Пазаруване от Емаг тема 4

• 7 020
  • 175
  •   1
Отговори
# 90
Имам genius абонамент до 4.03.2026г, дали ако го платя сега възползвайки се от тези ваучери - датата на подновяване ще е от сега или от 05.03?

Сега се плаща 29.90 за подновяването, абонаментът ще е валиден до 04.03.2027
Имайте предвид, че има условия за тези ваучери - по 1 ваучер в поръчка и минимална стойност на поръчката от 150 лв. Ще са валидни до края на годината. На сайта им са публикувани условията на всички кампании.

# 91
  • София
Благодаря.

# 92
На 14 ще бъде черният петък в Емаг,излязоха ми някои от намаленията ,по мое скромно мнение са добри офертите .Визирам хладилници,телевизори...сега дали са калпави модели или не толкова търсени..не знам.

# 93
Здравейте, надявам се да не повтарям предишно питане, но към днешна дата къде в София има шоуруми на Емаг?

Никаква информация не намирам в Интернет, освен статии от 2020 г., че откриват първия и малко след това откриването на други. Търсих магазина в Сердика Център, но не го открих. Закрити ли са вече?

# 94
Да, и двата шоурума в София ги затвориха. Явно нямаха голям успех и хората ги ползваха предимно за получаване на поръчки или връщане..

# 95
eMAG добавят нова опция за безлихвено плащане - My Wallet. Засега е безлихвено за 4 месеца. Всеки клиент има собствен лимит(до 1564 лв.), който може да се ползва за всички покупки маркирани с My Wallet за над 39.12лв. / 20€. Задължително условие е да има запазена дебитна карта. Има два варианта:

Купи сега, плати по-късно
– отложено плащане до 30 дни, без лихва
Плати на 4 вноски – равни месечни вноски за четири месеца, с 0% лихва. Първата вноска има посредническа такса от 0.5%. Следващите 3 вноски са без такса.

Има възможност да се деактивира My Wallet.
https://www.emag.bg/user/wallet

Как мога да увелича наличния си лимит в My Wallet?
Можеш да достигнеш до максимум 1564 лева, използвайки методите на плащане My Wallet при плащане на поръчка. Например, при начална граница от 384 лева, чрез направата на 4 поръчки с методите на плащане My Wallet и тяхното изплащане, можеш да достигнеш граница от 1564 лева.

# 96
Как върви Черния петък при вас? Аз се зарадвах с нова прахосмукачка Philips, лосиони за тяло Cantu, кашон мокри кърпи и измиващо душ олио Uriage Xemose Blush

# 97
  • Пловдив
Бях набелязала повече неща, но не успях да се вредя за някои.
Поръчах кафета, възглавници и козметика. В приложението имах 10 лв. ваучер за първа покупка /от аpp-a/ и още един за 10 лв., който прибавих. Цената стана чудесна.

# 98
При мен върви горе-долу добре.
Много неща бяха изчерпани за кратко време.
Явно много малко бройки количества са отделили за ЧП поръчки.
Иначе дезодоранти Мичъм по 4,39 поръчах, четки Орал Б по 19,99, тоалетна хартия Зева 12 рула за 6,29, една маска на Лореал, шампоани Виши и Юриаж, превръзки Олуейс по 0,16 стотинки бройката и вода за уста Елудрил.
Ем уж няма, няма и пак 150 лв Simple Smile

# 99
Поръчах перяща прахосмукачка, детски четки за зъби, малко козметика и мултикукър. Всичко е за подаръци и съм мн. доволна.

# 100
На единственото нещо, което купувам от емаг, му удвоиха цената по повод на Черния петък, та така.

# 101
Поръчах перяща прахосмукачка, детски четки за зъби, малко козметика и мултикукър. Всичко е за подаръци и съм мн. доволна.
Много моля линк за перяшата прахусмокачка,аз също набелязах една ,но имаше доста негативни коментари.

# 102
# 103
  • на морето
Бях набелязала повече неща, но не успях да се вредя за някои.
Поръчах кафета, възглавници и козметика. В приложението имах 10 лв. ваучер за първа покупка /от аpp-a/ и още един за 10 лв., който прибавих. Цената стана чудесна.
Имам ваучер от 10 лв от колелото на късмета, но как да го въведа? Нямам никакъв код за него. Къде да го потърся?

# 104
На единственото нещо, което купувам от емаг, му удвоиха цената по повод на Черния петък, та така.

Цените трябва да се следят.
Някои неща предлагани от Емаг имат “изкуствена” редовна цена.
Например серум на Ла рош в Емаг е с редовна цена 124 лв, при положение че редовната цена във всички аптеки (Гален, Ремедиум, Софармаси) е между 71 и 80 лв.
 Цената на ЧП в Емаг е 80 лв, която цена е фалшива. Уж намалена, но реално това е редовната цена в аптеките.

Общи условия

Активация на акаунт