Отговори
# 1 455
Аз не виждам защо МОН не вадят статистика с три по бел и три по мат. След като имат удвоеното, какъв е проблемът да не мъчат хората?
Аз си направих моя теория на вероятностите. Остава тази година да не е желано това училище повече от миналата.
Ако става въпрос за "Елисавета Вазова" голяма популярност набира това училище. Гледам и представянето му в социалните мрежи, та виждам, че целят да привличат деца с висок бал.

# 1 456
  • София
Прогнозните балове са на първа страница на предходната тема https://bg-mam.ma/p/1790282/49910692

# 1 457
  • София
Има съвсем обективни причини да не може да се направи прогноза за определен тип балообразуване.

В случаите, когато може да има прогноза, тя върши страхотна работа и както вече написах, голямо благодаря (на Санака съм благодарна и за много други мнения в темата, всичко, което пише е много полезно). Все пак всички, които сме 1-2 точки спрямо тази прогноза се надяваме/плашим от дори и леко отклонение и това е съвсем в реда на нещата. Всъщност тревогата при наистина значимо събитие е нещо нормално и не виждам причина някой да се оправдава.

Предлагам да заложим на "лечението" от предишните вечери. Да си сипем по едно според личните предпочитания, да пуснем музика и да се насладим на блаженото неведение още една нощ. Утре пак ще трябва да взимаме решения.

# 1 458
  • София
Тю, никакви шансове за НТБГ на второ...

# 1 459
ай ся, няма шансове.. дрън дрън ярина, може пък всички да се нахендрят у втора английска и да има... тихо ся, че съм напрегната хах

# 1 460
Нищо не е ясно....нито знам нагоре ли..надолу ли ще са баловете....ще знам като излязат. Прогноза нямам.
Не всички сме кандидатствали в София...

За там Дидева дава отличен ориентир.

Не може всички във Втора английска. Накрая ще дойда на кръчма след РС и ще стане силен купон. Ще се понапия и ще трябва някой да ме прибира до вкъщи, нищо че е в квартала.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 19:41 от Le Vert

# 1 461
Нищо не е ясно....нито знам нагоре ли..надолу ли ще са баловете....ще знам като излязат. Прогноза нямам.
Не всички сме кандидатствали в София...

За там Дидева дава отличен ориентир.

Ох..стига вече.
Никой нищо не дава...
Не че искам някой нещо да ми изчислява, но е дразнещо  да ти казват нещо,  което го няма. Пък и убедително ти го казват.
До.. сад...но. ..много

# 1 462
То е досадно и да се дават идеи без предложения как да се реализират.

# 1 463
  • София
Тета, ще ме извиниш за директността, през годината в темата за мат нямах такива впечатления за теб. Но тук има-няма напомняш със заядлив тон (дано да е от от поопънати нерви с  класирането), че не си от София и  статистики, прогнози и сие за столицата не те греят. И  да, темата не е за  столичани само, в това няма спор, но просто те имат късмета години наред винаги да има някой  да седне и да сметне прогнозните балове за паралелки с 2 МАТ на 2БЕЛ  балообразуване. АКО имаше ентусиаст и за другаде, някой би ли го спрял да се включи? Не, но просто няма..  И за Дидева е много нечестно подобно подценяване.. Тя пуска статистики  и информация за къде и за какво ли не на тема образование - предостатъчно е, че е  дала детайлни насоки как  човек може да си пресметне сам, ползвайки данните от статистиките. И в този ред на мисли нищо невярно/нищо досадно и дразнещо няма в написаното от LeVert.

# 1 464
  • София
Аз съм съгласна с Тета.
Тия прогнози са само за любопитните. Да не говорим, че и ние можем да работим с ексел.
А на Дидева информацията можем да си я намерим и сами. Не сме я молили да я събира и няма нужда да и се кланяме за това.

# 1 465
Това чакане ни изнервя и безсмислено влизате в спорове и нападки Simple Smile
Ей сега IT -то може да се прибере от морето, да седне на масата и да натисне бутона...да ни успокои 😄

# 1 466
Мисля че доста криво си ме прочела.
Нямам никакви.. ама никакви оплаквания нито от Санака, нито от Дидева! И ясно и в прав текст благодарих на първата от дамите само няколко поста по-назад.

И да, досадно ми е някой, без да знае какви статистики са пускали или не са пускали назад в годините в моята област, да твърди, че има яснота...като такава няма. Съжалявам но наистина смятам че не е редно някой да ми казва как не съм видяла нещо, което няма как да се види защото не съществува.

# 1 467
Ставате груби, а това е излишно. Не виждам причини да се подценява нечий труд. Спокойна вечер и утре всички а получа това, което заслужават!

# 1 468
Ей сега IT -то може да се прибере от морето, да седне на масата и да натисне бутона...да ни успокои 😄
Или да ни нулира. JoyJoyJoy

# 1 469
Или да ни нулира. JoyJoyJoy
🤣🤣🤣 ми може да се забавлява с изнервените мами, та утре чак в 17 часа да ни пусне класирането...

Общи условия

Активация на акаунт