Лапороскопия и инвитро

• 175
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, следващата седмица ми предстои лапороскопия с премахване на две маточно тръби поради диагнозата - двухстранен хидросалпингс без пропуска на к.м
След това ще се насочваме към инвитро?
Дали някой тук минавал по тези стъпки, в коя клиника правихте инвитро, успешно ли и с какви цени?
Ще съм много благодарна за всеки отговор❤

# 1
Има тема за това, много момичета тук са забременели или опитват инвитро. Съветвам ви да прочетете направо там, има информация за ЦАР (без две тръби можете да кандидатствате), за клиники обикновено има отделни теми - Надежда, Токуда, Доверие (аз съм доволна от др Станулов), цените можете да видите и в сайтовете, но в общи линии се плащат само прегледите, изследвания и витамините, ако сте с финансиране.

# 2
Здравейте, следващата седмица ми предстои лапороскопия с премахване на две маточно тръби поради диагнозата - двухстранен хидросалпингс без пропуска на к.м
След това ще се насочваме към инвитро?
Дали някой тук минавал по тези стъпки, в коя клиника правихте инвитро, успешно ли и с какви цени?
Ще съм много благодарна за всеки отговор❤

Аз съм преминала през това, нямам успех за момента.
Трябва да знаете, че стига да сте под 43 години, може да кандидатствате за финансиране от фонд ЦАР. След операцията ще отговаряте на условията за т.нар. тубарен фактор, т.е. двустранни отстранени тръби. Имате право на 4 кандидатствания, всяко от което е 6000 лв. + Евентуално допълнителни 600 лв. за замразен трансфер.
Фондът не покрива всичко и много неща ще трябва да си плащате Вие, но все пак е помощ, и то немалка.
Аз лично бих препоръчала д-р Станулов в Доверие, но съветът ми е да направите консултации с няколко лекари, ако трябва и да изберете този, който най-много Ви допада.

Общи условия

Активация на акаунт