Пазаруване от Емаг тема 4

• 10 914
  • 253
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Бях писала положителен отзив за една котешка катерушка. Впоследствие се скапа доста  бързо и дори направих рекламация. Системата ми позволи да си поправя отзива, но звездите не съм пипала. Simple Smile Само допълних текста. Дали не може по този начин да се избегне отхвърлянето на отрицателните отзиви? Simple Smile

# 241
Според мен автоматично отхвърлят отзиви от акаунти, които имат отворен случай.

# 242
  • София
Есента съм забравил да спра пробния период за Genius... и съм вече на годишен план Grin и тъкмо гледам колко съм спестил (при заплатени 29лв или 58лв?) През апп-а на банкирането ми виждам само 30 дни назад:
Скрит текст:
Спести 9.98 лв. с текущия си абонамент Genius!
Иначе ако си взел стока от външен търговец + безплатна доставка от Genius - при връщане ще трябва ли да заплатя разходите? Oказа се дефектна, но са минали 20 дни (от 14 дни срок)... чакам отговор по мейл.
Видях това - има ли нещо обвързващо, защото мисля да го споделя.

# 243
  • * Under the stars *
Някой има ли проблем с влизането в профила си? От доста време не го бях ползвала, но сега ми трябва едно бебешко корито за малкия и цената в емаг е най-изгодна. Та въвеждам имейл, парола и ми изписва да въведа код за потвърждение, който уж изпращат на телефона към профила, но нищо подобно. Опитах над 10 пъти и резултатът е един и същ. Не мога да поръчам и като гост. Някакви идеи какво да правя?

# 244
  • оттам, откъдето започва България
Направи си нова регистрация.

# 245
  • * Under the stars *
Това е ясно, просто ми беше интересно дали на някой друг му се е случвало и има ли как да продължа да използвам стария си профил.

# 246
При мен се случи същото, така и не мога да си влезна в профила до ден днешен.

# 247
Изпращат код за потвърждение на телефонния номер, регистриран в профила. Работи си без проблем. Ако не получавате смс - може да отива в spam.

# 248
Нито СМС, нито имейл ми е идвал. Пробвах поне 3 пъти.

# 249
  • София
Нито СМС, нито имейл ми е идвал. Пробвах поне 3 пъти.
СМС-ите също имат папка спам и много често кодовете за потвърждение отиват точно в нея.

# 250
Нищо никъде не е дошло, знам как да работя с телефона си и имейли. Имам достатъчно добра дигитална култура. Според мен емаг си имат бъг, щом и при друг се случва. Но всяко зло за добро както се казва, още един повод да ги подминавам.

# 251
Миналата година не успявах да си отворя мобилното приложение, защото не получавах този код. Успях да стигна дори до служител в чата, който ми каза, че е технически проблем, по който работят. Оправи се, но чак след няколко дни, така че и сега може да е временен технически проблем.

# 252
Одобряват и негативни коментари - https://www.emag.bg/product-feedback/komplekt-rezervi-oneblade-3 … /review/201887109
Но по какъв критерий - те си знаят. Ако продуктът се предлага от външен търговец, може и той да има право да одобрява/отхвърля ревюта и той да е решил да не одобрява негативни мнения..
Както и тук! Всички казват, че сме европейци, и че сме демокрация, но последният ми коментар тук също беше изтрит.
Преди 2 месеца поръчах за приятели филтри за кана Brita не е оригинал, но на добра цена и миналата седмица ми се обадиха, че филтрите не работят.
Опитах се да подам рекламация, но системата не я прие.
След това написах отзив до хората, за да разберат, че артикулът не съвпада, както и снимки, които сложиx, за да докажа и всичко останало, но те също не го приеха.
Що пак ти? Ще те изтрият, защото си измисляш, както си измисли и за предишния случай.

Сега ново 20 за някакви филтри, които си поръчала преди 2 месеца. Така постигаш обратен ефект с измишльотини.

Дай линк към тези филтри да ги видим. И какво означава, че не ти приеха рекламацията? Не че ти вярввм, но все пак да видим.
Е, не знаех, че ТИ може, а аз не! Извинявай, ама мноooго извинявай! А,... израза "ново 20" го използваше дедо ми.

# 253
Извинете, как се разбира, че филтрите не работят - не пропускат водата или по друг начин? Питам от любопитство, тъй като и аз използвам филтрирана вода.
Да, точно така, влиза трудно и не пропуска водата.

Общи условия

Активация на акаунт