Отговори
# 15
чудех се, защо Мерт се е съгласил да изиграе "инцидента", а то било пак заради OGM. Няма оттърване от Онур и простотиите му. Съжалявам актьорите в Турция. Явно докато са млади и не се утвърдят, ги разиграват като маймуни и нямат право на личен живот. Завиждам на Берил и Ерсин.

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 11:14 от ani.zaiche

# 16
Добро утро,момичета,мили
Топло,весело и незабравимо лято пожелавам на всички в тази,онази и другата тема:laughing:
Защото май всички четат и тук и там,макар и да не пишат
Темите ни като държавата-разделени и разединени,въпреки,че всички искаме едно и също
Аз политам към морето/откога го чакам/...
Ще Ви наблюдавам-да стоите мирни,хей:relaxed:
И един поздрав

# 17
Добро утро, момичета!😊

Онур продължава с измислиците. Късно снощи е писал, че Афра вчера е била на системи, по-късно майка й качи това стори. Ако Афра не е била добре жената няма да хукне да си качва сторита в социалните мрежи. Гледам, че вече е изтрил новината.

# 18
Добро утро, момичета! 🫶
От фейсбук!

Сериалът „Пера" ще бъде най-обсъжданият проект на АФРА САРАЧОГЛУ през 2025 г.! А сюжетът ще бъде особено шокиращ.

Зад кулисите има силен екип. Поредицата, написана от Йешим Аслан, обещава пътешествие, изпълнено с остри наблюдения и смели послания за ерата на социалните

медии. Сериалът ще отразява вътрешния свят на младото поколение чрез продадени личности, фалшиви усмивки и повърхностни истории за щастие в името на популярността.

Ще се говори много за новата роля на Афра Сарачоглу.

Афра ще покаже духовната решителност на героинята и борбата й да се върне към истинската си идентичност, като същевременно ще изобрази жизнения феномен на социалните медии. Очаква се Сарачоглу да разшири границите на актьорството с този дълбок и

многопластов герой. Фуркан Андъч и Нил Суде Албайрак ще дадат живот на двама важни персонажи, които ще имат драматични сблъсъци с Пера.

Сериалът, чиито снимки започнаха през юли, е планиран да излезе на платформата на Disney едва в края на 2025 г. Точната дата все още не е известна.

# 19
Добро утро, момичета
Хайде да ни е спокойна неделята
Вал, пожелавам ти много хубаво, спокойно,топло и релаксиращо море Simple Smile

# 20
Мистери 🥰🌷🌷🌷
Не вярвам и на една буква на Онур А за всичко Писала съм и преди
Дано Афра е добре  Вчера нали имаше снимка от Пера на сета  Не бива така да измисля глупости за здравето на момичето
И дано излезе вярно и  да не чакаме до безкрай Пера Края на год е напълно Ок

# 21
Здравейте и от мен!
Онурката си ги нагласява, както му дойдат. Изобщо не му се връзвайте!
И Афра е добре и си снима и Лютфие е с бебока и си качва сторита.
Аз само ще посоча два факта отделно от неговите писания:
Ден петък, излъчва се репортажа с Мерт, народа е в шок! В същия ден излиза статия за сериала Пера, който ще бъда нещо wow и ще се говори много за него и за героинята му.
Вчера видяхме и статуята й!
Няма нищо случайно в цялата история! Общественото мнение се управлява много умело, не само в този бранш, обаче!😔😒

# 22
Погледнах лайковете на вчерашния дъмп от Лондон, както и лайковете на предния дъмп. Предният от преди 3 седмици, когато все още не беше гръмнала бомбата е с 555 000, а този от вчера само за 24 часа е с 400 000 лайка. OGM са наясно, че всяко чудо е за 3 дни и не случайно сега показаха театъра, а не септември. АфРам трябваше да бъдат "занулени" като нямаше как да бутнат Афра под влака, защото щяха да я разкъсат и ето го Мерт на хоризонта, протягащ се, подскачащ и носещ костенурки на новото "севгили". 😄

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 11:49 от Lilia*

# 23
Ето как бях аз вчера и онзи ден, баш подобни реакции имах на цялото това смешно нещо Simple Smile

# 24
На Онур Акай май са му насвили сърмите и той влезе в играта да иска взаимодействие за Афи. Вече стана ясно защо е този "инцидент". Няма взаимодействие за Афи, защото крият визията й. Затова включиха Мерт и с един куршум два заека - взаимодействие за Афи и Мерт, Убеждаване на феновете, че няма АфРам, за да се приемат горещи сцени с други. Целта е постигната.

чудех се защо толкова съм се закъхарила и развълнувала за любовта на АфРам, че чак я коментирам ден и нощ. Та днес докато за пореден път се питах, разбрах - защото много ги обичам, нищо, че не са ми роднини, нито познати, но толкова добри актьори са, че ни убеждават, че чувствата, който трябва да изпитват героите им, те наистина ги преживяват, играта им е на световно ниво, ние не гледаме филм, а реал. Явно доста от феновете са на този хал, затова да не им се сърдим, виновни са АфРам и техния талант.

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 11:21 от ani.zaiche

# 25
  • София
Според мен има връзка с поведението на Мерт и сюжета на Пера, особено след като прочетох и резюмето, което Бел е качила. Става все по-интересно, дано наистина го пуснат по Коледа.

# 26
В Х освен обичайната "война", която водят "за" и "против" Мерт, от днес държат сметка на някои Афрамски профили защо не са спрели да го подкрепят. Нормално е да са шокирани всички, обаче някои съвсем пресолиха манджата. 🤪

# 27
изтървала съм клюката - чие е това бебе?

# 28
изтървала съм клюката - чие е това бебе?
На братовчедката на Афра би трябвало да е.
А може и нечие друго да е това специално.

# 29
Този ПР ще има желания ефект - още от сега се почна интересът към Пера и всичко живо гръмна с Афра. Чудя се само къде е плюсът за Мерт. Като отшуми тази история и хората продължат напред,той какво печели реално? Неговият филм от миналата година го влачат,няма никаква реклама, нищо не пускат за него. Дано да е за сегашния му проект,тъй като ще е романтичен и също ще има любовни сцени с друга жена.
Наистина дано всичко това си заслужава за Афрам.
Ще ми бъде много интересно и забавно,ако септември месец или края на годината като приключат проектите Афрам се окаже, че са си заедно и се появят. Тогава всичко ще гръмне. Като ги гледам нашите досега обаче сигурно ще продължат да си мълчат и да се крият.
Ей така сега Шнура се кефи и се забавлява на наш гръб

Общи условия

Активация на акаунт