Любители на котки - Тема 207

• 24 959
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
Искаме още снимки на тоя сладунчо😍

# 91
Тъкмо хапна и пийна вода.
Много е стресиран,  скрил се е под един диван 😂
Драскахме с лапите в тоалетната, но е много незаинтересован,  само гледа да се скрие.

# 92
  • София
Мамин златен, 😻 колко е мъничък! 😻
Гушкайте си го бебоченцето 🥰

# 93
Мале какъв сладур! Гушкайте го.

За космите - просто е кошмар в момента…. Джуджи си мисли, че всички сме фризьори и само ни води при четките…
Тази сутрин се събудихме така - аз без възглавница. Котка - окупаторка Simple Smile

# 94
  • София
Точно преди 5 години на 8 юли дойде и в нас същият рижак - Томи. Само дето не беше никак стресиран, ами стана господар вкъщи още на момента:

Heart

Всичко ще е наред с малкия сладур Heart Милият той.

# 95
Ааааа какво съвпадение 🥳 Heart
Много съм развълнувана. Сън не ме хваща.
Забелязах, че си чувства по-добре, вече си лежи под диванчето.  Загасихме всички лампи за сън, има храна, вода, тоалетна. Ще видим утре сутрин.
Нацапах му муцунката с храната и вода, и като отвори устичка забелязах че няма много зъбчета, значи е още малък, малък. Приготвих му пастет,  като първо хранане 😍
Много искам да го гушкам дивачето,  дано се отпусне по-бързо.

# 96
Оранжевушко като Пиратя.

# 97
Олеее бебИ, бебИ 😂, така се лигави мойта кака като види бебе коте, ама много хубав, ще се адаптира, само да усети домашния уют и докато се усетите ще е превзел и дома и ума. 😁 Чакаме много снимков материал!
А снощи ме беше треснала музата да творя, та си откарахме с Линошка до сега.
Ей я светнала като фарове посред нощ готова за игра, снимах със светкавица. 😂

Оказа се, че е много активна нощем, възползва се от моето будуване и почти никаква не я свърших, останах си повече с будуването, ще го търся това спокойствие май, май... на работните ми нощи. 😁

# 98
Добре дошъл на рижия бонбон! ♥️ Верчето, чакаме много снимки! Аз, знаете, съм много пристрастна към рижковците, Ричи вече е на 1 година.

# 99
Ън, как е Изи? Стиснати палци за двете!

# 100
Добре дошъл на рижия бонбон! ♥️ Верчето, чакаме много снимки! Аз, знаете, съм много пристрастна към рижковците, Ричи вече е на 1 година.

Нещо се пообърках с качването на снимката, извинете.
Ън, стискам палци и на двете ви и чакаме добри новини! 🍀👍

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 07:41 от Djaky

# 101
Момичета,
Изкара нощта под един диван, не е ял, не е пил. Видях, че е пишкал в тоалетната!

Сега се крие зад една тоалетна чиния.

Притеснявам се, че не яде Cry

# 102
Ще прояде, спокойно. В съвсем нова среда е - различни места, миризми, всичко му е чуждо...Като отидете при ветеринаря, направете тест за токсоплазмоза. Другото е рутинно.

# 103
Аз бих му дала пресен бебешки пауч.
Бутни му купичката към него, да си яде на скрито😻 Че сега хем го е страх, хем гладен... 🙂

# 104
Ето го:

https://
Гушнах го за малко, но избяга. Не го насилвам. Сега като го заведа на ветеринар ще взема от там нещо бебешко,  каквото предложи.

Тоалетната ни е малко импровизирана, но след половин час отваря еконт и отивам да му взимам оборудването, че много омириса с пишото Joy важното е, че знае къде и как!!

Общи условия

Активация на акаунт