Що е то "женкар" и какво се случва в главата му?

• 9 699
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Отношенията могат да се разпаднат на всеки етап, едва ли е тръгнал с идеята да си играе с авторката. Може да е всичко като причина, може и наистина да е сексуален проблем, може и друго. Ок, нека е чикиджия ако ще и е по добре да го преживее, но не съм убеден. Да я държи като резерва без да я мине като му се отдаде възможност и без да има официална или друга, по която въздиша - също. Просто в тези случаи ще я мине, а не да си играе на топло студено. По скоро е колебания според мен и му се иска да има нещо с нея, но не му идва отвътре. Пак ще кажа, безсмислено е дълбаенето. А и на предстоящия рожден ден може да стане заварката, въобще не е изключено, виждал съм го и тва.

# 151
А ако в тоя тип отношения, търсене, отдръпване и после като види, че я изтърва пак се приближава, но имаше и секс, тогава, какво щеше да ви е мнението? Според мен човекът не знае, какво иска или не иска да знае, защото има травма от предишна връзка и просто не смее.

# 152
Това със сексуалните проблеми е един от вариантите, да.
Но по-скоро не.
Иначе нямаше да прави секс с други, нали?

# 153
То не е сигурно, че прави секс с други. Само приказки  някакви.

# 154
Ооо, айде сега, импотентен чекиджия го изкарахте, щото не му харесва достатъчно, за да я бодне. Иначе, за лаф моабет и дружка явно му допада.
Аз пък имах един ухажор, дето всеки ден се влачеше на работата ми, на обед, след работа, да пием кафе. Хем бях омъжена, а той разведен, и го знаеше. Не смееше да си поиска в прав текст.
Най накрая го разкарах, след много намеци, включително и от колежки, казах му директно, че нищо няма да получи от мен, и да си търси жена. Не се обади повече от година. Вярно, беше ми приятно млад, хубав и интелигентен мъж да кръжи около мен, ама нямах никакво намерение да се занимавам с него, нито пък да си развалям семейството.
След година дойде да се похвали, че вече има жена и дете, от тогава не съм го виждала.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 21:33 от Прекрасная Василиса

# 155
Ако не му харесваше достатъчно, нямаше да я загражда. Не му става просто.

# 156
То на някои мъже с една им става, с друга не. Химия.

# 157
  • Somewhere far away
Има много такива - просто искат да им се чеше егото.

# 158
  • Out of the Mix
Мама Селена, блокиран си седи, нямам и намерение да го отблокирам.
... гаджелъка ми да са кафенце и мохабет в някое чат приложение.. Тук си говорим за споделени дни, планове за почивка, събития.. Как да възприема нещата в един момент. Виж, наистина е грешка, че чаках.

Вия, като вълк на пълнолуние  - аууууу Nature Full MoonJoy

Като си го блокирала, вече си приключила все едно отношенията, каквито и да са.
Той, ако продължи да те търси, е малоумник, въпреки че има всякакви, на които не им пука от нищо.
Нямаш работа на Рождения му ден.
Все едно сега да поканя бившата, въпреки че не сме се блокирали.
Общи познати на познати всеки има.
Границите се слагат, а отношенията изясняват в самото начало кой какво.
Това, което описваш е абсолютен гаджелък, просто той те е лъгал, и си била в многоъгълника.
Когато някой ти е приоритет и искаш ексклузивни отношения, го декларираш с поведение и отношение.
Ти искаш това, той по никакъв начин не ти го е показал, а фактът, че излиза и се занимава с други, още в самото начало е трябвало да прекратиш всякакъв контакт, ако имаш самоуважение.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 21:33 от Revoker

# 159
След като му направихте психо и астро профил на тоз мъж, аз все пак да кажа моите пет стотинки, че след такива ситуации трябва да анализираш себе си, а не другия.
В случая ти търсиш емоционална връзка и искаш такава. Чудесно. Обаче:
- наричаш приятел мъж, когото познаваш от три месеца!?;
- искаш връзка с него, очакваш връзка с него, харесала си го, чакала си четири месеца да те нападне, разочарована си, че е правил секс с други...!? Ами не знам защо ги говорим тези неща за емоционалната връзка в такъв случай.

Докато чакаш търпеливо за сексуална и емоционална връзка зад фасадата, че работиш посока такава, той си сваля други.
Твоята роля е да подбереш мъжа. Неговата роля е ясно да засвидетелства, че те иска. (Това включва флирт, целувки, секс.) Пък ти си завързвай емоционалната връзка, колкото искаш.

Щом ти е било приятно с него, чудесно. Просто е трябвало да си направиш извода, че на втора/трета среща не си ли е поискал, няма и да се поиска. (Тук изобщо не казвам, че трябва да му дадеш.)

Ти изхождаш погрешно от факта, че не си имала физическо привличане в началото, което не ти е попречило да проимаш впоследствие на разговори, внимание, жестове. Мъжете не са така устроени.

# 160
Допускам и сексуални проблеми. Може да му е малък и да го е срам. Всичко може. Абе, комплексар някакъв ми се вижда. Джендър. Joy
А всъщност да не е женен? Ако да, съвсем се прояснява ситуацията. Има си жена за секс, търси разговори и вдигане на самочувствието.

# 161
Ако питаш мен я харесва, но не му се обвързва.
Ако я такова после ще има драми, ама хък, ама мък, ама тя ще му държи сметка коя друга такова, а той човека иска да такова различни жени, но без усложнения и без да има после гузна съвест.
Авторке, сега ще си играя на врачка, кажи дали съм познал.
Той е около 30, с много "приятелки" жени, с хубава професия и като цяло доста общителен.
Когато е бил по-млад е бил смотан и не са му връзвали жените, а сега се е разчупил и вече му връзват.
Прави се на много усложлив.
Свръх активен в социалните мрежи, много лайкове, много контакти.
Как ми е кристалното кълбо днес?

# 162
  • Out of the Mix
Манди, 3 м. е страшно много време при такива отношения ежедневни, всеки ден "моабети". За 3-4 седмици, виждайки се през ден, реално сте влезли в коловоза на първоначален етап на връзка, казали сте си какво що, почнали сте да се консумирате. Има хора чудесии от храброст им се случват за 1 м., колкото и аз да съм за постепенно опознаване, но ме е удрял парцалът и мен, и като е споделено, се оставяш. Но при нея не е имало такова нещо, а се е заблуждавала.
А лягането е ключът към всичко, така и много хора се развеждат.

# 163
Айде сега, 3 месеца били много - на мен и повече ми се е случвало да се опознавам с някого, била съм в 20те си години.
С каква скорост се движат зависи от двамата, а не от някакви случайни хора във форум.

# 164
Пак казвам, просто не я харесва достатъчно, но вижда, че му е навита и е решил да я държи на една ръка разстояние. Когато няма коя да го огрее, ако тя му откликне, много бързо ще забрави за приятелството😃

Общи условия

Активация на акаунт