Отговори
# 1 470
А може да занули баловете и всички да повтарят седми клас.

При тази информация сте изнервени от чакането, а нашите майки и бащи търпеливо и кротко чакаха без никаква освен оценките на чавето им.

# 1 471
  • Куциндрел
Аз не виждам защо МОН не вадят статистика с три по бел и три по мат. След като имат удвоеното, какъв е проблемът да не мъчат хората?
Аз си направих моя теория на вероятностите. Остава тази година да не е желано това училище повече от миналата.
Ако става въпрос за "Елисавета Вазова" голяма популярност набира това училище. Гледам и представянето му в социалните мрежи, та виждам, че целят да привличат деца с висок бал.
Цъ, не е.

# 1 472
А може да занули баловете и всички да повтарят седми клас.

При тази информация сте изнервени от чакането, а нашите майки и бащи търпеливо и кротко чакаха без никаква освен оценките на чавето им.
Тогава беше по-лесно. Никой не знаеше къде какви балове има. Всеки кандидатстваше, където иска, без да се съобразява с някакви балове от предни години, които отразяват чужди желания, нямаше никакви статистики, "елити"...поне в Бургас беше така Simple Smile

# 1 473
Ама го имаше го-голямото неизвестно, демек повече напрежение.

# 1 474
  • София
Грета,
Скрит текст:
не виждам никой на никого да се кланя. Аз пък съвсем, понеже съм си имала своите търкания с Дидева. Но това не следва да се смесва с другото.  Има простичко оценяване на положени от друг усилия за събиране на едно място в подреден/систематизиран  вид  на ценна и полезна информация и то няма нищо общо с кланяне.

# 1 475
МОН, пуснете класиранията, че си е брало лайката, мноо съспенс хах

# 1 476
Не помня да съм се притеснявала, и нашите също, но пък толкова години минаха, че може да са ми избледнели спомените 😄
Бях написала 4 училища и знаех, че ще ме приемат в едно от тях 😄
А съучениците ми, които не ги приемаха, просто си продължаваха в старото училище. Помня, че повечето от моите останаха в училище и малко им завиждах, че са си заедно, а във френската бях приета само аз от моето училище.

# 1 477
Вероятно сте изкарала достатъчно висок резултат, за да знаете, че сте приета. Преди две години нямаше да знам за дъщеря ми ако не бяха Санака и Дидева. Естествено, в София е лудницата.

# 1 478
Ама го имаше го-голямото неизвестно, демек повече напрежение.
Моите спомени са от огромни списъци в Хуманитарната и броим колко има преди нас - на ръка..
Бях слънчасала от това. Wink
Статистиката сам си я правиш

# 1 479
Аз не виждам защо МОН не вадят статистика с три по бел и три по мат. След като имат удвоеното, какъв е проблемът да не мъчат хората?
Много просто - защото НЯМАТ такава статистика. Това, което РУО имат и публикуват са резултатите на всяко дете по БЕЛ И МАТ едновременно. Това, което се използва за прогнозите (от Санака например) е да умножи тези резултати по две, най-просто казано.
Няма как РУО да публикуват три по бел или три по мат, защото това вече е въпрос на балообразуване на съответната паралелка - каквито никой не знае кое дете би избрало и с какъв резултат.
Не знам дали го обясних много ясно, но помислете и ще разберете защо няма как да стане това, което искате.

# 1 480
Като се вади рапорт от база данни се задава какво да ти  извади. Сега дали има смисъл да се вади 3МАТ + 1БЕЛ или обратното е друга тема.

# 1 481
  • Бургас
Не помня да съм се притеснявала, и нашите също, но пък толкова години минаха, че може да са ми избледнели спомените 😄
А съучениците ми, които не ги приемаха, просто си продължаваха в старото училище. Помня, че повечето от моите останаха в училище и малко им завиждах, че са си заедно, а във френската бях приета само аз от моето училище.
На мен целият процес от личното ми кандидатстване след 7.клас ми се губи. Помня единствено, че ходих на изпит по биология, всичко друго ми е мъгла. От нашето училище продължихме 3 в ГРЕ Simple Smile (биологията ми се опря, но и не беше моето, ама пусто да съм с най-добрата ми приятелка).

# 1 482
Да речем, че не би следвало да им представлява никакъв проблем. Ако знаят как да разберат едно дете  колко има по МАТ и колко по БЕЛ ( на чист български - да ги 'match'-nat), могат да изкарат каквато си искат статистика с тези две стойности.

# 1 483
Цитат
Това, което се използва за прогнозите е да умножи тези резултати по две

ммм .... не съвсем ...

# 1 484
На мен целият процес от личното ми кандидатстване след 7.клас ми се губи. Помня единствено, че ходих на изпит по биология, всичко друго ми е мъгла. От нашето училище продължихме 3 в ГРЕ Simple Smile (биологията ми се опря, но и не беше моето, ама пусто да съм с най-добрата ми приятелка).
Ой, бургазлийка Simple Smile)) Как ми е приятно 😊

Общи условия

Активация на акаунт