Отговори
# 675
Том и Джери😜

# 676
ха, видях и костинурката. Мацето, завалийката я целува, сигурно се надява да я превърне в красавица като Афи, че пластичните са скъпи

Мистери, като загатнеш така и ми се възбужда любопитството и искам да знам какво още виждаш, че аз от смях пропускам някой и друг миг

# 677
Здравейте,момичета!  Heart
Лелеее 34 сериала за новия сезон  Thinking ще бъде яка касапница тази есен ,ясно е .В турската дизи индустрия ще се проведат игрите на глада и който оцелее  оцелее ,а другите ще се пробват пак следващия сезон. Simple Smile
Защо се пускат толкова много сериали на веднъж като се знае ,че и половината няма да оцелеят Thinking ,но пък от друга страна нищо не пречи да се пробват пък ако стане стане ако не другата есен пак .
Такааа с дизитаста е ясно ,че нищо не е ясно  Simple Smile ,но важното е ,че милата Наги е на работа  Heart ,а Лизбончето си е в къщи ,не е напъдена от татко си и заедно с Арки волно и щастливо си живее на хубаво местенце с треввичка и с малко дете с топка за компания  .Ето това сигурно е мечтата на всяко куче е и в добавка предполагам и някой сочен къс месце за хапване  и почесване зад ушите и по корема Simple Smile
Циала с нейната кома теория не и се получиха нещата ,въпреки че ако сценаристите имаха малко акъл в главата можеше да се възползват във всеки един момент от  нея и да подхванат новата реална история на Сейран и Ферит ама те не та не заинатиха се да си разкажат глупостите и резултатите всички ги знаем какви са. Cry Нещата по отношение на Афра и Мерт ако са такива каквито тя ги описва  би било супер . Hands Pray И аз въпреки че се опитвам да не мисля в тази посока и да вярвам на нещата такива каквито са сега тая надежда ,чеееее в някой щастлив ден пак ще имаме АфРам  Simple Smile  Hands Pray  Heart
Другото го слагам в скритото ,че стана доста дълго.  Simple Smile
Скрит текст:
Плажното видео мерси ,че пак го споделихте ,че да го изгледам и да си припомня  великолепните кинематографски похвати които са употребили  тия които са сглобили кадрите. Angry
Това което ми се наби на очи както и предния път е ,че ако не бяха употребени толкова много допълнителни ефекти и звуци самото видео щеше да е съвсем кратко и изобщо нямаше да има този отзвук който имаше.Всичкото това повтаряне на един единствен кратък кадър е ,за да ни накарат да повярваме в една нова история .Новата любов на Мерт Рамазан Демир ,уааааааау чудо невиждано . Angry В какво трябва да повярваме  Thinking ,че има нова любов ,че е изневерил на Афра или ,че това което е било между него и Афра не е било нищо изключително или пък е било ПР и той сега се е освободил и прави това което иска.  Thinking
В самото видео няма нищо чак толкова уау ,просто двама души които си говорят ,пият кафета ,айряни ,излежават св на шезлонгите ,плуват в морето и обядват заедно ,нооооо като се добавяат 150-те повторения на всеки кадър и в добавка и музикалните оформления за всеки кадър, различна музика ,за да акцентират върху него и ние да не го пропуснем защото ако не го повтарят и ако няма музика и говор ние може и да не видим мимолетната целувка или краткото държане за ръце. Това цялото акцентиране и в добавка и това което знаем за Мерт от преди това ,че не обича да си показва личния живот пък сега сякаш крещи ей на вижте ме води някои фенове до извода ,че в тая цялата работа има нещо нагласено ,а според други пък всичко си е ок и Мерт си има ново севгили.Времето ще покаже кое как е ,но има едно нещо което е неоспоримо и това е ,че това което беше между Мерт и Афра тук не го виждаме.При все ,че сега Мерт е завел новото момиче на публично място и знае много добре ,че все някой ще го види и най-малкото  ще го снима или ще направи видео и ще го прасне в социланите мрежи или пък както се случи се появиха истински жълти журналисти и хубавичко го изтипосаха по всички жълти весници ,списания и в клюкарските предавания от видеото не се вижда и не се усеща това което се виждаше и усещаше в абсолютно папарашките видея и снимки направени от фенове които са ги видели с Афра на някои от техните почивки които са били винаги в чужбина или на яхти и е било много по трудно да бъдат намерени и познати .Едно от нещата което мен ме бие в очите като го гледам това плажно видео е например ,че Мерт и момичето плуват по отделно ,то си седи на слънце и чете книга ,а Мерт се е проснал на шезлонга и си прави неговете си неща,а с Афра двамта влизаха във водата ,забавляваха се ,целуваха се и след това идва и другото което се набива на очи ,подаването на хавлията което сега го няма и даже няма и грам внимание така да се мръдне па да потърси поне кърпата и да я даде на мокрото момиче.Признавам това с костенурката е мил жест и момичето направи нещо съвсем момичешко -огледа я ,погали я ,целуна я и се снима  с нея ,нещо съвсем човешко и нормално според мен.Но този жест може да бъде както и просто приятелски ,да покажеш на приятеля си нещо интересно, ами какво толкова чудно има в това ,а може и да е и жест за нещо повече ,нооооооо ще поживем и ще видим какво се крие или изобщо нищо не се крие  зад подаряването на една костенурка Simple SmileПрави ми впечатление и че си говорят двамата което е хубаво ,е май момичевто повече приказва ,а Мерт я слуша ,но след като слуша значи му е интересно ,е може и да си казва на ум ооооф тая кога ще спре да дрънка ,но хайде да не бъда зла и ще заложа ,че си говорят добре двамата.  Simple Smile Но не си говорят така като си говореха с Афра  Simple Smile  изобщо нищо не е така както беше с Афра ,там имаше красота ,магия, хармония и химия ,а сега има просто двама души които си прекарват добре ,но нищо повече или поне на мен така ми се икса  да бъде. Simple Smile  Не трябва да забравяме ,че това са само няколко кадъра така ,че всичко което ние феновете предполагаме от това ,че е явен ПР ,през това ,че Мерт нагло изневерява с някаква мръсница до това ,че нещата между двамта може да са сериозни са си чисто наши заключения и долкоко са верни ще разберем все по някое време. Ако има чувства то нещата ще се задълбочат ако е мимолетно вече или е свършило или свършва ако е приятелство с привилегии то ще продължи да е такова и ако е ПР просто постепенно всичко ще се размине и като почнат снимките на новия сериал ще отмине и замине .
Леле аз съм се оляла този път затова за извинение малко СейФерска красота.. Simple Smile

