НАБОР 2006 - Студенти на хоризонта!

• 52 667
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
Аз се радвам, че се записа сама. Това е приятната част и няма какво да се обърка.
За съжаление за плащането трябваше да участвам. Simple Smile

# 136
  • плевен
Записването за второ класиране в СУ само на място ли става, или може и онлайн? Виждам, че искат депозиране на диплома.

# 137
Плащането за СУ го направих днес през банкирането. Разпечатах каквото му е необходимо, а той си го попълни. Пусна заявка за ISIC картата. Малко драми имаше със снимката. Приложението не му хареса сканираната снимка, от тези, които бяха за дипломата. Импровизира фотостудио и се снима на една от стените вкъщи. Реши, че си прилича достатъчно, а и приложението прие снимката.
В понеделник сме в София за записване. Обещавам, че ще си стоя отвън и няма да влизам във факултета да го излагам. Не му е удобно да пътува нито с влак, нито с автобус само заради едно записване. Ще се наложи да сме с колата. Най-вероятно той ще си шофира през по-голямата част от времето, но на мен не ми е спокойно да го оставя сам с колата на дълъг път. Преди месец пътувахме до Прага. За 3200км, отиване и връщане, той кара сигурно през 2/3 от времето и се справяше прекрасно, но въпреки това предпочитам към София да не е сам.

# 138
ston- и ние си имаме случай със снимката . Снимал се нашият за дипломата , кога как е имал път към самоснимачката в  МОЛ-а - такъв ошмулен вид има ..... Сега отказа да се снима пак и същата снимка използва за записването и картата . Хич не му пука .

# 139
ston аз те разбирам за шофирането. Дано после има удобен транспорт до София.  Синът ми е с колата в града в който учи, защото няма удобен автобус/влак. Голяма мисъл ми е. Винаги има и други деца от града ни с него. Последно се прибра след 22ч и без да каже, защото аз нали все катастрофи мисля...

# 140
Да се запиша в темата, като кажа браво на финиширалите и да пожелая успех на тези, които ще почакат още малко. Flowers Four Leaf Clover

# 141
  • София
Може ли някой да сподели минималният бал за Международни отношения СУ за момче? Благодаря!

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 19:35 от Kylie

# 142
  • у дома...
Плащането за СУ го направих днес през банкирането. Разпечатах каквото му е необходимо, а той си го попълни. Пусна заявка за ISIC картата. Малко драми имаше със снимката. Приложението не му хареса сканираната снимка, от тези, които бяха за дипломата. Импровизира фотостудио и се снима на една от стените вкъщи. Реши, че си прилича достатъчно, а и приложението прие снимката.
В понеделник сме в София за записване. Обещавам, че ще си стоя отвън и няма да влизам във факултета да го излагам. Не му е удобно да пътува нито с влак, нито с автобус само заради едно записване. Ще се наложи да сме с колата. Най-вероятно той ще си шофира през по-голямата част от времето, но на мен не ми е спокойно да го оставя сам с колата на дълъг път. Преди месец пътувахме до Прага. За 3200км, отиване и връщане, той кара сигурно през 2/3 от времето и се справяше прекрасно, но въпреки това предпочитам към София да не е сам.
Стон, то вътре в София е по-големият хаос за шофиране.

# 143
  • Sofia, Bulgaria
Международни отношения момчета СУ - 22.57 редовно и 21.92 платено.
Ние вероятно ще освободим едно място в редовно за момче, ако има някой напред в опашката.

# 144
  • София
….
Испанска филология Р места 10 Мин. Бал 16.69
Испанска филология РП места 1 Мин. Бал 14.93

Това ли е мин бал за Испанска филология? Миналата година е бил 20.12…

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 20:51 от Kylie

# 145
  • София
Испанска филология, жени, редовно, ДП - 22.34

# 146
….
Испанска филология Р места 10 Мин. Бал 16.69
Испанска филология РП места 1 Мин. Бал 14.93

Това ли е мин бал за Испанска филология? Миналата година е бил 20.12…

Балообразуването тази година е различно и не може да се направи съпоставка с миналата година.

# 147
  • София
Благодаря marinadp  Simple Smile
А на Френската филология момчета може ли да споделите минималният бал?

# 148
  • София, Дружба 2
Да се запиша и аз с приета студентка по първо желание в СУ Английска филология. Много е щастлива. В понеделник ще се записва.

# 149
  • София
Поздравления на вече приетите и късмет на чакащите!
esma - стиснати палчета за НХА Simple Smile
mrancho - докосна ме вашата история, от сърце желая да е с много хубав край!

И аз от днес си имам студент в СУ - Българска филология, първо желание, 7-ми в класирането. Записал се е за 5 мин, имало само още двама новоприети студенти в 9 сутринта. Не донесе никакъв документ, че е записан, не видях и да се е променил статус в КСК платформата и леко се притесних. После се сети, че са му казали да си снима факултетния номер и вероятно това е вместо разписка. Утре вече може да се ходи на море.

Малко минимални балове за СУ, мъже, редовно, ДП:
Българска филология - 40 места, 20.24
Български език и литература и история - 10 места, 18.40
Славянска филология - 15 места, 15.52
Английска филология - 35 места, 19.49
История - 20 места, 20.63
История и чужд език (англ. език/френски език) - 7 места, 26.32
История и геополитика на Балканите - 10 места, 22.83

Общи условия

Активация на акаунт