Любители на котки - Тема 207

• 24 981
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Сладък рижав пухкав.

# 541
Около офиса се завъртя едно рижаче маленко. Голямо реване падна, купих му мокра храна, че много дребно беше, сложих му и водичка. Криеше се под стълбището на входа до офиса. Излизаше, хапваше и се скриваше. По едно време нося аз храна, ма го не чувам. А, то, комшийката от съседния офис го примамила(тя опитваше, ама без успех, но явно по някое време е успяла) и  преди известен брой дни гледам гаджето на собственичката носи консуматив - гранули, мокра храна, тоалетна, постелка и го питам - да не взехте рижачето, а той - да, осиновихме го, много е сладко. Украинци са. Щях да им давам това, което остана от Мая, но те всичко му бяха осигурили, а аз дадох на Мая нещата(много храна, две големи торби, дори не предполагах колко храна съм натрупала в желанието да си има Мая всичко) - и мокра, и суха, клетка, две тоалетни с постелки, 2 лопатки с поставки и торбички, каишка, играчки, купички, 20кг.бенто с активен въглен, всичко каквото Мая притежаваше) на моята най добра приятелка, че тя има много котенца и всичко ще влезе в употреба.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 18:34 от Джаста Праста

# 542
Поздрави на Томи от Ричи😍 Следобедна дрямка до мама😻

# 543
  • Враца
Момичета, след като Кая повърна следобяд и имаше разтройство в тоалетната, след около час сама си отиде и хапна малко гранули. После отиде в тоалетната и я видях, че ака, но не беше разтройство а мекичко като разбира сметана примерно. Но със сигурност беше по твърдо от първото. Та въпроса ми е да и дам ли сега пауч, както всяка вечер или да оставя само гранули за всеки случай. Като при хората ли е с разстройството и повръщането, да не я разтрои пак пауча. Благодаря ви предварително.

# 544
Стейси, честита да е и твоята кака! Да е жива, здрава и щастлива!

# 545
Момичета, след като Кая повърна следобяд и имаше разтройство в тоалетната, след около час сама си отиде и хапна малко гранули. После отиде в тоалетната и я видях, че ака, но не беше разтройство а мекичко като разбира сметана примерно. Но със сигурност беше по твърдо от първото. Та въпроса ми е да и дам ли сега пауч, както всяка вечер или да оставя само гранули за всеки случай. Като при хората ли е с разстройството и повръщането, да не я разтрои пак пауча. Благодаря ви предварително.

Не ѝ давай течна храна малко време.

# 546
  • София
Cardhu, Стейси, здрави и щастливи да са порасналите ви момичета!
Чудесни новини за Лео! 🙏😻
А малките палави пуканки много сладки (ама много бързо парастват)! 😻

# 547
  • До хладилника, който обичам
Честити рожденички, cardhu и Стейси, по котешки лек да им е животът!

# 548
Гушнете я Кая, да стопли коремчето и може да диетата малко ? Като човек.

# 549
Стейси, честита да е и твоята кака - лъвичка, жива и здрава, и много, много щастлива! ❤️
Момичета, от съвсем скоро забелязвам, че сутрин сифона в банята е мокър не всяка, но се замислих дали Линче не чиша и там. Сега като е топло дори след като сме се къпали 20хиляди пъти изсъхва добре, но току някоя сутрин го намирам мокър. Thinking Трябва ли да ме тревожи ако се е научила и там без да разбера изобщо кога и как? Ползва си и тоалетната, обикновено като съм си в нас и е почистена на мига. Като се прибера от работа я сварвам така както съм я оставила, но има ли вече човек в къщи си я ползва и се почиства веднага. Всяка седмица я измивам основно без пропуск до сега и се чудя така ѝ харесва или е повод да се шашкам, знаете, че съм си паника от всякъде 🤭? Не съм я хващала, но огледах тръби да няма теч от някъде ми няма, не ми мирише гадно, де да знам какво да мисля. Иначе, че обича да седи там и да души, да си играе с капачката на сифона и да дрънка с нея това го знам. Има ли повод за тревога или се филмирам излишно?
Мамина калпазанка, как го прави незнам, ама всичко ѝ се прощава на мига и това ще приема, какво да се прави. 😁

# 550
Влизам с данък от Томчо. Главатарят на селската ни банда😍

Блекунчо се включва с любимата му поза😍

# 551
Моя бандитков сам се е арестувал 😃.
Вечер явно като му стане много горещо отива да спи в клетката. Онази вечер сам си беше затворил вратичката. Много смешно ми стана. Ако го затворя аз там ще ореве света, но като се "заключи" сам няма проблем 😆

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 17:46 от Morkovelka99

# 552
Аааа, не мисля, че може да се пикае на сифона без да има кошмарна смрад. Усеща се от километри като са пикали извън тоалетната.

Черпя ви Бела дебела

# 553
  • София
Имаме си три бебета таралежчета:

Много, много им се радвам Smile
Ядоха, пиха вода, пообиколиха и си тръгнаха. Още се клатушкат като ходят, големи са сладури Smile

Извинявам се, че не е по темата, но понеже тук писах явно за майка им, та сега пиша и за децата.

# 554
Здравейте момичета! Аз не съм писала от много време, но ви чета стриктно. Нямах никакво настроение...лични причини. Sad Много, много съжалявам за всички отишли си котета, бая си поплаках с вас. Болката е жестока...Broken Heart Аз обаче, вярвам, че са на едно прекрасно място и някой ден ще сме отново заедно с тях. Sparkling Heart

Сега да се оплача, нашият Оливър, вече се казва Чоливър. Laughing Дъщеря ми го изцепи веднъж, и от тогава почна Чоливър, Чоли...та взех, че и аз почнах така да му викам. В паспорта ще си остане обаче официално Оливър.

Двамата с Алиса да ги похваля, бяхме на море, а те бяха сами 9 дена. Не бяха срутили къщата, нямаше никакви поражения, освен брутална смрад от тоалетната им, естествено. Бяха си излапали цялата храна, а оставих бая количество, но важното е, че си имаха останала вода, така че се справят добре явно. Simple Smile Не бяха и особено сърдити, вероятно защото са заедно и не скучаят. Предишните ми котета, като се върнехме отнякъде и няколко дена ни намилаха, караха ни се и се сърдеха, тук нямаше такива неща. Simple Smile

По-късно ще кача снимки. Simple Smile

Относно мокрия сифон и аз не мисля, че Линчето пишка там, щеше да се усети ''аромата". Simple Smile

P.S. Ежчетата са невероятни сладурчета! Heart

Общи условия

Активация на акаунт