Любители на котки - Тема 207

• 24 132
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Джаста Праста, сърцето не търпи празнота. За този, който го има! Джули е страхотна, браво за смелостта и добротата ти.
Почти всички марки храна имат kitten варианти. Важно е и с какво е хранена досега, за да не правиш рязка смяна.  Аз започнах с Virbac, но много трудно я намирах и я смених постепенно. Първата котешка тоалетна, която купих беше ъглова закрита, но с махната вратичка. Мъничка и компактна е, но все още си я ползват.
Положението е спанчевци. Буда:

Защо ме търсиш, бъди честита!

# 631
Много красива Джули!
Една топка новородени (засега само на топка дават да ги снимам). Две момичета и едно момче били (по последно поглеждане). Имена: Баунти, Туикси и Сникърс.

Сладурчета малки шоколадки. Много обичам бебета, а после каква игра ще има нека малко поотраснат 🥰

# 632
  • Враца
Видях две шепи любов. Малки сладурковци и  Джули и десертчетата. 🥰 Кая я взехме на 2 месеца и ММ е купил обикновена тоалетна, влизаше си спокойно, но беше научена вече на тоалетна. Може първоначално да вземеш обикновено легенче, виждала съм по левчетата по плитки са. Беше захранена с пауч на Феликс и гранули на Роял Канин. Аз смених с Хилс гранули и пауч, а след това с ДМската серия джуниър и и понася добре, хапва си я с кеф и е на достъпна цена. Другите с повече опит с мъниците ще кажат най-добре. Най-важното е, че ще и давате много любов.

# 633

Положението е спанчевци. Буда:
Еййй, обичам точно ей този поглед особено при мъжките

# 634
Буда е момиченце,  духовно пробудило се същество, но пък "позаспало" на чисто физическо ниво:laughing:
Буда не спи, тя медитира:smiley:

# 635
Аз зная. Казвам, че при мъжките като загледат така с премрежени очи, независимо дали им се спи или просто са натаралежени. Изглеждат ми едни такива надменни малко, сякаш казват "Внимавай да не те ступам". ПиратЯ понякога гледа така.

# 636
  • Между гори и планини
Мен Чери ме гледа само с премрежен от любов поглед. Сутрин особено е толкова гушлив, че си чака мачкането. Не сяда върху мен, защото не може да се побере в скута ми, но седи и си чака. Ако се разсея, задължително ме побутва с лапичка да продължа. То е едно галене, целуване и му обяснявам колко го обичам. Вечер преди сън процедурата се повтаря.

# 637
Джаста Праста, Блеки беше 300гр, когато го намери мъжа ми.
Първоначално изрових една плитка пластмасова тавичка и ползва нея за тоалетна. Когато поотрасна малко взехме тоалетна на която й се сваля горната част от Джамбо. Ползвахме само долната част. След време закачихме и горната. Нещо подобно беше
Скрит текст:

# 638
Специално за Защо ме търсиш  Joy

# 639
Джасте, голям бонбон е Джулси.
Много любов да ти дари, и ти на нея.

И консервираната храна и сухата имат бебешки варианти.
На Аш в развъдника му бяха давали Мама и бебе (или нещо такова) на Роял Канин. Гранулите бяха дребни.
Дехрата е хубава, но навремето бебешките гранули бяха едри за Аш и той се давеше. Но и не обичаше да дъвче. Но пък много харесваше храната.
Оникс беше на Н§Д. Ок беше.

Бях му купила голям чувал, който не успя да изяде и го подарих на не помня кой от темата.

Тоалетната, за началото с по-нисък борд.

# 640
  • Варна
От моите котки само Мила вкарваше такъв поглед.
Останалите дори и да ги снимам с притворени очи, е било случайно. Женя примигва за да покаже приятелство. Мага не показва емоции с очи. Тигрето е още в детската градина. Grinning
Джасте, леле колко е сладка Джулс.
Първоначално и легенче може да послужи за тоалетна.
Аминка, Heart Eyes  душички сладки!
Женя почти отказва да яде гранули. Засега се оправяме с месце и консерви.
На няколко дни виждам подарък в тоалетната, няма проблем. Иначе ходи почти само навън.
Доня, как е Лео?

# 641
  • Между гори и планини
Лео е добре, яде, гали се, мърка и се закача с Чери. Опашката не виси както преди, леко е извита в дъга. Но и не я вири, нито мърда. Понякога се опитва са я вдигне и се извива до гърба, но пак си виси 🙄  От няколко дни си седи на дупето. Ще дам още време и се консултирам с вета .

# 642
  • Варна
Браво на Лео!
Не сме пуснали палците!
Тигрето така ме разсмя преди малко.
Понякога преминава през двора една чернобяла котка, от която много я е страх и като я види се качва на асмата. Даже веднъж на едно дърво. Да де, ама нали и Женя е в двора. Та Тигрето направи опашка колкото тялото ѝ и подгони тази маца. Женя само се изправи и Тигрето веднага се скри зад нея.

# 643
Момичета, Джулси вече си е у дома.
Минахме през вета, претегли я - 660гр., видима възраст около 45 дни. Дадохме последната от трите спринцовки за вътрешно обезпаразитяване, след две седмици сме на ваксина. Гласовита е. Сега се скри зад дивана. Сложих и водичка, мокра храна на Нейчъръл протекшън и гранули, супер дребнички пак на същата марка. Хапна мъничко и се скри. Купих тоалетна с борд, открита, махнах борда, вета каза, че ще може да я ползва без проблем. Сега кротува зад дивана, но при първа възможност ще я снимам. Котенцето е добре гледано и хранено, всичко му е наред, със загладен косъм и много добър външен вид, чисти очички и носле, няма гурелчета и сополки, едричко за възрастта си и със заоблено тумбаче. Най вероятно е от котило което са закрепили да се даврандисат котенцата и са ги пуснали да се спасяват сами. Намерили са я на голям оживен булевард между колите и добри дами са я спасили.

# 644
  • София
Ей, Джаста, супер Simple Smile

Добре че са я спасили.

Общи условия

Активация на акаунт