Пазаруване от Емаг тема 4

• 11 411
  • 260
  •   3
Отговори
# 180
на 27ми върнах пратка и още си седи в статус взета от куриер.  писах на чата , не ми  помогна особено - към кой да се обърна?
Защо трябва да пишеш на някой? След като получат върнатата пратка, имат 14 дни да върнат парите. В срок са.

# 181
  • Somewhere far away
Защото до сега е минала почти седмица, и би трябвало вече да са я получили.

# 182
Защото до сега е минала почти седмица, и би трябвало вече да са я получили.
Черен петък.  Много забавяния има.

# 183
Ако е уред, се забавя. Връща се до Румъния и там се проверява състоянието му

# 184
  • София
Моята драма с нехващащия подаръчен ваучер продукти, предлагани и доставяни от Емаг, благополучно приключи. Верно, че си писах няколко дни с общо 5 служителя и артикулите, които исках, се изчерпаха, но вече "хваща". Емаг не е това, което беше - това е моето впечатление.

# 185
Аз съм разочарована, че не можеш да се свържеш с реален служител да ти съдейства. Все БОТ. Имам доста поръчки, но вече имам и 2 проблемни, които не могат да се разрешат заради липсата на контакт със служител.

# 186
Аз имах отказана пратка от черния петък, която бях предплатила. Върнаха ми парите, а продукта все още беше наличен. Писах на чата и се свързах с човек, оказа се, че при транспорта продукта е повреден (така е маркиран от куриер). Исках си стоката на старата цена и ми дадоха ваучер за разликата в цената. Поръчах и получих желаната стока. Пиша за да се знае, че има варианти за връзка с човек и решаване на казуси, трябва упорито да се пише на бота, че искаш връзка със сътрудник.

# 187
Аз имах отказана пратка от черния петък, която бях предплатила. Върнаха ми парите, а продукта все още беше наличен. Писах на чата и се свързах с човек, оказа се, че при транспорта продукта е повреден (така е маркиран от куриер). Исках си стоката на старата цена и ми дадоха ваучер за разликата в цената. Поръчах и получих желаната стока. Пиша за да се знае, че има варианти за връзка с човек и решаване на казуси, трябва упорито да се пише на бота, че искаш връзка със сътрудник.
Много полезно! Точно по ЧП миналата или по-миналата година ми се случи същото и не измислиха как да решат проблема. Ето, че имало как, мерси!

# 188
  • 1st floor
Върнаха ми парите неочаквано бързо. Куриер дойде в понеделник вечерта, а на другия ден вечерта парите бяха в сметката ми.

# 189
Някой има ли проблем с мобилното приложение? Не успявам от 2 дни да го отворя, защото ми иска въвеждане на код, а такъв не получавам. Важно ми е, защото имам ваучер за първа поръчка от приложението и ми се иска да го използвам Simple Smile Днес успях да се добера дори до чат със служител и ми казаха, че имат технически проблем, по който работят, но чак пък 2 дни да не могат да го оправят...

# 190
За да съм напълно обективна ще споделя как се разви ситуацията с една част от поръчката ми по време на ЧП.
Както споделих и тук пратката пристигна мокра и със скъсана опаковка и беше в абсолютно неприемлив вид. Изпратих на имейла на Емаг снимки и описание на проблема и днес се свързаха с мен по телефон като ми предложиха компенсация в размер на 25 лева.
Имам много поръчки от тях, верно по някой път успяват да ме напрегнат, но пък наистина са коректни.

# 191
Били са коректни към Вас в този конкретен случай. Към други не са били въобще коректни в техните конкретни случаи.

# 192
Били са коректни към Вас в този конкретен случай. Към други не са били въобще коректни в техните конкретни случаи.
Така е, но негативните са по-кресливи от положителните. Няма как всички да са доволни. И от Amazon много хора са доволни, но има и такива, които не са.

# 193
И аз не мога да вляза. Излиза надпис "необичайно голям трафик'. Даже реших че нещо се е бъгнало приложението, та го изтрих и инсталирах отново, но не помогна. Нито мога да си видя поръчките до къде са, нито гаранционните карти Sad
Някой има ли проблем с мобилното приложение? Не успявам от 2 дни да го отворя, защото ми иска въвеждане на код, а такъв не получавам. Важно ми е, защото имам ваучер за първа поръчка от приложението и ми се иска да го използвам Simple Smile Днес успях да се добера дори до чат със служител и ми казаха, че имат технически проблем, по който работят, но чак пък 2 дни да не могат да го оправят...

# 194
Marmoleta, при мен се оправи мобилното приложение, явно наистина е бил временен технически проблем (нищо, че продължи няколко дни), провери отново и при теб дали вече работи.

ЧревоУгодник, благодарности за препоръката ти за тонколонка Anker SoundCore Select 2S, 20W, за която писа по някакво запитване в темата за Пазаруване от Амазон - беше точно навреме за мен Grinning Направих едно бързо проучване и ми излезе с намаление в сайта на еМаг и с ваучера за 10 лв. за първа поръчка в приложението крайната цена стана 45 лв. Днес пристигна и се оказа наистина добро попадение, доволна съм от звука и май ще ми върши чудна работа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт