Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 391 855
  • 13 520
  •   20
Отговори
# 150
Блазе ти, Miriel, за оптимизма.
Аз не виждам за какво да се хвана, че ще се оправим...

Новата комисия е като старата, само че нова Grinning

# 151
Аз предлагам да започнем залозите колко х 10 години ще отнеме детската болница и колкото милиарда ще е крайната сметка. Кой знае, може да преборим Ирландия и скъпата им болница.

# 152
Скрит текст:
Заради Пламенка има арести. Какво нищо?
Предполагам се досещаш, че едва ли само от разказът на Пламенка се е стигнало до арести
Ще опитам да ти го кажа по-леко. Подобна мисъл би била обидна за "организационните способности" на Пеевски, в която доста хора имат непоколебимо "доверие" Sunglasses
Или сляпо, в същиност. Въпрос на гледна точка
Е, чак пък обидна! Всичко е съшито с бели конци, ама очевидно няма нужда от повече страние - и така хваща дикиш.
Народът ще се изтрепе да се радва как ги хванаха харвардци, дето много знаят и се надуват, на калъп!
Ако триста хиляди, повярвали на харвардците са целия народ ........ Thinking Просто малко им съчувстват, а още по-малко ги защитават, все пак, каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го направи.

# 153
Аз предлагам да започнем залозите колко х 10 години ще отнеме детската болница и колкото милиарда ще е крайната сметка. Кой знае, може да преборим Ирландия и скъпата им болница.
Ей, сега хвърлих едно око... Щяло да има 40 специалности!... Айде да намерят 40 специалиста да работят в нея..
Такава черна пародия са Силви Кирилов здравен министър, Тошко... здравен експерт.

Какво да ти го направят...Mama_Nana ти слуша ли феноменалния запис, който се използва като доказателство?

# 154
# 155
Аз не знам въобще с какво спорят, факт е, че болницата възлиза на почти един милиард, факт е, че в тази цена не са включени пътищата и инфраструктурата към нея. А цените на подобни болници в Европа са публични.
Най-скъпи са болниците във Великобритания, Монако и Швейцария, а ето и колко е персоналът им:
Kinderspital Zürich - общо служители 3000, специализирани лекари 2200.
National Children’s Hospital (Дъблин) – Children’s Health Ireland - с тяхната корупция и там още се строи, но са планирани 300+ специалисти
Princess Máxima Center (Утрехт) - 900 медицински специалисти, 450 учени
Royal Manchester Children’s Hospital - 28479 специалисти
Това са груби сметки от публичната информация, но е ясно колко общо имат с нашите 40 специалиста.

# 156
40 специалности! Нали не можем да минем само с 1 кардиолог...
Дето се казва поне по 2-ма лекари да има от специалност. Ми то и медицински сестри трябват...
Тошко Капацитета... дали има идея от кой клон ще ги набере.

# 157
Скрит текст:
Ей, сега хвърлих едно око... Щяло да има 40 специалности!... Айде да намерят 40 специалиста да работят в нея..
Такава черна пародия са Силви Кирилов здравен министър, Тошко... здравен експерт.

Какво да ти го направят...Mama_Nana ти слуша ли феноменалния запис, който се използва като доказателство?
Не и нямам намерение. Юристите не са на едно мнение какво остава за лаиците. Но бих попитала какво стана с другия Коцев,  Живко Коцев, който Денков бранеше. Какво стана със скандала с митниците? Пак имаше ОПГ, пак бяха замесени същите хора. Та същото ще е и тук. Много шум, бушоните гърмят, босовете са недосегаеми.

# 158
Само да поясня, че когато става дума за детска болница Румъния отново ни изпреварва. Както го прави в почти всичко

# 159
Нищо не става с митниците, мислиш ли, че е защото не искат да ги окошарят и разпилеят ?
Или защото няма какво да измислят.

Юристите за записа не знам какво мнение не могат да оформят единодушно.

Не знам някой, който изпитва колебания като чуе какво представлява това "доказателство", дали ще му остане съмнение за каква...нагласена история става дума.

Скандално е за някакъв скалъпен от думички " Да, да", "това да не са 2 кила домати", "тия що нищо не казаха" запис да те сготвят... - там няма диалог, няма имена, няма разговор, НЯМА НИЩО! Такава глупост и ИИ не може да ти създаде.

Не знам ядосана ли трябва да съм или направо обидена за какви глупаци ни вземат.

# 160
Скрит текст:
Нищо не става с митниците, мислиш ли, че е защото не искат да ги окошарят и разпилеят ?
Или защото няма какво да измислят.

Юристите за записа не знам какво мнение не могат да оформят единодушно.

Не знам някой, който изпитва колебания като чуе какво представлява това "доказателство", дали ще му остане съмнение за каква...нагласена история става дума.

Скандално е за някакъв скалъпен от думички " Да, да", "това да не са 2 кила домати", "тия що нищо не казаха" запис да те сготвят... - там няма диалог, няма имена, няма разговор, НЯМА НИЩО! Такава глупост и ИИ не може да ти създаде.

Не знам ядосана ли трябва да съм или направо обидена за какви глупаци ни вземат.
Не знам, ти си от Варна /ако не се лъжа/ и си по добре запозната със събитията и хората, но за мен това е поредния скандал, а скандалите са основна дейност на политиците ни, те с друго не се занимават. Ще отшуми и ще се забрави.

# 161
Ама ние сме. Защо ни трябва СРС, ако разговор за домати доказва нещо си?

# 162
Казвам, че утре някоя Пламенка
А аз казах, че едва ли съдебното решение се обосновава само на показанията на Пламенка. Нали Пеевски е заподозрян за мастър шеф на ареста? Или вече има друга теория. Ако е той едва ли ще се подсигурил с единичен свидетел. Подобно изпълнение не отговаря на профила му на организатор.
Само по Пламенка не подсказва Пеевски за организатор. Липсва присъщият му размах на действие
Аз предлагам да започнем залозите колко х 10 години ще отнеме детската болница и колкото милиарда ще е крайната сметка.
Няма значение, колко ще струва. От години слушаме колко е необходима тази болница, сега започва кампанията колко ще струва.
После, защо няма специалисти...Те така стават нещата, когато проект се прави под натиска на улицата и без никаква визия са бъдещи разходи и ползи

# 163
Ама ние сме. Защо ни трябва СРС, ако разговор за домати доказва нещо си?
Не знам защо един дето ги "таковаше с 200" не го прибраха за сексуални престъпления. По-автентично звучии.

Санди, пак ли ще я почваме темата. В България строителни фирми бол, лекари педиатри, + друга специалност - кът. Тука досега се е крало от рекордноскъпи боклукчави строежи, а не от "крупните" лекарски заплати.

# 164
  • София
Санди, то и на мен не ми се иска да вярвам, че прибират човек в ареста заради едни показания, ама ей го на. Ако имаше още доказателства, убедена съм, че трибуквените медии щяха да са ни уведомили моментално.

Общи условия

Активация на акаунт