НАБОР 2006 - Студенти на хоризонта!

• 52 896
  • 775
  •   1
Отговори
# 315
  • у дома...
Аз мисля, че след второто класиране пак нищо не се губи и можем да изчакме третото.

Моля ви, ПР-ите на УНСС да потвърдят Simple Smile

Утре сутринАта тръгвам за натам за всеки случай, или да я записвам, или да чакам третото, което не помня кога беше, май на 22 юли.
Азу, там на място ще ти отговорят най-добре. Но мисля, че нищо не губите, освен време, ако участва на трето.

# 316
  • София
Нищо не губиш .Трето класиране е като второ. Най-много да се придвижите напред в желанията. Ако не ви стигне за по-предна позиция ще бъдете прекласирани на същата

# 317
Ма аз се закачам с Просто майка Simple Smile спокойно
Нищо против нямам УНСС, даже лично учих там сравнително скоро, близка пък преподава. Но моите деца избраха друг път.
Кофти ми е, че някои университети административно са в друг век. Дано е само административно.

# 318
Кофти ми е, че някои университети административно са в друг век. Дано е само административно.
Зареди се с достатъчно алкохол и леки успокоителни от аптеката. Grinning
Аз понеже гледам да избегна алкохола и успокоителните и не съм с високи очаквания в тази посока.

# 319
Момичета, ако така я караме със съветите за алкохол, след 4 години ще сме в темата Бг мама (не) анонимни алкохолички Joy
Айде, разделихме се с МОН! Спираме алкохола от мъка, че пием само от кеф и то ако менопаузата ни го позволява Hug

# 320
  • София
Момичета, ако така я караме със съветите за алкохол, след 4 години ще сме в темата Бг мама (не) анонимни алкохолички Joy
Айде, разделихме се с МОН! Спираме алкохола от мъка, че пием само от кеф и то ако менопаузата ни го позволява Hug
Много оптимистично се раздели с МОН, ама някои сме имАли неблагоразуминието да се размножават в повечко копия и МОНстърите не ни изпускат от лапите си така лесно.

# 321
Пий,пий, наздраве!

# 322
  • у дома...
Аз не виждам какво пречи менопаузата на пиенето.
Грийн, нали знаеш - едни пият от радост, други от мъка...

# 323
А трети по инерция. Grinning

# 324
  • у дома...
А трети по инерция. Grinning
Наздраве!

# 325
Е как какво пречи - алкохолът е кухи калории! И затопля, което влошава горещите вълни! И грам от теглото не се сваля! Joy
Но както казваше една позната - Мога да спра да ям, но няма да спра да пия вино Hug

# 326
  • София
Значи, да не се раазходи човек.
Заварва разюздана вакханлия от пияни жени в еуфория на прага на менопаузата, в кандидат-студентска кампания на разюздани пубери, които не знаят какво искат, но много добре знаят как да го постигнат.

Забранявам купоните, преди да съм я записала.

# 327
  • София
Значи, да не се раазходи човек.
Заварва разюздана вакханлия от пияни жени в еуфория на прага на менопаузата, в кандидат-студентска кампания на разюздани пубери, които не знаят какво искат, но много добре знаят как да го постигнат.

Забранявам купоните, преди да съм я записала.

Ох, не могааааа….. Не искам да спамя, но това ме уби от смях 😂😂😂😂😂😂😂😂

Наздраве 🥂 на всички пиещи, от една непиеща майка в еуфория 😃. Аз ще се почерпя с тортичка за края на КСК 🎂

# 328
  • у дома...
Е как какво пречи - алкохолът е кухи калории! И затопля, което влошава горещите вълни! И грам от теглото не се сваля! Joy
Но както казваше една позната - Мога да спра да ям, но няма да спра да пия вино Hug
Зиги, ще се оправдаваме с менопаузата! Тя за всичко е виновна. Другото оправдание е, че сме жени на възраст. Откакто направих 50, все с това се оправдавам 🤣🤣🤣

# 329
Отчитам се със записан младеж в Стопанския факултет. Имало е 2-3 човека и записването е станало бързо. Получил е едно уверение, на което пише и факултетния номер. Много странен номер, има и букви, и цифри. Ами това е. Чакаме да отвори системата за подаване на заявление за общежитие в средата на август. Останалото вече в края на септември, когато щеше се настанява. Тогава ще видим какви ще са първите изненади, които ще поднесе студентския живот. Чака и избора на спорт. Навивам го да избере плуване, че басейнът е зад факултета. Не знам дали ще ме послуша. Той за някакви бойни спортове бълнува. Казах му да си проучи първо къде се провеждат занятията, да не са някъде на майната си и да кръстосва целия град за един час спорт.

Общи условия

Активация на акаунт