Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 416 171
  • 14 528
  •   12
Отговори
# 14 325
Скрит текст:
Къде съм ги сравнила? А любимият Божанов при Цветанка пак за Пеевски, Пеевски - банално е, ами кажи нещо различно. А иначе сега се сетих, че имат общо - и двамата предлагаха законопроекти , за да решават лични казуси.
Ами Пеевски краде държавата и я превърна в собствен разграден двор, за кой да говори? За Ники Кънчев ли? Не ви разбирам някои потребители в тази тема. Сякаш ви харесва да ви крадат.
Мирчев обяснява как ще оградят този двор и ще изкарат ДП от политиката. Всички трябва да гласуват - 160 гласа трябват, за реформите - гл.прокурор, ВСС ..., за разграждане модела Пеевски - Борисов, от първото следва второто и т.н.

Имах надежда, че след падане на правителството Мирчев ще се успокои, но уви, цялата предизборна риторика на ДБПП ще е ББ и ДП. Скука.
на герб ще е по - вълнуваща. Всички са виновни най - вече пепетата и дебетата, само аз не.

# 14 326
Sviken, важното е да разбираш себе си, не мен.
Божанов може да говори как вижда нещата в бъдеще примерно. А и там е работата, че не ни краде само Пеевски, да говори за други крадци,…

# 14 327
Така е, DNT177, докато България не стане като Беларус, ще има протести. Важното е далеч от еврото, еврозоната и всичко свързано с Европа. Путинизацията на България е страшна и колкото повече чета, толкова повече ми е мъчно, че нещата стигнаха до там.
И да, смятам се за десен избирател, който навремето би гласувал за СДС. Защото североизточната алтернатива ме плаши.

# 14 328
  • София
Протести трябва да има завинаги, но и малко да се излезе от идеята, че с протести само се сваля правителство. Време е с протести и да се постигат конкретни искания, както е по цял свят. А тук още се реве, че трето поколение са по протестите. Ми питайте франсетата от падането на Бастилията до днес колко поколения са.

# 14 329
докато България не стане като Беларус, ще има протести.
Това как ще стане по-точно моля

# 14 330
Кой е наистина доволен да останем без правителство точно когато приемаме и еврото? За младите хора до 30 години е доста разбираемо, още нямат семейства и отговорности, в екстаз са те си знаят защо, но и за държавни служители, и за частници като цяло - кой, къде и защо би имал в момента някаква полза от служебно правителство за не знам кой си пореден път? (Наистина не съм броила, колко ни станаха служебните правителства вече?)

Родителите на ученици. 100 пъти по-добре служебен МОН, като Галин Цоков, отколкото редовен, като Вълчев.

# 14 331
Така е, DNT177, докато България не стане като Беларус, ще има протести. Важното е далеч от еврото, еврозоната и всичко свързано с Европа. Путинизацията на България е страшна и колкото повече чета, толкова повече ми е мъчно, че нещата стигнаха до там.
И да, смятам се за десен избирател, който навремето би гласувал за СДС. Защото североизточната алтернатива ме плаши.
А?
🤣🤣🤣

# 14 332
Работят си пълноценно до следващото служебно/редовно. Нов бюджет се приема от редовно правителство.

Мисълта ми беше, че ако няма редовно правителство в следващите примерно две години и сме в спирала от избори, цялото това време дали ще караме с удължения бюджет от тази година и съответно минимални заплати, пенсии, плащания за майчинство и т.н. ще бъдат, каквито са сега в този бюджет от 2025?
Искахме да падне правителството и то падна.
Сега се започва с консултации за ново правителство, което няма как да се направи и следва служебно правителство.
После избори и......пак откъдето тръгнахме.
ГЕРБ с мнозинство, ПП-ДБ със санитарния кордон, Възраждане с Русия и против еврото. Величие, ако влезнат са за сваляне на всякакво правителство.
И.....така отново на площадите.
Ама, хайде да се огледаме и върнем назад. Май не ние толкова лошо дереджето.

# 14 333
О, тя опорката, че без бащицата ще завием на изток е отдавна. Пак я пробутва явно.

# 14 334
  • Somewhere far away
Всичко хубаво, обаче и аз се питам - да не стане като миналия път? Щото този филм вече сме го гледали.

# 14 335
Още не знае,но ще прочете и ще ти отговори .

# 14 336
Най-голямата грешка я направиха ПП/ДБ и са основните виновници за зациклянето. Под натиск от ЕС започнаха да изпират имиджа на Пеевски и Борисов. Направиха абсолютно неадекватна промяна на конституцията.
Служеното правителство пак ще е на Пеевски, така че не очаквайте честни избори. То кога ли са били такива, но поне имаше моменти в които нямаше масово фалшифициране.
Ако има реални избори, то ДПС-НН ще е с много малко проценти, както и Герб.
Ама си е друго, когато цели протоколи се подменят.

И пак да повторя, ПП/ДБ са много виновни за тия неща!

# 14 337

Ти сериозно ли виждаш Божанков и Руди Гела като сравними? :facepalm:
И Божанков не може да се мери с Руди Гела.
Но Божанов съвсем Simple Smile, те са от различни вселени.

Да, наистина Божанов имах на ум, благодаря.

Къде съм ги сравнила? А любимият Божанов при Цветанка пак за Пеевски, Пеевски - банално е, ами кажи нещо различно. А иначе сега се сетих, че имат общо - и двамата предлагаха законопроекти , за да решават лични казуси.

Така изредени, го разбирам, че са ти горе-долу еднакви.

# 14 338
на герб ще е по - вълнуваща. Всички са виновни най - вече пепетата и дебетата, само аз не.
Не, и те ще са същите, но на тях нали вече надежди не се възлагат.

# 14 339

Много лесно. Само гледай как се подготвя почвата стъпка по стъпка с тоталната дестабилизация на България. По-добре си живеех в неведение за случващото се в България, но колко повече се информирам кой защо и за какво се бори, толкова по-кофти става.

Запитай се кой има интерес да дестабилизира България точно преди въвеждане на еврото и трудния преходен период в следващите месеци. И ще видиш кой де факто е Путинова пешка в политиката.

Общи условия

Активация на акаунт