НАБОР 2006 - Студенти на хоризонта!

• 51 834
  • 775
  •   1
Отговори
# 90
Mrancho, ще успеете!🍀🧙‍♂️

# 91
Rosheen, учебната година не е започнала. Според мен ще ви върнат Таксата.

# 92
Във Варна от тази година никъде не връщат таксата. Единствено от условния прием можеше да си я върнеш до края на юни. Запишеш ли се , край мандалото лопва и пари не се връщат.
ТУ не връщали от тази година и парите за запазване на мястото от предварителния прием..

# 93
  • Бургас
...
Може ли информация за минимален бал за момичета за приложна математика,
.....

Приложна математика   Редовно   22.91

Хора, много се извинявам! 22,91 е нашият бал Flushed

22,80 е минималният за специалността.

# 94
  • Стара Загора
За информация - и от Великотърновския университет при отписване не връщат такса, дори частично.

# 95
След като мина еуфорията от вчера, да попитам Simple Smile - в предишната тема някой беше писал, че при записване в ТУ, давали стикери за стола в университета. На синковеца вчера не са му дали. Някой знае ли за какво точно е този стикер - т.е. ще може ли да се ползва стола, ако няма такъв стикер?

п.п. Честито на приетите деца Simple Smile

# 96
След като мина еуфорията от вчера, да попитам Simple Smile - в предишната тема някой беше писал, че при записване в ТУ, давали стикери за стола в университета. На синковеца вчера не са му дали. Някой знае ли за какво точно е този стикер - т.е. ще може ли да се ползва стола, ако няма такъв стикер?

Стикерът е за отстъпка в стола. Иначе без стикер може да си ползва стола също на редовни цени.

# 97

Да, бяха писали, че са си взели стикер и че са си извадили уверение за карта за транспорт. На нас при записването ни казаха, че стикерът ще бъде към личната карта. Попълнихме бланката на уверението, но не ни сложиха печат и казаха, че така или иначе без подпечатана студентска книжка, това уверение не може да ни послужи.

# 98
Благодаря за информацията момичета Simple Smile
Предполагам, че студентската книжка и личната карта ще си ги вземат, когато започне учебната година - или трябва да отидат преди това? Нищо не са казали при записването, но и той не се е сетил да попита кога се взимат.

# 99
  • у дома...
В каса на ЦГМ ми казаха, че когато получи студентска книжка - хартиена или пластика, тогава ще може да се възползва от намалението. Сега е с младежка карта за транспорт.

Да, Лейди, като започнат ще си ги получат.

# 100
Благодаря за информацията момичета Simple Smile
Предполагам, че студентската книжка и личната карта ще си ги вземат, когато започне учебната година - или трябва да отидат преди това? Нищо не са казали при записването, но и той не се е сетил да попита кога се взимат.

Точно така, при започване на учебната година ще си ги вземат. Ние питахме. Отделно, да напомня на всички, които работят и се осигуряват в момента, че при прекратяване на договора трябва да подадат декларация за промяна на обстоятелствата в канцеларията, за да може ТУ да ги осигурява.

# 101
Как така и личната карта ще си я вземе като започнат? Защо изобщо някой задържа лична карта, струва ми се невероятно?

Моята днес се записа във фми за няма и 10 минути. Не е имало опашки, влизаш, дават ти ФН и толкоз. Спорт ще избират септември, ще има и някакво събитие през септември за първи курс, да следят за дата.

# 102
Как така и личната карта ще си я вземе като започнат? Защо изобщо някой задържа лична карта, струва ми се невероятно?

Моята днес се записа във фми за няма и 10 минути. Не е имало опашки, влизаш, дават ти ФН и толкоз. Спорт ще избират септември, ще има и някакво събитие през септември за първи курс, да следят за дата.

За студентската лична карта става въпрос - не за документа ЛК.

# 103
  • Sofia

За стикерите писах аз - питат иска ли стикер, казал е да. Този стикер не му е даден лично, а го е заделила при документите. Вероятно като започне учебната година, тогава ще го дадат заедно със студентската книжка и личната карта. Така си мисля аз, той разбира се не е питал.
Честито на всички приети дечица и успех на чакащите второ класиране!

# 104
  • Бургас
Момичета, да се похваля и да дам отчет. Официално вече си имам студентка - дъщеря ми в 10.30 била в Стоп. факултет, купила си студентска книжка и с всички попълнени документи, които носеше се е записала. Платежното НЯМА нужда от мокър печат. Книжката и я взели, щели да им ги връчват официално началото на учебната година. Нямало е никакви хора, две деца са подавали само за участие  второ  класиране. Благодаря Ви за бързите отговори и подкрепа!
Да идва 15.07, да запишем седмокласничката и вече официално лятото да идва!

Общи условия

Активация на акаунт