Перилни препарати и омекотители - 78

• 37 417
  • 487
  •   3
Отговори
# 450
  • на Мелмак
Бях си купила(случайно) от Мюнхен Денкмит за бяло. Там е в кутия, голяма. Много добър прах. Пак ми се приходи до Мюнхен за прах Wink Grinning

# 451
  • Бургас
О, да, определено си струват.
Прахът за бяло (Denkmit Premium, зелената опаковка, 20 пранета) е сред най-добрите на пазара, ако не и най-добрият в момента.
За цветно, от наличните в момента, по-добрият избор е този в кутия за 50 пранета (Denkmit Classic Color 50 WL) пред този за 80 пранета.

Този ли е за цветното? Друг с подобно описание не намирам.

# 452
A Persil за цветно струва ли си още?
Да. Ако можеш да го намериш някъде.

Този ли е за цветното? Друг с подобно описание не намирам.

Този, да.

# 453
Хм. Пък аз години наред купувах един на Denkmit за цветно в найлонова опаковка, не в кутия. От DM. Различен ли е от този, за който се казва, че е хубав или просто голямата опаковка е в кутия?
В DM продават ли големи?

# 454
Различен е, но го няма в момента.

# 455
  • София
A Persil за цветно струва ли си още?
Да. Ако можеш да го намериш някъде.

Има го в dm
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/persil-prah-za-prane-color-deep- … 000101805512.html

В София го има и във Фантастико, даже и за бяло пране.

# 456
О, да, определено си струват.
Прахът за бяло (Denkmit Premium, зелената опаковка, 20 пранета) е сред най-добрите на пазара, ако не и най-добрият в момента.
За цветно, от наличните в момента, по-добрият избор е този в кутия за 50 пранета (Denkmit Classic Color 50 WL) пред този за 80 пранета.
А защо този за 80 е по-лош от онзи за 50? Питам, защото пък в сайта изкарва онзи за 80 с по-добра оценка. А и все си мислех, че би трябвало качеството да не се влияе от количеството, демек броя пранета. Ама аз не съм и разбирач, та затова следя темата Satisfied

# 457
Ами сравнявала съм ги паралелно по информационните листи и класик 50 пранета е по-„богатият“ и по-модерният прах. Класик 80 пранета е разреден, опростен и по-пълнителен. Тоест: 50 WL е с по-висока активност на грам. 80 WL е по-ниска активност, по-голяма доза, по-евтин за килограм.
Ако искаш мога да ти дам и подробен анализ например какво има в единия, което го няма в другия и т.н.

# 458
Ами сравнявала съм ги паралелно по информационните листи и класик 50 пранета е по-„богатият“ и по-модерният прах. Класик 80 пранета е разреден, опростен и по-пълнителен. Тоест: 50 WL е с по-висока активност на грам. 80 WL е по-ниска активност, по-голяма доза, по-евтин за килограм.
Ако искаш мога да ти дам и подробен анализ например какво има в единия, което го няма в другия и т.н.
Благодаря ти Simple Smile Достатъчна ми е тази информация. Хич не разбирам от състави, та както си описала горе ми е напълно достатъчно

# 459
Тоя в плика е най-хубав, но нещо го няма от няколко месеца. Ще дойде.

# 460

Само да не попаднат на лоша партида.
Писала съм в темата за този прах- изхвърлих три опаковки!
Прането в коша миришеше по- добре отколкото изпраните с него дрехи.

# 461
Странно. По принцип тези, който го произвеждат, не биха си позволили лоши партиди, а и като цяло това е почти невъзможно. Тук говорим за производство в тонове и за автоматизиран процес, а не за гаражен производител. Има вътрешен и външен контрол. „Лоша партида“ е много малко вероятна.
За каква миризма говорим? Може би съм пропуснала когато си писала. Има някои обяснения.

# 462
И други споделиха за същия проблем с праха.
Прането миришеше на спрано, на лошо.
Пробвах всякакви омекотители, перли , смесвах с друг прах... Без резултат.
И не , проблема не е в пералнята ми, поддържам си я перфектно.
Имах свежи и изпрани дрехи, миришещи добре , веднага щом използвах друг прах.

# 463
  • Бургас

Само да не попаднат на лоша партида.
Писала съм в темата за този прах- изхвърлих три опаковки!
Прането в коша миришеше по- добре отколкото изпраните с него дрехи.
Малко се пообърках, но за праха на Денкмит ли става въпрос?
Или Персила?

# 464
За ДМския говорят.

Общи условия

Активация на акаунт