НАБОР 2006 - Студенти на хоризонта!

• 52 693
  • 775
  •   1
Отговори
# 150
Някой знае ли какъв е минималният бал в СУ за жени редовно ДП "Ядрена химия"?

# 151
Още една студентка записвам в групата. Приета медицина ДП МУ Пловдив!
Успех на всички, които са в очакване!
Ние ще се отдадем на заслужено празнуване. Така де, трети лекар в семейството си е сериозен повод!

# 152
Поздравления на записалите се и успех на чакащите!

Малко данни за минималните балове след първо класиране - редовно, държавна поръчка, жени:

Връзки с обществеността - 26 места- 23.44
Испанска филология - 20 места -22.34
Скандинавистика - 17 места - 21.78
Етнология - 8 места -21.78
Културология - 27 места - 22.41
Българска филология - 70 места -23.20
Геология и проучване на природните ресурси - 7 места -17.84
География - 20 места -18.32
Балканистика - 13 места-21.44
Английска филология - 65 места-20.50
Геология - 7 места -17.30
Туризъм - 16 места-33.71
География и биология - 6 места-18.30
Португалска филология - 14 места-18.34
Право - 142 места-23.67

# 153
  • София
Бети, благодаря за темата!

Честито на всички приети и успех на чакащите второ класиране!

Аз се отчитам с приет в НБУ - Мода.

# 154
Най-най-накрая и аз да си отдъхна и похваля, пътувайки към морето:

Дете едно - първо желание Софтуерно инженерство в СУ

Дете две - първо желание Дентална медицина в МУ Пловдив с 5.73 по химия и 5.90 по биология.

Всяка се чуди на акъла на другата и как ще учи такава гадна специалност Simple Smile

Предстои пътуване за отписване от МУ Стара Загора и записване в София.

# 155
….
Испанска филология Р места 10 Мин. Бал 16.69
Испанска филология РП места 1 Мин. Бал 14.93

Това ли е мин бал за Испанска филология? Миналата година е бил 20.12…

Дааа..това е, но са го ограничили и не може да кандидатстваш с Матура Английски която е по ниска от В2. Или трябва да имаш сертификат. Младежът си попълни наредбата на желанията по сборник на Скорпио.И там беше сгрешена нивото на матурата, та го писа.Съответно нямаше сформиран бал. Щеше да ходи до отдел студенти, и аз нали си мисля ,че всички са добронамерени като тук, имах глупостта да пиша в групата на Софийския университет за това положение.Леле, леле какво ме направиха. Имаше един преподавател, който обясни как такива майки като мен идвали на изпитите и се моли за оценки.На него не му били идвали още, но той само чакал...Стана ми любопитно чак.... Мислех си да си мълча...Ама ми стана обидно и ги попитах, защо оставиха хлапетата да си наредят желанията, затвориха системата и чак тогава си обявиха таксите!И като не е работа на родителите от къде младежите да ги извадят тези пари?
На сутринта коментарите му за това как ги чакал майките бяха изтрити, повече от мойте, не бяха..а аз звучах като истерична майка.Ама, много истерична. Една мила преподавателка беше помолила повече да не ме нападат.И така..
Да кажа само,че имаше и администратори дето ми отговориха много подробно относно проблема и аз им благодарих...Не всички са така лошо настроени, но има хора дето се опиват от собственото си остроумие на гърба на притеснени хора.

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 11:06 от Stanislavovamarina

# 156
  • София
Моята иска не иска ще се записва сама. Аз съм на почивка.
При нея проблем е да се накани да се снима, в безплатна специалност е, та няма какво да мисли за платежни и заверка. Но тя досега сама си се оправя с всичко без проблем.

# 157
  • Пловдив
Благодаря много момичета. Страхотни сте Hug
Вече и аз мога да се похваля със студент в МУ Пловдив

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 14:01 от mrancho

# 158
Много се радвам за вас!

# 159

Честото,  Mrancho! Много, много му се радвам на твоя младеж! След всяка буря, изгрява слънце! Успех и щастливи студентски години!❤️

# 160
  • софия
Честото,  Mrancho! Много се радвам за твоя младеж! Успешно да завърши и да специализира! При него да ходим да ни лекува 🤍

# 161
Браво, mrancho!

# 162
Mrancho, време е са смениш ника на Usmivko!

Честито!

# 163
  • София
Няма по-голямо щастие да видиш сбъднати мечти! Честито на всички приети деца и много късмет на другите, които ще сбъднат мечтите си също скоро!

# 164
Честито на всички приети деца! За мен са деца, а всъщност са млади хора, пълни с мечти и амбиции. С лекота  да сбъдват мечтите си! Страхотни студентски години им желая.
И аз се отчитам с приет студент, първо желание в НСА! Приготвили сме всички документи и снимки, остава тази седмица да се запише.
И все още сме под напрежение вкъщи, чакайки класирането на седмокласничката. Горещо лято е за нашето семейство.

Общи условия

Активация на акаунт