Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване тема 90

• 28 822
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, препоръчайте ми читав АГ, който се държи човешки, разбира от пременопауза и хормони,  пих дуфастон и цикъл нямам. Излишно е да ви обяснявам как ми влияе това на нервите, лигавицата ми е задържана вече три месеца и страшно се притеснявам. Явно отивам към хистероскопия и лапароскопия за кистата.

# 121
Момичета, препоръчайте ми читав АГ, който се държи човешки, разбира от пременопауза и хормони,  пих дуфастон и цикъл нямам. Излишно е да ви обяснявам как ми влияе това на нервите, лигавицата ми е задържана вече три месеца и страшно се притеснявам. Явно отивам към хистероскопия и лапароскопия за кистата.

Хайде, здрасти, от къде беше ти?
За Варна аз ходя от 28 годишна при д-р Румен Шопов, и съм доволна Simple Smile

# 122
За София ми трябва. Извинявам се.

# 123
За София ми трябва. Извинявам се.

Хайди, имаш лично съобщение.

# 124
Мина ми първата химия вчера. Доктора искаше снощи да остана в отделението, за наблюдение. Мина сутринта да ме види. Щом нямам проблеми, вече ще си спя вкъщи. Пу-пу дано♡
Пия си Зофранче на 12ч и изобщо не чакам първо да ми се догади. От предния път знам, че догади ли ми се, няма спасение...
Прибрах се сама с автобуса. Отказах на мъжа ми и сина ми да ме вземат, казах им, че не съм болна и не съм бебе. Спирката е пред болницата и после спира точно пред вкъщи след 10мин.
Дано така да се чувствам и занапред.
За сега съм доволна от лекари, сестри, лаборанти и санитари. Всички мили и усмихнати.
Ръката ми е надупчена и синя, като наркоман съм. Утре трябва да ми намерят отново вена- изследватия за хемопорт ще правя.

# 125
  • Добрич
DZ, пожелавам ти всички вливки така да ги изкараш! Леко, спокойно и с добро настриение.

Здраве и късмет и на другите дами в темата!

# 126
Благодаря 😘

# 127
Haidi, д-р Живкова и доц. Станчев от Токуда препоръчвам аз. При д-р Живкова ходя от над 15 години, а доц. Станчев ме е оперирал.

# 128
Аз съм доволна от д-р Ваня Атанасова (Генова) от болница Надежда. Препоръчаха ми я онколозите от същата болница за махане на полип. Преглежда в МЦ Надежда в мол Парадайз, но махането на полипа си беше в болницата. Също с много добро впечатление останах от доц.Карагьозов във Вита 2, но за него се чака над година.

# 129
  • Добрич
Имам въпрос към дамите с импланти: как правите ЯМР с имплантите (по гръб или по корем на стойката с дупки за гърдите)?

След операцията имам доста скенери, и ПЕТ КТ имам, но нямам ЯМР.

Според онколозите в диспансера ЯМР е само за зони и затова предпочитат да правят скенер.

Д-р Хатър каза, че е добре да се прави всяка година ЯМР.

Обмислям дали да си платя за ЯМР с контраст и ми "изникна" въпроса с положението на тялото при наличие на гръдни импланти.

# 130
Вела, ЯМР с импланти се прави по същия начин като без импланти - по корем, като гърдите попадат в дупката. Аз правя в Сити клиник при д-р Йорданов, т.е. той го разчита. Знам, че е хубаво да се направи ЯМР след операцията, за да се види как са изчистени жлезите. След това може и само ехограф, а ЯМР при необходимост по преценка на лекаря, като мнението е на д-р Йорданов и затова го споделям. Това важи само за мастектомия с реконструкция с импланти, да не подведа някой.

# 131
Момичета мили /и момче/, миналата седмица бях на пет скенер и днес си взех разчета - чиста съм, нищо не свети. Цяла година го чакам този чист пет скенер. С моите заразени ЛВ всички под мишницата и три в ключицата, все си бях със свито сърце. Толкова съм благодарна на всички ви, за това, което получих тук от Вас! Ще се моля и занапред нещата да са ок и независимо, че нашата борба е дълга и трудна, всички да имаме усмивка накрая! Слава на Бог!

# 132
jjjenq, честит чист скенер😘
Пожелавам ти и занапред само такива❤️

# 133
jjjenq, браво! Както си влязла в ремисия, да не излизаш никога от нея. Hug

DZ, дано при теб мине леко до края. Heart

Както и на всички, които в момента са на терапия. Heart

Този сутрин се загледах в косата си, къдравото го няма вече. А толкова исках преди да съм къдрава, сега си се радвам на моята коса.
И ще се смеете сигурно, но косата, веждите и миглите са ми по-хубави от преди, но на краката имам по-малко косми и растат по-бавно. А преди бях Мата Космата. Не знам докога ще е този ефект, но ето и нещо дребно хубаво, произлязло след голямото лошо. Joy

# 134
  • Sofia
jjjenq, много се радвам за чистият скенер! Все така при теб нещата да са добре! От тук насетне само здраве и щастие!

Общи условия

Активация на акаунт