Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 656 661
  • 22 766
  •   15
Отговори
# 18 420
Единение за мен са автентична партия в борбата срещу корупцията. Но е вярно, че друго тяхно лице освен лидера им не знам, поне не се сещам. То е и трудно да събереш с огромна маса хора, като не разполагаш с пари за раздаване. Но ако си достатъчно дълго време принципен, ще събереш и поддръжници. Това е и по-устойчивото решение. А не - глупости на килограм като ББ, фойерверки, взимане на властта и 10 години по-късно е пълна трагедия. Няма институции, няма процес, само той. За Единение бих гласувала, за Синя България -не! Въпреки че Синя България имат красива програма и хора. Те са следващата патерица, тип ИТН. Помните ли, че и ИТН се изживяваха като десни? Всичко забравиха и са пълен съпорт на ДП.Синя България ще направят същото, само да им се даде възможност.

# 18 421
Единение не ги знам, отворих им страницата. Имат два бутона - Направи Дарение и Стани един от нас. Кои са се единили там хахахаха

# 18 422
Скрит текст:
Честно съвсем не ги знам Simple Smile Не всеки живее само с политика, аз темата я следя за шоу повече.
Такива дето следят за шоуто ни докараха дотук. Избират някакви празнословци - без програма, без идея, без конкретика. Ама казал, че е за хората, че е срещу бедността, че е за националния интерес, че ще прати македонците в космоса и айде, юруш на гласуването.
Всички имаха предизборна програма /само на МЕЧ и на Величие не знам/, обещанията на всички са  ... тунел под Шипка /това го слушам, откакто се помня, повече от половин век/.
В крайна сметка чакаме новия голям приоритет пред държавата след ЕЗ и Шенген, който еветуално би бил някакъв крайъгълен камък.

# 18 423
"Спасителите" не са просто нови - имат я харизма, народни хора са, я солидна обществена позиция, авторитет, имидж, харесвани са или са популисти. Или от всичко по малко.
Така че няма база за сравнение по показател "нови".

Явор Гечев пред Цветанка Ризова каза, че ако Румен Радев се появи на политическия терен, ще измете сегашното статукво.

# 18 424
Точно това е.Не е спрян Кроношпан, а само една линия.Спират я за пети път за 3 дена...Туй то.

# 18 425
  • София
Той и Слави Василев го повтаря същото, но няма кой вече да му се върже на вдигнатия юмрук. Дано съм права, защото третият от ОПГЕПСНН не ни трябва.

# 18 426
Преди вторият му мандат можеше и да има по-добри резултати. "Да измете" звучи като "да изчегърта". Залага се на контрасти в определенията за по-силен ефект. Заявка за новият Спасител, който е способен на чудеса.

# 18 427
Преди вторият му мандат можеше и да има по-добри резултати. "Да измете" звучи като "да изчегърта". Залага се на контрасти в определенията за по-силен ефект.
доказано вредно. Губим всички, защото разговор няма, а окопна война. Sad

# 18 428
И като измете какво ще предложи? Напускане на ЕС и ЕЗ? Радев нищо смислено не може да свърши, само популизъм и нищо друго.

# 18 429
  • Разпиляна във въображението
Освен Възраждане, аз друга партия - лява, дясна, център, не съм чула да предлага това за излизане. Да прибавим и НАТО. Та тези страшки са излишни. Никой от никъде няма да излиза, защото България без подкрепата на Европа ще затъне.

Гласувах за брата на Христанов за кмет, но не стигна белотаж. Уж бе познат от "Фермата", брат му също покрай ПП. Бе отвят от друга гражданска кандитатура, но и двамата не пребориха ГЕРБ и бившия кмет.

Христанов доста силно би тъпана във фейсбук преди изборите в Пазарджик. Явно после се оказа прав.

И все пак има ли някакво читаво обяснение как Величие докопаха НС?

# 18 430
Освен Възраждане, аз друга партия - лява, дясна, център, не съм чула да предлага това за излизане. Да прибавим и НАТО. Та тези страшки са излишни. Никой от никъде няма да излиза, защото България без подкрепата на Европа ще затъне.

Гласувах за брата на Христанов за кмет, но не стигна белотаж. Уж бе познат от "Фермата", брат му също покрай ПП. Бе отвят от друга гражданска кандитатура, но и двамата не пребориха ГЕРБ и бившия кмет.

Христанов доста силно би тъпана във фейсбук преди изборите в Пазарджик. Явно после се оказа прав.

И все пак има ли някакво читаво обяснение как Величие докопаха НС?

На Краси му трябват 300, става ли?
Защото на Делян му трябват партии да си мислят хората, че имат избор.

# 18 431
  • Разпиляна във въображението
Говоря за първото им влизане. Дори не ги знаех кои са, а те били в "социалките"? Може би не следвам "правилните" хора, тик-ток нямам. Но в Тик-ток са младите - те ли са гласували за тях?

# 18 432
Има, Мириел. Дп се казва. И не е просто куха фраза, а наблюдение как се държат в НС. Ивелин е с не знам колко задължения към НАП, доказана понци схема, за него прокурор няма.

И сега, когато от ту ту минеш на ку ку, се излагаш така

На мен ми е срамно, обидно, не знам още какво. Авторът на мизерията и корупцията мислил за народа. Тоя народ, който му плаща охраната. Да беше само тя. За вас мисли "ку ку" - то.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 07:15 от Сирос

# 18 433
Ами прав е Бойко.
Изгони почти 30% процента от населението.
Добър живот навън.
Явно мисли да продължи така и с останалата част от населението.

# 18 434
ББ е престъпник, който говори на народен език. Той е по-вреден от ДП. ДП без ББ, без партиите-патерици е никой. Опита да притисне и ПП-ДБ да станат негови патерици, не му се получи (засега). Затова партиите трябва да си прочистят редиците от зависими. ДП тогава ще е никой.

ГЕРБ обаче смятам, че нямат шанс. Те дори и да се освободят от лидера си, имат толкова гнили ябълки, че не мисля, че е възможно да останат живи.

Общи условия

Активация на акаунт