ще бъде яка касапница тази есен ,ясно е .В турската дизи индустрия ще се проведат игрите на глада и който оцелее оцелее ,а другите ще се пробват пак следващия сезон. 
,но пък от друга страна нищо не пречи да се пробват пък ако стане стане ако не другата есен пак .
,но важното е ,че милата Наги е на работа
,а Лизбончето си е в къщи ,не е напъдена от татко си и заедно с Арки волно и щастливо си живее на хубаво местенце с треввичка и с малко дете с топка за компания .Ето това сигурно е мечтата на всяко куче е и в добавка предполагам и някой сочен къс месце за хапване и почесване зад ушите и по корема 
Нещата по отношение на Афра и Мерт ако са такива каквито тя ги описва би било супер .
И аз въпреки че се опитвам да не мисля в тази посока и да вярвам на нещата такива каквито са сега тая надежда ,чеееее в някой щастлив ден пак ще имаме АфРам

В какво трябва да повярваме
,че има нова любов ,че е изневерил на Афра или ,че това което е било между него и Афра не е било нищо изключително или пък е било ПР и той сега се е освободил и прави това което иска. 
Прави ми впечатление и че си говорят двамата което е хубаво ,е май момичевто повече приказва ,а Мерт я слуша ,но след като слуша значи му е интересно ,е може и да си казва на ум ооооф тая кога ще спре да дрънка ,но хайде да не бъда зла и ще заложа ,че си говорят добре двамата.
Но не си говорят така като си говореха с Афра
изобщо нищо не е така както беше с Афра ,там имаше красота ,магия, хармония и химия ,а сега има просто двама души които си прекарват добре ,но нищо повече или поне на мен така ми се икса да бъде.
Не трябва да забравяме ,че това са само няколко кадъра така ,че всичко което ние феновете предполагаме от това ,че е явен ПР ,през това ,че Мерт нагло изневерява с някаква мръсница до това ,че нещата между двамта може да са сериозни са си чисто наши заключения и долкоко са верни ще разберем все по някое време. Ако има чувства то нещата ще се задълбочат ако е мимолетно вече или е свършило или свършва ако е приятелство с привилегии то ще продължи да е такова и ако е ПР просто постепенно всичко ще се размине и като почнат снимките на новия сериал ще отмине и замине .

Ама наистина Мерт хич не постъпи джентълменски ,ми стани , айде поне се помръдни малко ,направи някакъв опит да я намериш тая хавлия
А с Афра ,още на излизане от вода веднага с хавлийката се завива и повива сакън да не види някой нещо,пък и да се подсуши ,че вяртър има едно друго да не вземе да се проструди хубавото момиче
.Ееех хубави спомени ,дано пак някой ден се повтори тая красива работа.

Ей,не ги ли използва достаъчно бе човек тия АфРам ,вземи че ги остави малко на спокойствие па вземи ,че си потърси някои други за които деноношно да бълваш клюки. 
И песни ще пее и стих може да изрецитира ,може и някоя поучителна притча да разкаже ,всичко само и само да ги сдобри .
Ама какъв добър човек само ,а ние сме тръгнали да се нервираме от него ,тц,тц,тц как не ни е срам. 

Препоръчани теми