори
# 105
Лелеле, като ви чета 9,13 желания... Ние подадохме 4 и то защото я натиснахме. Ако зависеше от девойката щеше да е само едно. Laughing
Ако има 480-490-500 точки и едно желание е достатъчно.
За 480 може би не е Wink))
Аз написах 43 желания Flushed

# 106
Моята днес се записа в училище към МК и ич не й дреме за това класиране, отделно постоянно си променя вижданията, сега пък искала китайски в 18-то!!

# 107
При нас миналата година за едната желана паралелка е имало покачване с 10 точки спрямо 2023г и с над 20 спрямо 2022г.
Повече от пет желания ние нямаме. Няма и да пишем..то няма какво. Наистина.

# 108
  • София
Готово! Отне ми около 10 минути за 12 желания. С кодове на паралелки става бързо и лесно. Накрая има и опция за печат. Успех на всички!
А може ли да се запази в pdf? Ако не може да бъде разпечатано веднага.

И още един въпрос към всички, подали заявления до момента - след подаването на заявленията стават ли видими оценките от дипломите? Знам, че звучи абсурдно и ще прозвучи "изтрещяло", ама все пак - дали има вариант оценките да не "мигрират" и след затваряне на системата за подаване на заявления и да се извърши първо класиране без тези оценки (за някои деца).

# 109
  • София
Аз писах 15 желания, които са в 7 училища. Общо взето, един тип паралелки. Тъй като балът ни е зле, поне нещо да улучим от тях.

# 110
Нашите желания са само четири- по същата причина- няма какво друго,което да иска!
Балът ни е много малко над минималния за миналта година- но все пак има шанс!

# 111
  • София
Ние следобед ще подадем заявление. Моята девойка май още не знае, развиваше ми теорията, че оптимално било да се подаде заявление на 09.07 (така ги съветвали в училище). Аз пък искам по-отрано и да се приключва.
С хиляди убеждения, паралелките станаха 12. От тях 4 с минимален шанс - да не кажа, че е в сферата на научната фантастика - именно тия 4 ги върти на различни позиции от няколко дни, а дори не съм убедена, че ги иска. Както по никакъв начин не желаеше биология и химия, сега и такава паралелка се намърда в списъка.

Много я натисках да добави и конкретно училище с по-нисък от нейния бал - ако хич не сме преценили ситуацията, училището е добро, отговаря на нейните 101 критерия, на удобно място и т.н. Е, единствената паралелка, която избра, е точно тази, която не исках за нея, подозирам на инат. Сега се чудя дали деликатно да я пропусна или сменя с друга, но ще бъде адски нечестно, а и ако опрем до нея, ще има пълното право да ми се сърди с години напред.

Нямам търпение да дойде 14-ти, поне ще добием реалистична представа какво е възможно и какво не.

# 112
  • София
Готово! Отне ми около 10 минути за 12 желания. С кодове на паралелки става бързо и лесно. Накрая има и опция за печат. Успех на всички!
А може ли да се запази в pdf? Ако не може да бъде разпечатано веднага.

И още един въпрос към всички, подали заявления до момента - след подаването на заявленията стават ли видими оценките от дипломите? Знам, че звучи абсурдно и ще прозвучи "изтрещяло", ама все пак - дали има вариант оценките да не "мигрират" и след затваряне на системата за подаване на заявления и да се извърши първо класиране без тези оценки (за някои деца).
Може да се запази в PDF - след като изберете опцията за печат, ще се отвори справка с желанията в уебсайт формат. После отивате на трите точки горе вдясно на браузъра и от падащото меню избирате Print. Това е с Edge, но и при останалите става. След това се отваря прозорец за Print и при принтерите избирате Print to PDF, после съхранявате документа.

# 113
Миналата година озеленяване в СГСАГ се качи около 20 точки

Мале, мале, ние сме вдигнали мерника към тази паралелка

Някой има ли опит от тази паралелка?

# 114
  • София
За тия с 480+ е много ясно, че ще ограничат с 3-4 желания. Опитайте да редите с бал 200т, то просто няма какво да се нареди. И няма гаранция за прием в наредените. Балът може да се прогнозира само в горния диапазон, после не божа работа.

# 115
  • София
Сутринта и ние подадохме, девойката ме изюрка  Simple Smile Тя си знае какво иска да учи и нищо друго не я блазни, макар да е с много над миналогодишния бал за това училище. И въпреки това я накарах да измисли още няколко "желания", ей така за всеки случай, а тя отговори: "Мамо, аз искам само това, как да пиша други, които не желая?

Успех на всички дечица! Нека сбъднат мечтите си и дай Боже да бъдат обградени от много приятели и да са истински щастливи в новото училище. Simple Smile

П.П. И нашите оценки все още не са заредени ....

# 116
Лелеле, като ви чета 9,13 желания... Ние подадохме 4 и то защото я натиснахме. Ако зависеше от девойката щеше да е само едно. Laughing
Viola d'Amore и стигна ли времето? Защото ние сме се ограничили до 33.Smiley

# 117
  • София
Ние написахме само 8, като осмото го добави той в последния момент, но аз съм много против него.

# 118
  • София
Подадохме, 32 желания, десетина невъзможни, десетина реалистични и десетина за резерв, бал 439, само профилирани, времето стигна, никакъв проблем, предварително бях извадила списък с кодовете, оценките от у-ще са вече заредени,
нищо не се получава по имейла, нали?

# 119
Viola d'Amore и стигна ли времето? Защото ние сме се ограничили до 33.Smiley
Да, идеално ми стигна, даже остана. Подгответе се предварително - най-бързо става като се въвежда 4-цифрения код, аз си бях разпечатала списъка на кодовете, училищета и паралелките и само сверявах дали излиза същото в системата. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт