Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 13

• 35 413
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте ,може ли отзиви от Ломоносов Специалност кинотехника ? В чудене сме дали да го запишем сина ми там или да пробваме да изчакаме второ класиране за друго училище ...

# 76
Моля за мнение за 105 СУ, специалност “Интериорен дизайн”. Никакви отзиви не намирам за тази паралелка.

# 77
Има ли тук Деца, приети в Ломоносов ?

# 78
Все очаквах покачване на бала, ама 127 и 30 много ме изненадаха. Дори предприемаческия профил който е с 2БЕЛ+ 2МАТ е с 20т. нагоре. Мислех, че ще имаме шанс на второ класиране, ама не.
Остава си моето момче в Ломоносов. Сега само трябва да реши дали записва Кинотехника, или на второ класиране Компютърна техника (уж я искаше повече като редихме, ама сега май не).

# 79
Моля за мнение за 105 СУ, специалност “Интериорен дизайн”. Никакви отзиви не намирам за тази паралелка.
Това е нова паралелка. До миналата година имаха ХСН с английски. Училището има традиции в изучаването на италиански език. Преди много години е имало паралелки с рисуване за гимназиален курс, а сега има за начален и среден. На моя приятелка детето завърши паралелката с английски и отзивите за учителите и дисциплината бяха добри. На друга приятелка децата са в начален курс в паралелка с рисуване. От нея знам, че в часовете ИУЧ по рисуване работят с художник, а не с класната и е доволна.

# 80
Здравейте, отново ще помоля за мнения за 12 СУ, немската паралелка и ако има детенце прието в нея?

# 81
Има Simple Smile днес мислим да записваме младежа (който си почива на лагер междувремено Smiley ).

# 82
Здравейте, някой дали има наблюдения над 47 СУ Христо Г. Данов и предприемаческите му профили? Доста рових и не можах да намеря нищо съществено за качеството на образованието, преподаватели , среда и прочие .
Моите деца бяха там до 7 клас (2 години всъщност изкараха онлайн заради Ковид) Проблеми в класа не е имало никакви, но бяха подбрани деца в немската паралелка. Имаха прекрасни учители по някои предмети и 1-2 ма, особняци, но не сме имали никакви драми.
Пак бих  го избрала, но аз не разчитах след 4 клас да ги натискат много и яко да учат (то и с онлайн нямаше как да стане).
Имаме 3-4 деца, които останаха в училището. Занимават се със спорт и им е по-лесно заради по-малкото натоварване.
Ако очаквате детето много да го карат да учи - не е вашето място, ако искате да има време странично да се подготвя и да си гони целите е идеално.

# 83
Вашият син каква паралелка е приет там ? Питали ли сте дали може записване без детето ,че ние най-вероятно на второ класиране ще го запишем , ни ще е на лагер и той по него време , та няма да може да присъства Simple SmileSimple Smile
Има Simple Smile днес мислим да записваме младежа (който си почива на лагер междувремено Smiley ).

# 84
Записахме ние в 81 СУ.Най-хубавото е, че след 10 клас може да избере и биология,  ако иска.
Хареса ми мястото на училището, зелено е, много ми е важно това:)
Харесаха ми и специалните предмети -физиология, биохимия, реторика. Приятни хора.

# 85
Вашият син каква паралелка е приет там ? Питали ли сте дали може записване без детето ,че ние най-вероятно на второ класиране ще го запишем , ни ще е на лагер и той по него време , та няма да може да присъства Simple SmileSimple Smile
Звъннах миналата седмица - казаха, че е желателно детето да присъства, но не е задължително... та после ще кажа какво е станало. Програмиране на изкуствен интелект, беше му първо желание.

Amanda, наистина добре звучат предметите! Успех на детето и да учи със желание!
Аз много се надявах химията и биологията да вземат превес при сина, тази година му бяха любимите предмети... но не ме огря. Дано да е избрал правилно, че той още хвърчи в облаците за доста неща.

# 86
Vili Dim, Ломоносов бих избрала без колебание, ако детето има такива интереси. Писах преди време тук, 4.50 на ДЗИ среден резултат при много деца. А и освен това си имат и професия. На хубаво място е. Удобно откъм транспорт.

# 87
  • София
За 105 тази паралелка е нова. Щерката миналата година 2 беше приета в 105, но не я записах. Като мина и видя училището и лошо ми стана.
И за 7-мо не пожела да влезе, за накрая Елисавета Вазова. Но тя е 2 близнак и брат й я пазеше.
Иначе нито едно от училищата в Младост не е ок, поне за мен и аз даже не ги писах, предвид че сме в Младост.

# 88
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Моята девойка е 33ЕГ - АЕ и Кит/Гр.
Много е доволна и дано намери прилична среда и учители!

tani4ka82 - За Ломоносов аз лично бих насочила към кинотехниката, но там имайте предвид, че е доста оптика. Компютърната техника от друга страна е по-разпространена и приложима. Въпрос на гледна точка. Вижте учебните планове в сайта, ако ги има или поне годишната програма, по която ще се ориентирате какви предмети се изучават. Нея със сигурност я мярках в сайта. Успех!

# 89
Кинотехника е приет моя син, та това ще запишем ако не го приемат на второ класиране / предните му желания са гимназия Елисавета Вазова , но шанса е малък/.
Дано му е на късмет кинотехниката ,хубави неща четох и аз за специалността:)
Моята девойка е 33ЕГ - АЕ и Кит/Гр.
Много е доволна и дано намери прилична среда и учители!

tani4ka82 - За Ломоносов аз лично бих насочила към кинотехниката, но там имайте предвид, че е доста оптика. Компютърната техника от друга страна е по-разпространена и приложима. Въпрос на гледна точка. Вижте учебните планове в сайта, ако ги има или поне годишната програма, по която ще се ориентирате какви предмети се изучават. Нея със сигурност я мярках в сайта. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт