Що е то "женкар" и какво се случва в главата му?

• 9 664
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Revoker, ми и аз това казвам, де. Втора-трета среща ни целувки, ни допир. Три месеца си гукаме. Че то е ясно, че не става.
gotemperor, аз познавах един такъв едно към едно. Много добри познати* станахме, никога не ми е правил намеци за секс, нито опити, аз реших, че е гей, но идеално ме устройваше, защото нямах никакъв интерес към него. После той се оплакал на общи познати, че съм му разбила сърцето, като съм се обвързала, искал да се женим. Grinning Все още си мисля, че е гей и така си разправя за прикритие.

Иначе ми пращаше целувки в чата и ми казваше колко съм красива на живо и жена-мечта, но стоеше на два метра от мен на живо. Аз все повече се убеждавах, че е гей.

# 166
  • Somewhere far away
Точно. за някои хора три месеца са много , са други са крайно малко. Ние тук можем да си плещим до безкрай, но всеки се чувства различно в различни ситуации с различни хора , както и времето се възприема различно.

# 167
Какви връзки ви се привиждат тука? Някакъв импотентен льолю си чатил, ами като не може да прави друго.....

# 168
Сега пак ще ме запукат лешниците, но!
За мен мъж дето не ме пожелае веднага, няма надежда.
Ама така, онака, ама аз те обичам, харесвам, ама такова...
НЕ

# 169
То се усеща.
Понякога мъжът те желае, но е смотан и се прави на твой приятел.
Грешките на младостта са това.
Естествено, ние жените тез ги реже, та се научават да демонстрират интерес по-рано.

# 170
  • Out of the Mix
gotemperor, няма кой да те чака 3 м. да се наканиш, душка, животът хвърчи.
В 20-те толерансът е почти нулев, осъзнатите индивиди са изключения.
В по-зряла възраст пък изобщо не си губиш времето, нацелвате си се с твоя си човек, и действате, не се кумите.
Всичките ми гаджета, проекто, сериозни връзки и т.н., това много ги е кефело в мен - директният подход и знам какво искам, кореспондиращи със съответните ясни действия.

Манди, тоя е бил някаква "нежна душа". Joy

# 171
Не, не говорим за това.
Той нека си е смотан.
Но първичната реакция е красноречива.

# 172
  • Далечният изток
Точно.
Гей или сексуални проблеми.
Ти ще ти се предлага една жена, ще ти признава чувства, пък ти пас... И ще обясняваш, че за секс жена си имаш. Айде бе. Това мъж да си го каже на жена, която му казва, че има чувства. Абсурд.

Ревоукъра веднъж поне ще прочете ли какво пише авторът на темата или няма значение, важното е той да се хвали?!
Жената ще ходи на рожден ден. Не на неговия, а на гадже на приятелка.

Впрочем, модерацията днес установи персонални обиди, но човекът продължава да пише. Нещо санкции?!

# 173
Към мен обиди има нон стоп и ме банват мен, така че не чакай модерация.
Но!
Нека се позабавляваме барем.
Жената си го иска тоя. Той е некъв лешник, но сефте.

# 174
Аз не знам дали е гей и без човек да си признае не ща да правя заключения. Вече съм грешала два пъти грандиозно.
Ама пък е нормално една жена да си го помисли или най-малкото да реши, че нищо няма да стане много по-рано.
Авторке, защо изобщо си заговорила за чувства? След няколко месеца нон-стоп виждане хората вече живеят заедно. Самият факт, че се е наложило да се обясняваш, означава, че не е имало съвместна химия.

# 175
  • Out of the Mix
Аз не обиждам и не квалифицирам.
Никого не съм персонализирано обгръщал с прилагателни, които да се класифицират, като обиди.
Освен да се инсинуира, друго не се прави.
Но съм по Стария завет, не очаквайте обърната втора буза, веднъж сгазили лука.
Но, публично извинение толерирам, като това не значи, че ставаме "приятелчета".
Няма за какво да се извинявам на никого, с кристално чиста съвест съм.
Тръсете "драма" и кошче за душевни отпадъци другаде.
А, че голяма част не може да спите, ако не ми видите ника, и фантазирате какво ли не, ми е кристално ясно. Също, и че са ви много объркани представите, а аз се забавлявам много с това, особено на някои ентусиастки, но не чета всичко, да го имате предвид.

Манди, аз нямах предвид, че е гей, а като цяло, каквото описваш, това не ми кореспондира със здрава психика и ясно мъжко поведение. Simple Smile

# 176
  • София
WTH???
Иначе Бази е права. Играла съм я тая игра - ама не сега, дай да ги говорим, дай да се опознаем и накрая нещата отиват в коша.

# 177
  • Далечният изток
Даже те сънуваме.
Аз не те ли сънувам, на другия ден все едно съм болна. Confounded

# 178
Тоя според мен е трол. Цели да ни баннат всичките. Трай сега. Че ще заключим и тази тема. Joy
//
Не е гей тоя, пупав е некъв. Не е за свалки, за нищо не е. Липсата на мерак изконно към жената, ако е хетеро говори много за кондицията му. Ако е гей, ще е супер, аз имам такива приятели. Клюкарим си на воля.

# 179
Отиването на този рожден ден за мен е грешка. Уж блокиран, уж забравен и накрая бам! Отива на място, където знае, че ще е и той защото е люпобитна дали му е кофти, че е блокиран и дали няма да си ревизира отношението към нея.
Ненаучен урок има тук и още ще има да пати и да си задава въпроси авторката.

Общи условия

Активация на акаунт