https://x.com/_silvi_s_/status/1948690997216776327

https://x.com/favskaramel/status/1948768353801146662

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 16:15 от Eny87

# 678
Ени, винаги е много забавно да те чете човек😆
Нали знаете как й викат на девойката? Понеже до скоро не й знаехме името, а и не точно заради това. Тя е: “момичето без кърпа

# 679
Ени, винаги е много забавно да те чете човек😆
Нали знаете как й викат на девойката? Понеже до скоро не й знаехме името, а и не точно заради това. Тя е: “момичето без кърпа
Ох да ,много се смях като го прочетох това в Х  Smiley Ама наистина Мерт хич не постъпи джентълменски ,ми стани , айде поне се помръдни малко ,направи някакъв опит да я намериш тая хавлия  Simple Smile  А с Афра ,още на излизане от вода веднага с хавлийката се завива и повива сакън да не види някой нещо,пък и да се подсуши ,че вяртър има едно друго да не вземе  да се проструди хубавото момиче Heart.Ееех хубави спомени ,дано пак някой  ден се повтори тая красива работа. Hands Pray  Heart  Simple Smile

# 680
Много ми липсват Афрам. Искам да ги гледам още заедно на екрана. Жалко, че унищожиха Рибарчето. Не ги използваха по правилния начин. Провалиха рекламата и на сериала и на реала. Ако си бяха изиграли правилно картите продукцията хората нямаше толкова много да се насочат към личния живот на Афрам. Но,тъй като сериала накрая беше тотал щета, хората зажаднели се насочиха повече към личния живот на Афрам.
Този сериал трябваше да е за историята на Ферит и Сейран. Техният път един към друг. Народът искаше най-накрая да ги види заедно борейки се с проблемите. Как градят бъдещето заедно. Видяхме Сейран как почна да ходи на психолог. Защо не продължиха,а и Ферит трябваше да се излекува.
Обаче уви - петимата глупаци решиха, че не трябва да има Сейфер. И от тук почна вече лудницата по Афрам.
Жалко,а можеше още сезони да ги гледаме.

# 681
  • София
И на мен ми липсват АфРам, но в крайна сметка се опитвам да приема това, което ни показват, хората продължават отделно.

# 682
Фенски творения и за новия сериал на Мерт и Мирай Данер 🤗.

# 683
Няма лошо,че продължават по отделно Афра и Мерт. Приела съм го до някаква степен. Или поне така си мисля Simple Smile
Но това не ми пречи да продължавам да си ги искам заедно и да ми липсват.

# 684
Не искам да ви тревожа, но положението може да стане по-зле, защото Онур Акай ще ги помирява.🤣🤣🤣🤣

# 685
Не искам да ви тревожа, но положението може да стане по-зле, защото Онур Акай ще ги помирява.🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣
Аз си чакам само снимки или инфо за проектите (крайно време е да повдигнат малко завесата на "Пера" вече 🙄) или нещо споделено от Афи или Мерт.

# 686
Мили боже Joy
Този човек кога ще спре да се излага Joy
Като е почнал направо да вземе и да ги ожени накрая. По възможност на 23-ти септември Wink

# 687
Мили боже Joy
Този човек кога ще спре да се излага Joy
Като е почнал направо да вземе и да ги ожени накрая. По възможност на 23-ти септември Wink

Наде, ти имаш някакви съмнения, че няма да ги ожени ли?😄 Ще им звънне да си поприказват по телефона, ще им изпее няколко песни, Мерт ще му поиска прошка и работата е опечена.😂

# 688
Онур А е опасен човек ,няма спирка.Готов  е на всичко  само и само заради тая пуста известност бе Angry Ей,не ги ли използва достаъчно бе човек тия  АфРам ,вземи че ги остави малко на спокойствие па вземи ,че си потърси  някои други за които деноношно да бълваш клюки.  Angry
Лили.Наде просто го виждам как ги кандърдисва по телефона първо Афра после Мерт за сватбата  Simple Smile  Simple Smile Simple Smile  Simple Smile  И песни ще пее и стих може да изрецитира ,може и някоя поучителна притча да разкаже ,всичко само и само да ги сдобри . Simple Smile  Ама какъв добър човек само ,а ние сме тръгнали да се нервираме от него ,тц,тц,тц как не ни е срам.  Blush
И на мен ми липсват и АфРам и СейФер и сериала ,но това е положението .Предпочитам да си насоча вниманието към новите им сериали и филма на Мерт ,защото мисля ,че ни очакват много красиви ,интересни и стойностни неща да гледаме,а за всичко останало ще поживем и ще видим какво ще се случи.
Наистина има много красиво фенско творчесто за новите неща около Афра и Мерт ,нещо и от мен което видях в Х.

и красивата Афи,къде без нея  Heart

# 689
Опасни сте момичета,опасни Heart

Общи условия

Активация на акаунт