Отговори
# 1 440
  • София
Аз поспах следобед. Няма такъв кеф.
Иначе имам каталог от миналата година, изядох го с кориците, чертах, трих, подчертавах...

# 1 441
  • Куциндрел
Прогнозните балове не ми вършат работа за 1во желание, защото е 3БЕЛ. Надявам се да няма много желаещи, че училището е с балове около 300+ и няма добри мнения за него. Нека го заобикалят.
Да излизат тези класирания, че ще трябва тук и телефон на психиатър...

# 1 442
Никога не се знае, знае ли се. Grinning
Като го видиш черно на бяло, тогава е сигурно.
Няма как да знаеш кой какви желания има. Освен това квотите също могат да объркат сметките (съответния брой на момичетата/момчетата в дадената година също трябва да се отчита)

# 1 443
Много добре я разбирам Санака как по едно време беше на косъм дали да ви прави прогнозни балове тази година. Не трябваше да ви ги прави. Аз ако бях на нейно място, щях да съжалявам.
Поне малко благодарност за това, което никой освен нея не може...а като излезе второто класиране, ще се види, че пак е познала, както всяка година. Че ви направи и за 18- то и за други...

# 1 444
Медунчо, не с рогите. Мисля, че всички сме благодарни и сме изразили благодарността си. Дамата е уникална!

# 1 445
Аз не виждам някой да е изразил неблагодарност към Санака, тъкмо обратното. Това къде го прочете и как го установи не е ясно.
При бал х3, няма как човек да е сигурен какво ще се случи, нали?

# 1 446
  • София
Аз съм си много благодарна даже и всъщност само това гледам за ориентация. Надявам се да е сгрешила, но знам, че не е Sweat Smile. Дори първо класиране не ме вълнува чак толкова, чакам си второ.

# 1 447
Аз не виждам защо МОН не вадят статистика с три по бел и три по мат. След като имат удвоеното, какъв е проблемът да не мъчат хората?

# 1 448
Много добре я разбирам Санака как по едно време беше на косъм дали да ви прави прогнозни балове тази година. Не трябваше да ви ги прави. Аз ако бях на нейно място, щях да съжалявам.
Поне малко благодарност за това, което никой освен нея не може...а като излезе второто класиране, ще се види, че пак е познала, както всяка година. Че ви направи и за 18- то и за други...

Не вярнам някой да не е благодарен за труда на Санака. Недей така да изопъчаваш нещата.
Сигурна съм, че и тя го разбира. На мен също ми беше интересно да видя и сравня с миналогодишните. Но има ситуации, в които не може да се прогнозира и тя самата го каза. И нашето първо желание е 3хБЕЛ. Каква прогноза да се направи?!?!?
Правиш някакви сметки криво ляво и редиш!

# 1 449
Аз не виждам защо МОН не вадят статистика с три по бел и три по мат. След като имат удвоеното, какъв е проблемът да не мъчат хората?
Ееее, тогава много ще вземат да ни улеснят и то си губи смисъла нетърпението ни в чакане на класиране. Joy

# 1 450
Може ли линк към прогнозната таблица че върнах 7 страници ама нямам повече нерви 🤗

# 1 451
Аз съм благодарна на Санака..по много въпроси за образованието ме ограмоти и обогати Hug Благодаря!

За софийската статистика/прогноза ..няма как... защото не ме касае просто.

А и прогнозата е точно това - прогноза. Бъдещо несигурно събитие.
Така че Мецане..прогнозата и чакането на реалните   резултати..нямат много общо...си мисля.

# 1 452
  • София
Аз съм наредила някакви паралелки с балообразуващи КМИТ, ЧЕ, География, че там поне имаме 5 ци.

# 1 453
Може ли линк към прогнозната таблица че върнах 7 страници ама нямам повече нерви 🤗
В предишната тема бяха Simple Smile

Леле, Санака ако е познала това
2025 момчета   
ПАРАЛЕЛКА   Прогнозен БАЛ
НЕГ   468
Направо ще я позлатя. Няма изобщо да се стигне до 2АЕГ, макар че започвам да се чудя дали не е по-добре там, като гледам колко много високобалови деца отиват там.
Как така някой може да се съмнява, че сме й благодарни (на Санака)?

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 19:26 от Shushi2

# 1 454
  • Куциндрел
Аз си направих моя теория на вероятностите. Остава тази година да не е желано това училище повече от миналата.

Общи условия

Активация на акаунт