НАБОР 2006 - Студенти на хоризонта!

• 52 665
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, знае ли някой когато си приет и записал в ТУ Варна, но след това си приет в ТУ София, какво е нужно да се направи за да се
отпишеш от ТУ Варна?

# 121
ceci.d ще запази интереса си и ще й е лесно.  Синът ми беше изненадата с желанието си. Нито аз, нито ММ работим в тази сфера.  След 7 клас се насочи към биологията. В девети клас вече беше твърдо заявил за втора матура по философия и кандидатстване във ВТУ с психология.  Явява се и писа есета за всички състезания, които се организираха.  Първи курс завърши с успех по-висок от гимназията,  защото учил" каквото иска и няма математика ". А до сесията през първия семестър и работеше. Работата му беше на смени и се съобразяваха с графика му в университета.  За втория семестър вече нямаше как да съчетава нещата. През семестъра имаше много упражнения,  проекти, презентации, но сесията я изкара по-лесно.  Успех!

# 122
  • Пловдив
Димис, благодаря! Много се надявам да запази и увеличи интереса към психологията. Има мечти и планове да се развива в областта и ще се радваме с баща й да ги осъществи /ние също сме много далеч от тази сфера/.

# 123
Момичета, знае ли някой когато си приет и записал в ТУ Варна, но след това си приет в ТУ София, какво е нужно да се направи за да се
отпишеш от ТУ Варна?

Звънете в канцелариите за прием, питайте. Има някакъв формуляр , който се попълва,  и те си го завеждат.

# 124
  • София
Похвалвам се със записана бъдеща юристка. Не е имало много хора, повечето са били с родител. А, един татко бил дошъл да запише "малкия".

# 125
Похвалвам се със записана бъдеща юристка. Не е имало много хора, повечето са били с родител. А, един татко бил дошъл да запише "малкия".
Пускат ли и родители при записването?

# 126
А с какво работно време е записването в СУ?

# 127
Пускат ли и родители при записването?

Аз съвсем се въздържах от участие, след като прочетох на сайта на СУ, че родители се допускат при специални потребности. А и помня че преди 30+ години се записвах сама.

# 128
Да си попълниш документите за записване не е ядрена физика все пак.
Ако не могат да се запишат сами, как ще станат лекари, адвокати, инженери и тн?!?

# 129
  • София
Явно пускат...

# 130
  • София
Не би трябвало да се пускат родители, даже го пише на повечето места в сайтовете на уни-тата.
И през ум не ми минава да придружавам почти 19 годишна да се записва.
Сама си събра документите, ние само и пратихме платежното за таксата. Звънна ми 2 пъти по телефона за насоки при попълването и дотам.
Преди мнооого години ходих до София сама да се записвам, като дори не познавах града, купих си карта, за да се оправя, ходих от Ректората до Студ. град за общежитие и въобще - не разбирам участието на родители грам.

# 131
Аз пък където мога, ходя, защото ми е приятно. Не виждам нищо срамно. Все повече пътищата ни се разделят.

# 132
  • София
Зависи къде, не става дума никъде да не ходим заедно.
Не знам, не се засягайте, просто лично мнение, че студентските занимания са си тяхно задължение.
Иначе с удоволствие излизам с пълнолетното си дете да си купим гримове или да хапнем някъде.
Това са две различни неща.

# 133
Аз пък където мога, ходя, защото ми е приятно. Не виждам нищо срамно. Все повече пътищата ни се разделят.
И аз съм така.  Миналата година, когато се записваше студент бяхме с него,  защото таксата се заплащаше на място с карта,  а сумата беше в моята карта. Същия ден направихме и оглед за квартира и дори наехме един апартамент. Сега често ходим уикендите и си изкарваме страхотно.

# 134
Не ходя, защото той е по-оправен от мен за тия неща Simple Smile Аз много мразя административни занимавки.

Общи условия

Активация на акаунт