Пазаруване от Емаг тема 4

• 11 407
  • 260
  •   1
Отговори
# 255
  • * Under the stars *
Изпращат код за потвърждение на телефонния номер, регистриран в профила. Работи си без проблем. Ако не получавате смс - може да отива в spam.

Точно това се беше случило - смс-ът беше отишъл в папка спам. Никога не бих предположила. Имах около 20 съобщения с кодове 😄 Успях да си възстановя профила. Много благодаря!

# 256
При мен за съжаление ми изписва,че този номер е посочен на друг акаунт. Подозирам ,че предишен собственик на номера е имал регистрация в емаг. Защото аз преди това не използвах сайта ,от 3 или 4 години поръчвам .

# 257
Извинете, как се разбира, че филтрите не работят - не пропускат водата или по друг начин? Питам от любопитство, тъй като и аз използвам филтрирана вода.
Да, точно така, влиза трудно и не пропуска водата.
Скрит текст:
Линк към продукта? Може ли снимка на поръчката като скриеш номера ѝ? И какво ти отговориха на рекламацията eMAG?
Изобщо не мога да пусна рекламация! Не намирам формуляр за рекламация, a само за връщане. Супорта ме праща на връщане но как да върна, като е минал срока?!Не го приема. Вече пихме 1 вода от Ocean living с доставка от Emag но не филтрирана, както се подразбира. Да не говорим, че не връщат парите за доставката. Накрая върнаха парите на срязания панталон, но аз платих + доставка, но парите за доставката обратно не получих, a връщането не по моя вина. Ето зет ми поръча видеорегистратор за кола до бокс нещо което аз никога не правя. Отново уж външен, но с доставка от Emag. Foxmag24 online srl. Отворен без защитно фолио надраскан и с упътване от Temu и понеже ще има и първокласничка и 1 евтин китайски телефон отворен поръчан в цвя розов дошъл в цвят gold, a на кутията син. Аз думи немам, как се лъжат хората. Пирамида, схема Понци, каквото желаете, но не и коректност.

# 258
Леле, кога Genius стана 29,99 Евро? Преди нова година беше 29,99 лв.
А по Черния петък даже ми излезе на 15 лв, ама да съм знаела че тогава е добър вариант да го подновя.

# 259
Все още си е 29.90 лв..

# 260
Вече пихме 1 вода от Ocean living с доставка от Emag но не филтрирана, както се подразбира.
oceanpointtrad83@emag.bg
Пиши на този имейл. Фирмата е външна и дори по-лошо, защото търговецът е китаец.

Проблемът ти е, че купуваш от външни търговци, а ние не го правим. Продавачът и доставката само от eMAG и няма да имаш проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт