Перилни препарати и омекотители - 78

• 28 217
  • 385
  •   2
Отговори
# 315
  • Сф
Какъв препарат/сапун ползвате за предпране на коприна и вълна, в случай че има петна за третиране?

Веро. Около чаена лъжица в не много топла вода и накисваш.

# 316
Свършва ми Скип за цветно.  Откъде да си поръчам гръцки онлайн. Във Варна не съм открила магазин, където продават. Без Борн.

TTmarket - имат онлайн магазин, вече поръчвам 3-4 пъти от тях и съм доволна. Имат гръцки и испански Скип.

# 317
Гръцкия или испанския Скип е по- добър?

# 318
Гръцкия или испанския Скип е по- добър?
И мен ме интересува това и дали е по-добър от Персил за цветно, с който пера от доста време? Струва ли си да го сменя за разнообразие или да си карам с официалния внос? Thinking

# 319
А как стоят нещата с доставките там?
При поръчки над 2 - 3кг оскъпява ли се много? Добре ли опаковат? И аз съм хвърлила око на този магазин

# 320
А как стоят нещата с доставките там?
При поръчки над 2 - 3кг оскъпява ли се много? Добре ли опаковат? И аз съм хвърлила око на този магазин
Скоро пусках поръчка. Обаждат се да потвърдиш и на следващия ден идва. Всичко добре опаковано, нямаше щети.
Моята поръчка беше с доставка около 8лв, но си беше тежко кашонче.

# 321
Здравейте, всеки път помагате адекватно, имам въпрос, понеже вече съм в 9ти месец бременна и трябва да изпере всичко бебешко. Взех персил сензитив, но доколкото разбирам няма вече избелители на кислородна основа, но аз имам солта на ДМ и си я слагам на бялото, та мисълта ми е може ли да слагам на бебешкото от солта?

Цитирам си въпроса отново, някой по - добре запознат?

# 322
Може.
Добро изплакване накрая. Без омекотител.

# 323
И аз така реших, ама все пак първо бебе. Пускам програма allergy plus на бош, мисля, че плави добре. Не използвам омекотител и аромати дори за нас.

# 324
  • София
Здравейте, всеки път помагате адекватно, имам въпрос, понеже вече съм в 9ти месец бременна и трябва да изпере всичко бебешко. Взех персил сензитив, но доколкото разбирам няма вече избелители на кислородна основа, но аз имам солта на ДМ и си я слагам на бялото, та мисълта ми е може ли да слагам на бебешкото от солта?

Цитирам си въпроса отново, някой по - добре запознат?

Може да използвате всеки прах за бяло пране като пускате допълнително изплакване. Тео Бебе е добър вариант, аз ползвах него, детето ми беше с АД и нямаше проблем.
Бебетата не се цапат толкова и не е необходимо драстично пране, особено ако гладите дрешките. Достатъчно е да се пере на висока температура и да се изплакват добре. Аз не бих добавяла солта от ДМ. Не е нужно.
Децата започват да се цапат, когато започне захранване и като започнат да лазят по пода и да лапат всичко. Но и това е несравнимо с цапанто, което се получава като започнат да ходят, да цопат в локви, да се ровят в пясък, да се пускат на пързалки и да ходят на ясла/градина.

# 325
Аз Тео бебе не бих купила никога.
Заложете на доказани марки — Ариел, Персил, Скип, а ако имате финансовата възможност, горещо препоръчвам прахообразния на Миле.
За бебе не е необходимо да се ползват прахове, които имат в названието си думата “бебе”, което е единствено търговски трик.
Бебешко се пере с много вода, на дълга програма и на 60С. По същия начин се пере и всяко едно друго пране, изключая вълна, коприна и връхни дрехи.
Друга тайна няма.

# 326
  • София
Похвалвам Omnio Bianco Muschio. Ухае прекрасно след пране и се справя с петната.
Не харесвам Медикс течен всички - не пере кръв и кал.

# 327
Не е ли по-добре да ухаете на парфюм, вместо на пране?
Много мразя да се размина с някой и да ме лъхне силна миризма на пране. Виж скъп парфюм да помириша покрай мен ми е приятно.

# 328
Момичета, може да ви се стори глупав въпрос, но до сега не съм имала такива петна. Днес единия малчуган падна хубаво върху хлъзгава черна кал. Трябва ли да изчакам да изсъхне за да почистя и после да пера или може още сега да изплакна под чешмата и да пера. Ако е нужно третиране и с друг препарат ще съм благодарна да насочите. Изобщо ще се радвам на изпитани съвети, че панталона е много светло сив и искам да си гарантирам изпиране. Иначе е съвсем елементарна памучна долница (тип джогър).

# 329
Ако е само кал, т.е. не е имало други примеси в нея, ще падне лесно. Не чакай да съхне, изплакни първо само с вода колкото може по-добре, и после на дълга програма в пералнята.
Ако в калта е имало например моторно масло или друго, тогава няма да се изпере толкова лесно.

Общи условия

Активация на акаунт