Отговори
# 690
Хелоу! 🫶

# 691
# 692
гледах Билял и Онур А. и от вчера предаването на Билял. В общи линии Афи е категорична, че е приключила. Мерт пък съжалявал. Афи заминава след снимките на Пера за Америка за 2 месеца, а Мерт за Лондон. Уж всички правят анализи, че "инцидента" е скалъпен, а май ще излезе истина. Или Билял и Онур А. са се включили във "филма".

# 693
гледах Билял и Онур А. и от вчера предаването на Билял. В общи линии Афи е категорична, че е приключила. Мерт пък съжалявал. Афи заминава след снимките на Пера за Америка за 2 месеца, а Мерт за Лондон. Уж всички правят анализи, че "инцидента" е скалъпен, а май ще излезе истина. Или Билял и Онур А. са се включили във "филма".

Зайче, обикновено става точно обратното на това което твърдят тези двамката. 😄

# 694

Зайче, защо още вярваш на тези двамата, не видя ли че нищо не познаха досега

# 695
Лилия, Анабел, надявам се да не са прави. Афи сигурно ще отиде в Америка, но дано Мерт и да отиде в Лондон, да не е с новата. Иска ми се "инцидента" да е театър и Афи да знае. Много ми се иска на 23.09. Афи и Мерт да се оженят на пук на всички сола. Естествено, че и двамата са ми любимци и искам да са щастливи, да подредят живота си както те искат, не както им нареждат. Времето ще покаже.

# 696
# 697
# 698
  • София
Снимка на Афра от звукозаписното студио, жената до нея е вокален педагог

# 699
Снимка на Афра от звукозаписното студио, жената до нея е вокален педагог

Пише, че хубави записи са се получили. Simple Smile Любопитството расте. Наистина много различен проект избра Афра и за наша радост.

# 700
Пера, ден 23!

# 701
Стори и от Афи 🌹

# 702
Добро утро, мацки! 🫶

# 703
Добро утро!
Пожелавам спокойна неделя!
Страхотна Афра Simple Smile

# 704
Здравейте, момичета!😊