Отговори
# 60
Та какво стана днес - Мелиса се жалва, че я снимали, има нейни снимки, но не била тя. А новината е фалшива!!!!Значи всичко е постановка. Това за чужденката пък доказано ли е?

# 61
Та какво стана днес - Мелиса се жалва, че я снимали, има нейни снимки, но не била тя. А новината е фалшива!!!!Значи всичко е постановка. Това за чужденката пък доказано ли е?

Не че я снимат, а че качват нейни снимки от инстаграм профила и и твърдят че тя е новата приятелка на Мерт, защото солотата намериха нейния инстаграм и започнаха да казват че тя е приятелката на Мерт

# 62
Щом момичето излиза и го заявява официално, значи изобщо не е тя.
За чужденката е казано от жълтурите от мястото на събитието, тоест тези, които са ги снимали…
Акиф след това също го написа.
Пак казвам, така е най-лесно за всички, да е чужденка…🙄

# 63
На мен ми е много любопитно, какво ще стане ако Афра също се покаже с нов любовник, според вас на Мерт ще му стане ли кофти и дали ще иска да си върне Афра. Това ми е много интересно

# 64
  • София
За Кристина не мога да съм сигурна какъв й е случаят, но е соло на Мерт и според мен има някаква връзка с ОГМ. Това, че говори глупости и дава грешно инфо, не значи, че няма връзка.

Знаете ли по колко тв канала е имало репортаж и дали един го е продал на всички. Защото разбрах за поне 3 различни тв с различни кадри от този ден в същия комплекс. Колко човека са били пуснати вътре да ги снимат?

Вижте с какво се занимава едната снаха на Мерт

Ако приемем, че той сам си е решил да ги прави тези неща и да си вика журналисти, защо ще го причинява на семейството си. Много добре знае, че ще направят хората на две стотинки, както се вижда.

Анабел, според мен каквато и да е ситуацията в момента, те все още са влюбени един в друг.

# 65
Аз нямам никаква представа кой и как ще реагира при такова събитие.
Казвала съм го много пъти и пак ще го кажа, ние нищо не знаем, нищо не сме видели и в нищо не можем да сме сигурни.
Аз вярвам, че това, което видях е театър, добре организиран.
Надявам се да няма втора част!
Иначе това не е любов, която да зачеркнеш току така…

# 66
На мен ми е много любопитно, какво ще стане ако Афра също се покаже с нов любовник, според вас на Мерт ще му стане ли кофти и дали ще иска да си върне Афра. Това ми е много интересно

Сарето обяви, че Афра отдавна има мъж до себе си. 😁 Тази жена хептен заряза бебето и се е отдала да бистри денонощно сексуалния живот на Мерт и Афра. 🤪

# 67
Не знам за Мерт, но ако е чужденец,  нас няма и да ни развълнуват. Laughing

Нека дадем време, да видим и дали наистина Афра ще замине след снимките на Пера, а и за един месец какво ли още ще се появи...

# 68
Момичета, пожелавам ви лека нощ с тази песен - Джъстин Тимбърлейк Mirrors
Някак си в момента ми идва много като за Афрам  Simple Smile
https://youtu.be/uuZE_IRwLNI?si=3hA8tlxLsiDaru6p

# 69
Добро утро! 🫶

Ив, големи успехи за България! 🇧🇬
Стори от Мерт. И понеже и то е на спортна тема, не мога да не споделя, че днес имаме шампион на Уимбълдън при юношите в лицето на Иван Иванов, а преди малко момичетата до 19г. станаха световни шампиони във волейбола.
👏❤️🇧🇬
👏

# 70
Добро утро, момичета
Пожелавам ви успешна седмица

# 71
Добро утро и успешна седмица, дами!🧿❤

Снощи не обърнахме голямо внимание на това, което Мистери качи - линча към Шебнем.
Не е единично това, има и други явно. Та гледам, че малко са се осъзнали в Х и се усещат, че са изплискали легена с толкова хейт…😒
Апелират големи акаунти да се престане.

# 72
Добро утро, момичета!😊

Снощи прочетох в Х един забавен коментар, че все едно Мерт не е бил гадже само на Афра, ами и на някои акаунти и все едно и с тях се е разделил. 😃 Изкараха го психично болен, който ходи на терапия, имал и проблеми с алкохола видиш ли.🤪 Някои акаунти се осафериха за някои работи, сметнаха 2+2 и дойдоха на себе си, други обаче продължават с глупостите. Това да пишеш гадости на амджата и други членове на семейството му, да кълнеш и т.н. е абсолютното дъно. Специално амджата и Шебнем винаги са подкрепяли АфРам, особено видно беше при амджата, а сега е гнусно в страницата му.🤮

# 73
Афра на вечеря тези дни ❤️

# 74
Диче, снимката с Афра е стара.

Слагам нещо, което ме разсмя.😁

Общи условия

Активация на акаунт