Отговори
# 1 590
Да, няма лошо да подсещат. Казаха че от РУО ги карат.

# 1 591
Много е вероятно (и за мен очаквано) директорът да има достъп до обобщена информация за училището, за което отговаря. Едва ли е необходимо да влиза във всеки един отделен профил на дете.

# 1 592
А нашият клас е с най-висок успех от випуска по математика,  вчера сина ми изброи 9 деца без него, които отиват в МГ. Той единствен е писал обаче на първо място немски език и сега страда, че съучениците му ще се съберат, а той нямало да има приятели. Ох, как се влияят тези деца,  толкова говорихме преди да подадем и сега сърдит.

# 1 593
  • София
Jackobiana - все ми се ще да вярвам в хората и добрината в тях ...
Грета Ей - представих си го като злодей от филм с червено копче и шантав смях Sweat Smile
какво стана с идеята за нова тема ...

# 1 594
  • Beyond the Frontiers
А какво да кажем, когато на НВО се изкара по-висока оценка от срочната/ годишната...и колко ли е честно, когато се знае, че е практика навсякъде да се закръгля нагоре в 7-ми клас ...

# 1 595
  • Сф
Според мен ровят по всяко вриме от любопитство някои учители , хора всякакви. Току що си спомних,че преподавател се беше надсмивалал над точките по мат на дете на нво и ги беше съобщил на околните деца..много грозно.

# 1 596
  • Сливен
Минавам само да попитам, човечето, което натиска копчето не си ли изпи кафето вече?
Успех на всички деца!

# 1 597
Само си представете: влиза директорът в профила на всички деца половин час преди крайния срок за подаване на желанията и слагат на първо място някакво забито 306 СУ примерно.
После излиза новина, че 306 СУ е най-желано тази година.

BacuTy, колко деца са с 98 и 100?
Тези 2-те, които имат 6тици по математика.
Vsl,  Славейков ?

# 1 598
Не забравяйте, че има хора без никаква компютърна грамотност,  по - добре е и в училище да се пази информация.
А какво да кажем, когато на НВО се изкара по-висока оценка от срочната/ годишната...и колко ли е честно, когато се знае, че е практика навсякъде да се закръгля нагоре в 7-ми клас ...
[/quote
Синът ми има 5 на иуч математика  и 97 точки на Нво-то,  въобще не са им подарени оценките в училище. Добре че този иуч не влиза никъде.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 09:46 от Vsl

# 1 599
Хайдееее, пуснете си нова тема с по-подходящо женание, че да излиза това класиране вече!
Успех на всички дечица!

# 1 600
ИУЧ го гледам че е вписан в свидетелството.
Съгласна съм, че не навсякъде закръглят нагоре. Някъде е надолу.

# 1 601
  • София
А аз съм много любопитна кой колко има, ама няма как да разбера. Моето не се интересува и не пита.
Имам чувството, че и своите точки не знае.

Отличниците, много ясно, имат над 90т. И при нас е така. Но освен тях има още едно 20-25 деца в класа, които са с много по-ниски точки.
Защо ви е чудно, че отличник има над 90т? Не е ли това идеята на НВО, да се откроят точно учещите? Кой се очаква да иде в ТОП 10 училищата?

Много си ни е добре тук.
Който първи забележи, че има класиране, да пусне новата тема!

# 1 602
Да, нашият случай по БЕЛ е такъв. На всички пробни НВО-та изкарваше повече точки отколкото беше оценяван в училище. Дори в един момент ходих да разговарям с учителката, защо е това подценяване на възможностите му в училище, но нямаше особен ефект. Тя твърдеше, че имал пропуски. На финалното НВО пък дори изкара повече точки отколкото на пробните /очаквано от мен, защото беше по-лесно от пробните, на които се явява/. Та така, в крайна сметка на НВО има по-висока оценка от дипломата.

# 1 603
Да, нашият случай по БЕЛ е такъв. На всички пробни НВО-та изкарваше повече точки отколкото беше оценяван в училище. Дори в един момент ходих да разговарям с учителката, защо е това подценяване на възможностите му в училище, но нямаше особен ефект. Тя твърдеше, че имал пропуски. На финалното НВО пък дори изкара повече точки отколкото на пробните /очаквано от мен, защото беше по-лесно от пробните, на които се явява/. Та така, в крайна сметка на НВО има по-висока оценка от дипломата.
И моят син е така по БЕЛ.

# 1 604
ВасиТу, Славейков е училището.

Общи условия

Активация на акаунт