Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 416 396
  • 14 530
  •   20
Отговори
# 14 310
  • Другата България
Вижте физиономията на Зафиров на снимката на Барса.
Тя казва всичко.
Потвърждение на предходния ми пост.

# 14 311
  • София
Боци пак отърва кожата.

# 14 312
Боли разпалено обяснява  на съгрупниците си...

# 14 313

Дори и без драсканици по бюлетините и купуване на гласове, пак ще бъде тежко. С много заеми се набълбукахме, а в момента светът е в много кофти ситуация. А освен това, нямаме алтернатива за избор.
Щяхме да се набутаме с много заеми, ако това управление беше продължило. За щастие спасихме положението и нещата не са излезли извън контрол все още. Все пак да видим дали няма пак да се опитат да прокарат този крадлив бюджет.
То сега ще трябва още повече заеми да се теглят, ама не се разбира.
Едно прекрасно мнение има цитирано на професор Райчев и то е абсолютната истина.
Чакаше ни тегаво време и обедняване. Сега обаче ни чака още повече (според мен)
Светлина в тунела няма, защото всички са куци коне и няма на кой да заложиш.
Трябва да се изрине всичко и почне наново, а това е невъзможно.
Просто имаме нужда от финансови специалисти независими за бюджета, както и от реформа в съдебната система. Неща, които няма да допуснат партиите.

# 14 314
В Лице в лице току що казаха, че в немски медии излезли публикации, че протестите били срещу еврото и България била единствената държава, която протестира против еврото при влизането  си в ЕЗ.

# 14 315
Щях да съм много доволна, ако след протестите и падането на правителството имаше съд и затвор за някои от богоизбраните.

# 14 316
Работят си пълноценно до следващото служебно/редовно. Нов бюджет се приема от редовно правителство.

Мисълта ми беше, че ако няма редовно правителство в следващите примерно две години и сме в спирала от избори, цялото това време дали ще караме с удължения бюджет от тази година и съответно минимални заплати, пенсии, плащания за майчинство и т.н. ще бъдат, каквито са сега в този бюджет от 2025?

# 14 317
На мен Желязков ми хареса, както винаги. Беше искрен. И не съжалявам, че мнението ми не съвпада с това на 90 % от пишещите в темата. Нали се искаше оставка - ето, има оставка.
ТежкО на България начело с такива като Мирчев, Божанов, Костадинов, генерал Атанасов или Радостин Василев.
Ти сериозно ли виждаш Божанков и Руди Гела като сравними? :facepalm:
Къде съм ги сравнила? А любимият Божанов при Цветанка пак за Пеевски, Пеевски - банално е, ами кажи нещо различно. А иначе сега се сетих, че имат общо - и двамата предлагаха законопроекти , за да решават лични казуси.

# 14 318
Къде съм ги сравнила? А любимият Божанов при Цветанка пак за Пеевски, Пеевски - банално е, ами кажи нещо различно. А иначе сега се сетих, че имат общо - и двамата предлагаха законопроекти , за да решават лични казуси.
Ами Пеевски краде държавата и я превърна в собствен разграден двор, за кой да говори? За Ники Кънчев ли? Не ви разбирам някои потребители в тази тема. Сякаш ви харесва да ви крадат.

# 14 319
Щяхме да се набутаме с много заеми, ако това управление беше продължило. За щастие спасихме положението и нещата не са излезли извън контрол все още.
Пак ще се набутаме. Даже с повече. Като знам как предизборно ще надуват...

# 14 320
Скрит текст:
Ами Пеевски краде държавата и я превърна в собствен разграден двор, за кой да говори? За Ники Кънчев ли? Не ви разбирам някои потребители в тази тема. Сякаш ви харесва да ви крадат.
Мирчев обяснява как ще оградят този двор и ще изкарат ДП от политиката. Всички трябва да гласуват - 160 гласа трябват, за реформите - гл.прокурор, ВСС ..., за разграждане модела Пеевски - Борисов, от първото следва второто и т.н.

Имах надежда, че след падане на правителството Мирчев ще се успокои, но уви, цялата предизборна риторика на ДБПП ще е ББ и ДП. Скука.

# 14 321
Щях да съм много доволна, ако след протестите и падането на правителството имаше съд и затвор за някои от богоизбраните.

Аз също.
Мисля, че е крайно време да има осъдени за действията си.
Да доказват произход на пари и имоти също.

# 14 322
Това ли е новата опорка? По- добре ББ, че без него ще залитнем в "другата посока"?
Какви ли не страшки ни се внушават, за да бъде ББ на власт.
Пак ще напиша- с избори, без избори, върне ли се ББ, народът пак ще излезе на протести. Дали след 5 месеца, след година или 2 год, народът ще го свали. Тонът ми не е заканителен, нито гневен, отчитам факт.

В този ред на мисли, се чудя, кой гласува за него. Безперспективно е. Това, което е било 13 год.(на когото му е било добре при ГЕРБ, за други- последни по доходи в ЕС, първи по смъртност), няма да се върне.
Не може 2 пъти да влизаш в една и съща река.

# 14 323
Желязков плачеше ли или на мен така ми се видя, докато съобщаваше за оставката?

# 14 324
Райчето днес що така сплескана в главата. Grinning не е могла да иде на фъш фъш явно

Общи условия

Активация на акаунт