Любители на котки - Тема 207

• 24 949
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
Лошият дъх не е достатъчен признак за гингивит - често е следствие от натрупване на зъбен камък. Зачервяването на венците обаче е един от първите симптоми, за който трябва да се внимава, наред с гореспоменатите подуване, слюнкоотделяне и затруднено хранене.

# 76
  • Пловдив
Ън, Новет работят и в събота и неделя. Не помня до кога, май до 18ч.

# 77
  • Между гори и планини
Стейси, и Кети е заспала за секунди, сякаш едва е дочакала да я приспим... Поне вече не са болни, нищо не ги боли! Хубаво е, че сте се сбогували, аз също го направих, но нямах сили да отида и да гледам. Тя беше станала сянка на красивата котанка в която се бях влюбила от пръв поглед! Сега е в двора, с Биби под сянката на един орех. И завинаги в сърцето ми ❤️
Иначе за повръщане до стомашен сок и не ядене, Памук ми го скрои този номер и накрая повърна глисти. Знам, моите излизат вън, вашите не, но с обувките се разнасят яйца и до апартамент.

# 78
  • Варна
Доня, Милчето е под едно дърво, също. Завинаги под погледа ми. Вече не можеше да става, залиташе. И ако някой се чуди дали е дошъл момента за приспиване, абсолютно показателно беше леката миризма на мърша, при жива котка. Даже мисля, че закъсняхме...с приспиването. Ама нали имаше малка надежда.
Извинете ме, прясно ми е.

# 79
Вие сте в къщи и е хубаво, че можете да го направите. Навремето когато приспахме предишния ни котарак го занесохме някъде в района на Гребната база, в по-безлюдно място. Не помня къде точно защото ми беше като в сън. Години по-късно мъжът ми каза, че там е започнал строеж.

# 80
  • Варна
Когато погребахме Грей преди 13 години, беше в една гора към Аладжа манастир.
Сега вече Милчето ми е наблизо.
И нали животът е за живите...
Повечето от вас знаят, че Мила много мразеше Магито и всичките тези години трябваше да живеят разделени. В апартамента Магито беше в детската.
В къщата-на долния етаж.
Сега съм отворила всички врати и Мага дойде горе.
Женя пък през повечето време вече е на двора. Даже тоалетната е празна-явно през последните дни ходи навън.

# 81
Изгубих ви аз ама да ви питам. 10 дни бяхме на море, съседката гледа котките и гледам Лъки баяяяя козина е свалил за това време. Дали е нормално юли месец, нещо се притеснявам за него напоследък

# 82
Ние ще сме у дома след два дни. Приятелката, която се грижи за Сина казва, че също сваля много козина. И много тъгувал и ни търсел постоянно.

# 83
Той Лъкито 95 процента от времето спи, напоследък по слаб и пършив и ми се вижда, нещо се спичам

# 84
Не успяхме да заведем Изабелчето днес на лекар, тази нощ не знам как ще спя, а трябва, че утре се подготвям за болница. Как точно днес се разболя котето, направо не знам.... Някоя бактерия е, защото повръща 5-6 пъти днес и все лежи, не  може да отлепи.

# 85
Милите вие. Да оставите лошото зад вас бързичко.

# 86
Преди година, точно преди тръгване за морето, Тера се тръшна с повръщане. За няколко дни я вдигнаха с инжекции. Според лекаря бил вирус. По същия начин повръщаше само стомашен сок и жлъчка. Гастроинтестенална на Роял канин яде около весец след боледуването.

# 87
Преди няма и час най-новият член на семейството дойде вкъщи.
Утре ще заведа Томи на лекар за каквито процедури има нужда.
Много стресиран е малкият.

# 88
Добре дощъл на Томи - да е здрав, весел и гальовен! Да ви радва много!

# 89
Аууу, какъв бонбон е Томи Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт