Да, знам, че това е топ, обаче съм изстискана. Затова го мятам в кошарата с играчките и се занимава сам. Гука си и си бърбори там на бебешки. Предимно иска музикални играчки. Сега го наблюдавам към кои играчки няма вече интерес и кои играчки да махна.
Аз играя по 10-на минути с него, после пак отивам да правя нещо. Като цяло умее да се занимава сам и това е топ според мен.
Венците са се надули и от самолет се виждат, но няма зъби. Яде де що види всичко по пътя си. Има цяла кошница с гризалки, но си чеше зъбите като ръфа таблата на леглото 😬
Иначе имам проблеми с неговото хранене - от 3-4 дни насам не успява да си изяде 200-те грама количество за закуска и за обяд. Късмет е, ако въобще половината успее. Всяка лъжица е мъка и е съпроводена с неистови увещания и молби от моя страна. Не знам как да ви обясня усещането за безсилие.
Едва следобяда яде с охота. Продължава да не иска да пие вода. Напоследък, последните 3 дни, ляга за дрямка в 8:30 до 10 сутринта, и после чак в 15-16ч., което прави и яденето, и съня кошмар. Има прекалено голям ИБ и това е проблем. Всичко беше наред, денят беше топ-структуриран. Нямам представа какво да правя, честно. А вече и аз самата не знам какво правя… детето е дявол в премяна на бебе със сини очи, казвам ви, на предела съм на силите и търпението си… страшна игра на нерви е.
Ако Я сложим да легне следобяд и не заспи повече от час, я взимаме и влизаме в басейна. Там се изморява и след малко е готова пак за сън. Днес и това не свърши работа, но пък вечерта как стабилно си заспа веднага, не дочака ни приказка, ни нищо.