Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 13

• 35 350
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
  • София
И аз забелязах, че в 133то само английската паралелка има профил математика, а другите нямат.Честно казано това хич не ми хареса, понеже дъщеря ми е с руски. Та сега ме зарадвахте Wink
Ако министърът все пак въведе задължителна матура за всички, дори и за "заварените", ще е добре математиката да е профилиращ предмет.

# 271
  • София
Ако министър Вълчев въведе задължителна матура по математика, тя ще е по общообразователната математика, а не по профилната. Учат се съвсем различни неща.

Така че профил няма да е нужен за тази хипотетична матура.

# 272
  • София
Ако министър Вълчев въведе задължителна матура по математика, тя ще е по общообразователната математика, а не по профилната. Учат се съвсем различни неща.

Така че профил няма да е нужен за тази хипотетична матура.

Благодаря, това не го знаех.

# 273
133 не е ли елитно училище? Синът ми днес е приет в А.С.Попов, системно програмиране с АЕ и НЕ. Доволна съм. Забелязвам, че все повече деца се обръщат към професионалните училища. Големият ми син преди години завърши Ломоносов, а малкият, дори и с по-добър успех, не можа да се класира там. Брат му се смее: Ама тия наистина са се взели насериозно.

# 274
133 не е ли елитно училище? Синът ми днес е приет в А.С.Попов, системно програмиране с АЕ и НЕ. Доволна съм. Забелязвам, че все повече деца се обръщат към професионалните училища. Големият ми син преди години завърши Ломоносов, а малкият, дори и с по-добър успех, не можа да се класира там. Брат му се смее: Ама тия наистина са се взели насериозно.
Един от съучениците на сина ми ще е в същата паралелка в Попов. Simple Smile Сина го приеха в Ломоносов, но по мнения на мои познати, на които децата им учат там, нивото наистина се е вдигнало последните години.

# 275
Да, и аз се шегувам: След години ще се окаже, че си завършил елитно училище. Дано да се чувстват добре децата и да си намерят своята среда.

# 276
Пак за 203 ПЕГ.... приети сме Обществени науки с английски/испански, но има много лоши отзиви за училището. Сега има нов директор, може би ще се промени към по-добро, но ми е притеснено.Видях в РИУ София, че търсят много учители и не съм сигурна дали имат готовност за новата учебна година.Моля, ако имате впечатления да ги споделите, специалността и близостта на училището са ни супер.

# 277
Пак за 203 ПЕГ.... приети сме Обществени науки с английски/испански, но има много лоши отзиви за училището. Сега има нов директор, може би ще се промени към по-добро, но ми е притеснено.Видях в РИУ София, че търсят много учители и не съм сигурна дали имат готовност за новата учебна година.Моля, ако имате впечатления да ги споделите, специалността и близостта на училището са ни супер.
Готина, ако проявявате все още интерес и не ви притеснява френския в 12 СУ има едно свободно място на 2 ри етап 5-то класиране профил "Предприемачески с ФЕ/АЕ." Бала е паднал много на 5-ти етап. Училището е добро и е зад полиграфията, в близост до площад "Орлов мост".

# 278
Здравейте,
Моля, да споделите актуална информация за 31 СУЧЕМ. Профил испански/английски. За 9 клас. Бях чела мнения, че не е много високо нивото, но ще се радвам на преки наблюдения. Всичко за училище и преподаватели.
Благодаря предварително.

# 279
Здравейте,
Моля, да споделите актуална информация за 31 СУЧЕМ. Профил испански/английски. За 9 клас. Бях чела мнения, че не е много високо нивото, но ще се радвам на преки наблюдения. Всичко за училище и преподаватели.
Благодаря предварително.
Има тема за 31- во, писано е, има мнения на родители. Моят син тепърва започна в гимназията и не мога да дам мнение за 9-ти клас. Вие искате да се преместите от друго училище ли? Нивото на първия език към края на осми клас трябва да се покрие, предполагам...Като цяло мисля, че училището е добро. Зависи вече какво заменяте и какво търсите.

# 280
  • София
Моля, които има желание да сподели отзив за училището, в което е прието детето му (от обсъжданите в тази тема), та макар и да е рано. Първоначални впечатления от среда, учители, натовареност, дисциплина.... Всичко ще ми е от полза.

# 281
Ние така миналото лято бяхме на Отворени врати на Дж. Атанасов. Едно много интелигентно и свестно момче, 10-11 клас ни разхождаше и ни показваше, че чак на мен ми се прииска да уча там. Много добро впечатление ни направи! И браво на родителите му, че са възпитали такъв хубав младеж!
В 132 СУ некомпетентна госпожа по Биология Мария В Б , преподава на деца които нищо не обяснява в час пускала им от сайта Уча се.

# 282
  • София
31-во, 8г клас, доволни сме и от класа, и от преподавателите.

# 283
Ломоносов, програмиране на ИИ - много добра класна, учителите са взискателни в хубавия смисъл и пишат реални оценки, има доста клубове по интереси.

# 284
  • София
7 СУ. Много сме доволни. На централно, оживено място. Удобен транспорт. Добри, нахъсани учители. Дисциплина. Възпитани деца.

Общи условия

Активация на акаунт