Отговори
# 1 350
Ти работиш ли събота и неделя?

# 1 351
  • ПЛОВДИВ
Ядосвам се на себе си, че въпреки знанието ми относно кое, какво, къде, какво и пр. ще се случва не запазих някаква почивка за седмица поне.
Морето ни е на къмпинг 20 дни, но стартира чак след 2 седмици.
Нямам търпение да сменя обстановката и май всички вкъщи също, особено Малчо.

Преследваме постоянно да играем настолни игри, а аз нямам нерви за това.
В годините много съм играла с децата, ежедневно. Тази година игрите рязко приключиха в началото на втория срок.

Поезията в темата ме забавлява много!
Браво дами! Не спирайте!

Русалке, усмихваш ме много!

# 1 352
Аз да. И не само аз. Само Господ си почива в Неделя, останалите, доста от тях, след като са ги изгонили от Рая, им се налага да работят
А цялата изминала година детето работИ и Събота и Неделя

# 1 353
  • София
МОН не работят през почивните дни. Съвсем нормално.

# 1 354
Понякога го правя и това е лично мое решение. Никой не ми се е разсърдил, че съм поработила малко повече Grinning
А толерантността към недомислиците винаги ме е изненадвала. 

# 1 355
Не е сигурно дали някой не работи сега. Все пак се въвеждат данни на петдесет хиляди човека и не бива да се бърка

# 1 356
  • София
Всяка година има подобно напрегнато очакване,  не е нещо кой знае какво, или пък свръхмрънкане. Тази година е малко по-изострено нетърпението, защото ни се пада да чакаме понеделник след уикенд, а и ни разбъркаха представите, че спазват някакво работно време, като пуснаха резултатите доста по-рано, и то в петък в края на деня, статистиката в неделя, класирането на 4 клас - през нощта.

# 1 357
Ако работите през почивните дни, си е лично ваше решение. Стига с тези мрънканици, че някой почивал! Ако на 15 юли сутринта все още няма класиране, може да стартирате с оплюването!

# 1 358
Ако хиляди хора чакат резултат от мен - ДА!!!

# 1 359
Аз оплюване не видях. Ма нали трябва да се киселее и заяжда.
Соул фрии и в Неделя ли ставаш накриво? Нали не работиш, усмихни се малко

# 1 360
  • София
Абсолютно подкрепям мнението, че самите срокове са идиотски, точно толкова, колкото и последен учебен ден на 30.07 (пак понеделник). Можеше напълно спокойно да се редят желания от 7ми до 9ти и класирането да е до 11ти, пак щяха да имат 2 работни дни. И не приемам, че изтъкването на очевидни факти е мрънкане. Това са служители, на които всички ние им плащаме заплатите, напълно нормално е да имаме претенции...

Ще се допълня - всички лекари, полицаи, пожарникари и още много други хора, от които зависи сигурността на държавата, работят и в събота, и в неделя, не по избор, а по призвание.

# 1 361
Комбинираната статистика нали излезе в неделя? Значи и класирането може да излезе днес към 15 часа.

# 1 362
  • София
За МОН това си е просто работа, нищо, че определя съдби.
Ужасно много професии са по този начин.
В срок ли са - в срок са още, не е правилно да ги псуваме.
Само ще кажа, че ми излезе Фб мемъри - преди 2 г. на този ден е било записването след първо класиране. Тогава резултатите от изпитите излизаха преди завършване на 7 клас и много учители изрично ги чакаха. Някои, за съжаление, злоупотребяваха в ущърб на деца, на които стресът им е дошъл в повече и бе са се справили блестящо. На мен ЛИЧНО тазгодишното ми се струва по-добре от тази гледна точка. Чакане, мрънкане и пресилено нагнетяване на напрежението винаги ще им, каквото и да се направи. Сроковете са прилични.

# 1 363

Ако хиляди хора чакат резултат от мен - ДА!!!
Toчно! Ама трябва да имаш акъл и сърце за тази работа.

# 1 364
Априлски душ, може би на теб ти е крив светът. Разбирам, че не ме харесваш, симпатията е взаимна.... Мрънкането не е от мен, а от нетърпеливите, които смятат, че други хора не трябва да почиват.

Абсолютно подкрепям мнението, че самите срокове са идиотски, точно толкова, колкото и последен учебен ден на 30.07 (пак понеделник). Можеше напълно спокойно да се редят желания от 7ми до 9ти и класирането да е до 11ти, пак щяха да имат 2 работни дни. И не приемам, че изтъкването на очевидни факти е мрънкане. Това са служители, на които всички ние им плащаме заплатите, напълно нормално е да имаме претенции...

Не може да имаш претенции, когато сроковете се спазват, дори се пускат резулати по-рано. Още повече за почивни дни.

Общи условия

Активация на акаунт