Перилни препарати и омекотители - 78

• 28 179
  • 385
  •   3
Отговори
# 300
# 301
  • оттам, откъдето започва България
За искрящо бяло пране съм готова да пробвам и Миле.
Само не ми стана ясно по колко грама се слага на 4-5 кг сухо пране.

# 302
Вътре има мерителна чашка и се дозира спрямо твърдостта на водата. Препаратът за вълна също е много добър.

# 303
  • оттам, откъдето започва България
Аз просто искам да знам, като дам 45 лв. колко пранета ще мога да направя.
Ако има таблица на кутията, моля, снимайте я и я споделете.

# 304
А това е състава

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 21:25 от Galina blanka6259

# 305
Пак ще кажа за дрехи, по които остава гадна миризма. За момента ползвам бял оцет - без забележки засега. С нетърпение чакам в Европа да пробие аналог на Tide CleanBoost / Downy Rinse&Refresh.
https://youtube.com/shorts/ZqwaeVqrpe4?si=I-rv9oFBzbR_QB4D

# 306
Препоръчайте ми най-добрия(по възможност безвреден) препарат за почистване на фурна.

# 307
Не мисля, че има безвреден препарат за почистване на фурна (ясно по какви причини), но синът ми ползва такъв на Медикс - имаха по-стара версия, която мисля, че беше по-добра от последната, но и последната върши работа. Аз съм го ползвала не за фурна, ами за решетки и тава на фурната, че моите не са подходящи за пиролиза. За следващата (когато и да е тя) ще държа да са подходящи, но когато я купувах, сякаш бяха по-малко такива модели, а и не държах да е последен модел. 

# 308
Аз моята я чистя с каша от сода и обезмаслител.Незнам до колко покрива твоите критерии.
Има тема за препаратите може и там да попиташ.

# 309
Аз изтисквам лимон-два на дъното на фурната и пускам програма за почистване, която по принцип се ползва с вода. Ама с вода не съм доволна. Като приключи програмата, забърсвам и голяма част от мръсотията пада. Ако няма такава програма, може да пробваш да я оставиш да работи на 80-100 градуса, тридесетина минути.

# 310
По сходен начин чистя микровълнова. Слагам чаша с вода и в нея половин лимон, включвам за две минути, избърсвам и ако е силно замърсена  микровълновата ползвам същата смес за още две минути.
Много добре почиства и е приятно да знам, че няма отлагания от препарати.
За фурна не съм се сещала да опитам. Задължително ще пробвам.

# 311
  • София
Здравейте.С какво мога да премахна петна от водни бои и химикал ? У дома имам първокласничка и всичките й блузи са с петна

Водните бои са водоразтворими, би трябвало да се изпират без проблем. Химикалът се премахва със спирт. Но с добър прах би трябвало да се изпират и двете.
Ако боите са акрилни - няма изпиране.

# 312
  • Варна
Свършва ми Скип за цветно.  Откъде да си поръчам гръцки онлайн. Във Варна не съм открила магазин, където продават. Без Борн.

# 313
# 314
  • София
Какъв препарат/сапун ползвате за предпране на коприна и вълна, в случай че има петна за третиране?

Общи условия

Активация на акаунт