Любители на котки - Тема 207

• 24 080
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
Как обичам котешки нослета Revolving Hearts

Така, знам че тук ще ме разберете Yum Правих поръчка от зооплюс котешки гранули чувал от 10 кг. и две големи кутии пауч. Всичко това пристигна в един огрооооомен кашон, тесен но дълъг. Кашона го позиционирах в коридора, докато разпределя по местата им нещата. Веднага беше проверен от Чучи отвътре-отвън-отвсякъде. Оказа се перфектното скривалище. Чучи се напъхва вътре, двата капака се затварят над нея, тя се крие, а кучето /Дейзи, която е с размерите на котка/ седи отвън и я чака да се покаже.
Вчера, нали трябва да съм добра домакиня Yum тръгвам да изхвърлям кашона и гледам чучи се намърдала пак вътре. Е, стана ми жал да и изхвърля новата играчка - скривалище. Само преместих кашона от коридора в хола под трапезната маса. И така, ако ми идвате на гости да знаете, че не съм разхвърляна, просто този кашон под масата е скривалището на Чучи Yum  Stuck Out Tongue

# 571
Въпрос към някой отгледал новородени - кога се изхождат (с мокра кърпичка) - преди ядене или след ядене (или няма значение) и колко пъти на ден акат?
Моята логика ми казва, че преди ядене трябва да се изходят. Поне майките им така правят. Събуждат ги и ги мият (изхождат) и те се нареждат да ядат, а след като се наядат заспиват. Гледам по клиповете - хората ги изхождат след ядене...?

# 572
Честно казано за мен логиката е да се изхождат след хранене, поне човешките бебета така правят, ама не съм гледала новородено коте и не знам.

# 573
Аз съм изхождала Буда и Марс винаги след хранене.

# 574
  • Между гори и планини
След. Хранене, минаване на коремче и дупе с влажен тампон ( за грим) , изхождане и отново влажен тампон. Обикновено след всяко хранене. Като човешки бебета 😉

# 575
Добре, но тогава не заспиват. Разбуждат се и търсят още храна... Rolling Eyes

# 576
  • Между гори и планини
Заспиват, споко. Но си имат смукателен рефлекс. Хорските бебета също заспиват или на гърда или с биберон.
Биби и Памук заспиваха в поза Ян и Ин и си смучеха взаимно козинката на коремчето.

# 577
Смукателния рефлекс - ясно, не става въпрос за това. Направо си пищят за още храна и нервничат, въпреки че коремчетата им са пълни като бъчвички. Мислят си, че съм ги събудила за следващо хранене. Майките им нали така ги будят... Rolling Eyes Ако им дам още мляко да ги приспя отново, пак ли трябва да ги изхождам след това?Rolling Eyes

# 578
  • Между гори и планини
Пробвай и ще разбереш 😊

# 579
Никога не съм будила ни дете, ни коте за ядене. Буда и Марс спяха по цяла нощ. Сутрин -хранене и тоалет, малко игра и заспиване "прави" или така:

# 580
  • До морето...
Няма нужда да ги будиш, amy_nka.Всичко ще е наред.

# 581
Почна ли да ги изхождам и почва "данданията". Обаче не виждам разлика - акат и преди ядене ако ги изходя. А след ядене като се наядат и така сладинко мъркат, че не ми се иска да ги разбуждам за тоалет. На 3 дни са децата. Майката след раждането се разболя. Спря да се храни, започна да киха, и не ще и да чуе за деца. Гърдите не са ѝ набъбнали, явно няма и кърма (не мога да разбера какво ѝ е точно). Сега е на антибиотик горката, но не иска и да чуе за бебета... Дали ще си ги поеме по-натам, не знам... Дано! Hands Pray

# 582
Гледала съм не точно новореодено, но малко коте, което не можеше още само да се оправи и му помагах с пишкането и акането след хранене с малко масажче на коремчето първо и после тампонче. Първите мисля два дни си пищеше почти непрекъснато, докато беше будно. После се поуспокои и започна да гони кучето да се гушка в него. Кучето първите дни мислеше, че съм му донесла нова играчка май и при всеки звук на котето отиваше и го вдигаше да ми го носи. Добре, че беше лято и не можахме да го простудим, че вечно беше облизано. След няколко месеца избяга обаче.

# 583
  • София
Кити реши, че трябва да направи нов дизайн на кутията си.Joy :

Открих и къде спят бебетата таралежчета Grinning :
Скрит текст:

Това е до едната ограда на двора. Там има и дървена пейка и масичка. Обаче въобще не бягат, даже леко пипнах бодлите на едното.

Допълвам:

Преди малко се разшаваха, отидоха да ядат, да пият вода и виждам едното коте, което идва редовно, застанало на около 2 метра от тях и ги наблюдава с поглед "Какво пък е това и как можахте да ми го причините?" Joy

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 12:54 от milenaka

# 584
  • Между гори и планини
Моето семейство таралежи живее в дървата за огрев на двора. Вечер ако храним кучето там и започне да скимти, значи са нападнали храната му. Иначе вечер идват и в предния двор, храня, поя и си тръгват. Въобще не ги е страх.

Общи условия

Активация на акаунт