Отговори
# 1 335
При обявяване на класирането май имаше колонка с минимален бал на приетоте по съответното желание.

# 1 336
  • София
Докато чакаме, един въпрос за литературата за осми клас,
 разбрах, че имало нов преразказ на старогръцките легенди, не на Николай Кун, някой знае ли за коя книга става дума?

# 1 337
  • София
„Mythos“ от Stephen Fry най-вероятно, преведена е на бг. Но тя не е като преразказаното от  Николай Кун, поднася на читателя  възможността за по-свеж, даже леко хумористичен прочит на  митологията.

# 1 338
Ама тези в МОН наистина се подиграват с хората. Това чакане е убийствено. Според мен никой вчера и днес не се занимава с класирането. Уикенда си е почивка за тях.
Петък, събота, неделя, понеделник ...

# 1 339
Има си определен срок - 14 юли. Стига тези драми, нито са закъсняли, нито нещо друго. Събота и неделя са почивни дни, вие да не би да работите? Догодина няма да пуснат резултатите 3 дни по-рано, даже ще ги държат до последно, щото все недоволни.....

# 1 340
Срок до 14, но всъщност са два дни, а другите два са почивни. Можеше да се подават желанията от петък до понеделник или вторник, а до петък да е срока да излязат класиранията. Тъкмо събота и неделя да помисли човек и от новата седмица записването започва. Ама трябва малко акъл в тези, които са правили сроковете, а не просто машинално преписване.
Утре ще обявят класирането, нали първо трябва да се появят по ТВ.

# 1 341
  • ту тук, ту там
Ама тези в МОН наистина се подиграват с хората. Това чакане е убийствено. Според мен никой вчера и днес не се занимава с класирането. Уикенда си е почивка за тях.
Петък, събота, неделя, понеделник ...
Е, та кой е казал, че ще работят и събота и неделя. Чак пък подигравка…

# 1 342
„Mythos“ от Stephen Fry най-вероятно, преведена е на бг. Но тя не е като преразказаното от  Николай Кун, поднася на читателя  възможността за по-свеж, даже леко хумористичен прочит на  митологията.

Подходяща ли е за осмокласниците или са заложа на Христоматията!

# 1 343
А само да попитам, сборната статистика не се ли появи е неделя?

# 1 344
...Тъкмо събота и неделя да помисли човек и от новата седмица записването започва. Ама трябва малко акъл в тези, които са правили сроковете....
Абсолютно!  На нас нито почивка ни се полага (ама той целият 7-ми клас така си върви), нито работата можем да си гледаме както трябва.
И преди да са заподскачали някои, че никой не ни спира да почиваме, 10 дни бяхме на море, леко проветрихме главите, но откакто сме се прибрали, времето не минава. Изключително е досадно това чакане.

# 1 345
Аз не мрънкам защо не е пуснато класирането. Мрънкам кой идиот-Калинка измисли тези срокове. С малко, ама много малко мисъл, сроковете щяха да са по-удобни. Както казах ден и половина имат за класирането, ако го бяха съобразили да е до петък, щяхме да имаме два дни за размисъл. Има хора, които се отказват да пускат заявление за второ класиране, като премислят и т.н, можеше да е ползотворен уикенда, вместо сегашните рефрешвания.

# 1 346
Не съм прочела някой да мрънка, всички са нетърпеливи вече. Напълно разбираемо е! Хората имат право на мнение, като участници в този процес трябва да имаме право на мнение!

# 1 347
  • София
Наистина става досадно това мрънкане. Тук възрастни хора ли пишем или деца? Имат срокове (вероятно заложени в някоя наредба), не са ги нарушили...

# 1 348
Коментирахме го вече, че сроковете можеше да са други, но не са.

Пуснаха ли резултатите три дни по-рано?....
Това освен потвърждение, че графикът е излишно развлачен във времето, какво друго трябва да показва?

Не, не го показва. Сроковете са такива, защото може да има някакви усложнения, които да забавят проверките или класирането. В случая не е имало такива и резултатите са пуснати веднага, след проверките. Сигурна съм, че много хора са работили изключително бързо и точно, за да можем родителите да видим резултатите 3 дни по-рано, за което им благодарим, разбира се.

Не съм прочела някой да мрънка, всички са нетърпеливи вече. Напълно разбираемо е! Хората имат право на мнение, като участници в този процес трябва да имаме право на мнение!

Не виждаш да се мрънка?!? Не четеш темата или....?
Сроковете са ясни още в началото на годината. Не виждам къде е проблемът, та чак да се мрънка нон стоп. Малко търпение не е излишно. Никой не обича да чака, вкл. и аз, но тази драма е излишна.

# 1 349
Никой не обича да чака, ама не се спря мрънкането защо нещо не е пуснато 3 дни по-рано от обявения срок....

Да де..Соул..точно това написах и преди...че така работи ДА..чакайки последният ден на срока.
Сакън ако се размърда и разработи ...

Общи условия

Активация на акаунт